______________

 

HR-systemer og Lessor Workforce til administration af personale

 

Glade medarbejdere giver tilfredse kunder

Fleksible vagtplan-systemer, tidsregistrering og håndtering af løn.

Med dette system kan du - hvis du ønsker det - give dine medarbejdere mulighed for at bytte vagter. Det sker via nettet og direkte i vagtplanen.

Professionelle systemer og software-løsninger er nødvendige værktøjer, når administration af personale og HR-relaterede opgaver skal køre problemfrit.

Det giver glade medarbejdere.

 

______________

 

Lessor Workforce Login
Systemer til håndtering af vagtplaner

Vagtplan

Online vagtplan til alle medarbejdere – fastansatte og løsarbejdere. Systemet er meget fleksibelt og giver medarbejderne mulighed for at tjekke arbejdstider og frihed til at bytte vagter internt.

Systemer til tidsregistrering

Komme-gå

Løsning til registrering af komme/gå tider og mulighed for at angive informationer om den udførte arbejdsopgave. Løsningen er integreret op mod vagtplan-løsningen.

Softwareløsninger til håndtering af HR-relaterede opgaver

Personale

Softwareløsning der håndterer alle HR-relaterede opgaver - for eksempel personaleinformation, kontrakt-administration, ferieoversigt mv. Det gør administrationen hurtig og effektiv.

Lønsystemer

Løn

Effektive lønsystemer designet til forskellige segmenter. Hos JCD håndterer og supporterer vi både selvstændige løsninger og løsninger integreret med din ERP-løsning.

Lessor Workforce Login

Lessor Workforce Login - timeregistrering

Løsningen der på få sekunder scanner dine medarbejderes adgangskort, stempler dem ind og viser dem dagens arbejdsopgaver.

Effektiv og tidsbesparende løsning for virksomheder der aflønner differentieret i forhold til arbejdsområder, da den samlede løn udregnes automatisk.

Se JCDs løsning og priser