It-systemer til hele din attraktion, seværdighed eller forlystelse

Systemer der gør det let for dig at øge indtjeningen og skabe en god oplevelse for dine gæster.


JCD er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister.

Vi har leveret it til seværdigheder, attraktioner og forlystelsesparker i mere end 25 år. Vi kender din branche og de udfordringer, du står overfor.

Vi leverer løsninger, der giver dine medarbejdere mulighed for at yde god og hurtig service – altså den bedste oplevelse til dét, det hele handler om; dine gæster. Uanset om det er i modtagelsen, ved billetsalget, i kiosken eller hjemme i stuen, hvor hele oplevelsen starter.

Ring til en Retail specialist på 70 12 00 03

Giv den bedste oplevelse ...

Kassesystemer

Vejen til glade og tilfredse gæster starter med en hurtig, enkel og effektiv ekspedition. Med en POS/kasseløsning fra JCD får du netop mulighed for at give dine kunder den bedste købsoplevelse.

Et JCD POS/kassesystem integreres med din Business Central eller din Dynamics NAV, og opdaterer løbende salget dertil. Brugergrænsefladen er enkel og intuitiv, hvilket resulterer i en minimal oplæringstid for brugeren, og gør denne kasseløsning optimal for de fleste virksomheder.

Kassesystemer til detail

Indgangssystemer

Tag godt imod dine gæster med de bedste indgangssystemer. Dine it-systemer kan være med til at mindske kødannelser, nedetid og manuelle funktioner, der skaber unødig ventetid i din attraktion.
Samtidigt vil en god it-løsning give dine medarbejdere mulighed for at yde god service for gæsterne – gennem en hurtig og enkel ekspedition.

Det er vigtigt, at dine it-systemer kører stabilt, sikkert og professionelt og ikke mindst at du vælger den løsning, der passer præcist til din forretning.

Billetsystemer og sæsonkort

Personaleadministration

Du har brug for en stabil og pålidelig løsning til administration af dit personale – sammenhæng og automatisering mellem vagtplaner og udbetalingen af løn.

Med et professionelt it-system fra JCD A/S vil du problemfrit kunne udføre HR-relaterede og administrative opgaver. Stemple dine medarbejdere ind på få sekunder, og give dem et overblik over dagens arbejdsopgaver med LessorWorkforce Login.

Personaleadministration der virker

Nyt website?

Oplevelsen starter allerede hjemme i stuen!

Inden dine gæster overhovedet har sat fod i din attraktion, har de sikkert allerede søgt via deres mobil, bærbare computer eller tablet.

Dit website og din online tilstedeværelse har stor betydning for dine gæsters kunde- og købsoplevelse – også inden besøget. JCD tilbyder flere løsninger, der kan hjælpe din attraktion med et professionelt online ansigt.

Få et nyt website

Økonomi & ERP

Et ERP-system er rygraden i enhver virksomhed. Sammenkæd økonomi, salg, lager, service og drift med Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Vælg en kompetent leverandør med mange års erfaring. JCD A/S er specialister og frontløbere i Microsoft Dynamics 365 Business Central.
Vi har mange års erfaring inden for attraktions- og retailbranchen. Vi forstår dine omliggende systemer og integrationen mellem dem.

Sådan leverer vi Business Central

Det siger kunderne

Det siger vores kunder i attraktionsbranchen om os.
JCDs specialister løser it-projekter inden for Microsoft Dynamics, POS/butiks- og kasseløsninger, retail, webudvikling og design, Business Intelligence, it-infrastruktur, datasikkerhed, cloud, modern workplace og digitalisering.

Læs med her for udtalelser og referencer fra kunder med forretninger som din – blandt andet museer, forlystelser og seværdigheder.

Hvad er vores kunders oplevelse?

Det siger Fårup Sommerland om JCD A/S:

Vi har samarbejdet med JCD A/S siden starten af 90erne og har altid oplevet dem som en kompetent og stabil leverandør, som altid er frisk på nye udfordringer og ideer.

Læs flere af JCDs referencer her

Spar penge med færdigudviklede løsninger

Med en køreklar løsning tilbyder JCD færdigudviklede it-løsninger, der er klar til implementering i din virksomhed. Med en færdigudviklet it-løsning får du et i forvejen testet og kvalitetssikret system, og du vil samtidig spare en hel del omkostninger tilretningsomkostninger. Udover dette, fungerer de som et solidt fundament til senere opgradering og videreudvikling.

En samlet it-løsning til seværdigheder, attraktioner, museer og forlystelser

Vi har sammensat en komplet brochure specielt målrettet attraktioner. Brochuren beskriver forskellige it-løsninger til attraktionsbranchen — lige meget om det er en forlystelsespark, et museum, eller en zoologisk have.

Få brochuren her

Gratis eGuide

Er du klar til Business Central?

Vi har lavet en eGuide til dig, der overvejer Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Teknologien bag Business Central bygger på flere fordele som specielt nuværende brugere af C5, Navision eller NAV kan få glæde af.

 

eGuiden fortæller dig om:

Hvilke beslutninger du står overfor, når du skal skifte system, priseksempler og hvad andre kunder spørger om, når de skal skifte system.

 

Gratis eGuide om Business Central

Få et gratis møde med en af vores dygtige it-specialister


Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik

JCD Retail Brugervenlig kasse-løsning. Integreres med dit lager.

Gode råd når du skal vælge kassesystem

Et kasse-system er ikke bare et kasse-system. Der findes utallige typer, mærker, udbydere osv. Der er mange at vælge imellem … så hvordan vælger du det rigtige? Noget af det vigtigste er kundeservice. Hurtig ekspedition er en del af den service, din kunde oplever.

Her får du 4 råd, når du skal vælge det bedste kassesystem.

Gode råd når du skal vælge kassesystem
indgangs systemer
Sådan håndterer du sæson- og medlemskort i din attraktion
For dig, der er ansvarlig for attraktionen, er det vigtigt at yde den allerbedste service og selvfølgelig at have glade gæster, der kommer igen år efter år, måned efter måned.

Her får du 3 værktøjer til at håndtere dine sæson- og medlemskort.

3 værktøjer til håndtering af sæson- og medlemskort