Det siger kunderne om JCD A/S

___________

Fårup Sommerland - Det siger kunderne

 

Vi har samarbejdet med JCD A/S siden starten af 90erne og har altid oplevet dem som en kompetent og stabil leverandør, som altid er frisk på nye udfordringer og ideer.

Det er helt afgørende for en virksomhed af vores størrelse, at vi har en driftssikker it-løsning, der understøtter vores forretning hele året, men især når det går rigtig stærkt om sommeren, hvor over 600.000 gæster besøger os.

Det er også vigtigt for os, at vores it-systemer er visionære og naturligvis, at de kører problemfrit, så vi når vores allervigtigste mål; at give vores gæster værtens bedste oplevelse, når de besøger Fårup Sommerland.

 

Morten Gade

Økonomichef, Fårup Sommerland

Skallerup Seaside Resort - Det siger kunderne

 

I Skallerup Seaside Resort har vi altid fokus på at optimere vores daglige opgaver således, at vi kan give vores gæster den bedste service. Det er elementært for vores organisation, at it-systemerne fungerer optimalt, og at vi ikke skal bruge unødige ressourcer på at servicere og vedligeholde disse.

Vi har de seneste år kunne konstatere at komplek-siteten i vores it er blevet større og større. Et af de vigtigste parametre for os var, at vi fandt en sam-arbejdspartner der havde forståelse for, og en god evne til hurtigt at kunne sætte sig ind i vores behov og setup.

Vi har fået en god service hos JCD, og opgaverne bliver altid løst, både hurtigt og på en professionel måde.

 

Henrik Nielsen

Teknisk Chef, Skallerup Seaside Resort

Djurs Sommerland - Det siger kunderne

 

Vi er glade for vores langvarige samarbejde med JCD A/S. JCD A/S assisterer vores forretning på flere områder – herunder både infrastruktur og retail /økonomisystem.

De kompetencer JCD besidder og det support-apparat, de tilbyder, er præcis det vi har brug for i driften af Djurs Sommerland.

Vi har altid oplevet JCD A/S som en kompetent, pligtopfyldende og fleksibel samarbejdspartner – til gavn for vores forretning og de mere end 700.000 gæster vi har hvert år.

 

Michael B. Nielsen

Direktør, Djurs Sommerland