______________

 

Den bedste webshop eller website til din retail forretning

 

Meget mere end en elektronisk reklame

Dine kunder har sikkert bestemt sig for, hvad de mangler, hvad de ikke mangler, og måske endda sonderet terrænet grundigt inden de vælger at købe.

Din online-løsning skal - udover at repræsentere dit brand - skabe købsbehov hos dine kunder. En webshop er meget mere end en elektronisk reklame. Bag shoppen arbejder en motor af beregninger, regnskab, valuta, lagerlogistik, fragt, indkøbs- og salgspriser ... altså dit ERP-system.

 

______________

 

Se JCDs online løsninger
Infoskærm ikon

Infoskærm

Brug infoskærme som interne opslagstavler, til informationer eller som reklamesøjler for dine kunder. Vis for eksempel videoer og reklamer for dine varer. 

video til sociale medier

Video til SoMe

Vis dine budskaber på en levende måde med video. Med video-løsningen fra JCD får du hver måned en video, der er skræddersyet til sociale medier.

Seo ikon

SEO

Er din virksomhed tilstrækkelig synlig på internettet? JCD tilbyder services til at synliggøre dit brand eller virksomhed. På den måde kan du styrke kendskabet til dit brand.

Design og grafik ikon

Design og grafik

Design af logo, flyers, brochurer, annoncer, webbannere, webdesign og design af webshops ... vores grafiske afdeling har den erfaring, du skal bruge.

JCD SoMe Video

Videoer til sociale medier

Video er et fantastisk markedsføringsværktøj, der kan give rigtig gode resultater på dine sociale medie- kanaler. Med SoMe videoer kan du for eksempel styrke dit brand, præsentere dine produkter og sælge mere.

4 gode råd til SoMe videoer
Responsive website løsning

Website

JCD Website er bygget op i et system, der er let at lære og nemt at komme i gang med.

Det grundlæggende design og opsætning er klaret for dig, og du er hurtigt i gang med din nye side, der selvfølgelig er responsiv.

Se JCDs website løsning
Responsive Webshop

Webshop

Få en webshop der sælger! Vores mål er at skabe en webshop, der er stærk nok til, at dine kunder foretrækker din shop frem for andre. 

Du får en køreklar webshop - inklusiv design og opsætning.

Se JCDs webshop løsning