______________

 

Administration af dine ejendomme

 

Opkrævning, forbrugsregnskaber, kontrakter, afregninger … du har mange bolde i luften!

Der er mange administrative opgaver, når du udlejer ejendomme og lejemål. Derfor er det en rigtig god idé at have et it-system,
der kan administrere og håndtere dem alle. Vælg et system der samler alle oplysninger ét sted; et system der håndterer mange funktioner,
så du undgår manuelle indtastninger og dobbeltarbejde … og mindsker risikoen for fejlindtastninger.

 

______________

 

Se JCDs Ejendoms løsning
Registrering og afregning af husleje

Registrering og afregning

Depositumsregulering, forud-registrering af huslejestigninger, opkrævning ... der er mange opgaver. Din it-løsning skal gøre arbejdet lettere og hurtigere.

Forbrugsregnskab af lejemål

Forbrugsregnskab

Der er meget tid at spare, når din løsning håndterer forbrugsregnskab pr. lejer og lejemål. Det giver dig det komplette overblik og letter arbejdsbyrden.

Sikker administration af ejendomme

Sikker administration

Med et integreret system kan du samle alle vigtige filer i ét system og derfra administrere lejernes følsomme data sikkert og fortroligt. Det er især vigtigt i forhold til dine GDPR-procedurer.

Automatisk opkrævning automatisering af faste opgaver

Automatisk opkrævning

Undgå dobbeltregistreringer, manuelle beregninger og tastefejl. Funktionen “Automatisk opkrævning” håndterer periodisk opkrævning og automatiserer mange faste opgaver.

It-løsning til ejendomme og lejemål

 

Løsning til administration af dine ejendomme og lejemål.

Styr dine ejendomme og lejemål med alle relevante, administrative oplysninger helt ned på lejerniveau. Løsningen integreres direkte i dit økonomisystem.

 

Se video om ejendomme og lejemål

 

JCD-tjekliste-ejendomsløsning.jpg

Tjekliste når du skal vælge ejendomsløsning

Har du lejemål og brug for at håndtere kontrakter, huslejeopkrævning, forbrugsregnskab, slutafregning ... og alt det andet?

JCDs specialister har samlet en tjekliste, med de vigtigste funktioner; funktioner som du bør undersøge, om din nye ejendomsløsning indeholder, før du investerer.

Tjekliste til din næste ejendomsløsning
it-system til ejendomsadministration

Har du ejendomme, og kan du jonglere?

Der er mange administrative opgaver, når du udlejer ejendomme og lejemål, og derfor kan det være en rigtig god idé at have et it-system, der kan administrere dem alle.

Med et integreret system kan du optimere driften, få overblik og spare værdifulde ressourcer. Her får du 3 gode råd, som du skal have i baghovedet, når du skal vælge system.

Ejendomsadministration: 3 gode råd