Det siger kunderne om JCD A/S

___________

Det siger kunderne - iCiti

 

Hos iCiti har vi altid fokus på at optimere vores daglige opgaver, så vi kan give vores lejere, den bedste service.

Når man som os administrerer mange lejemål, kan forbrugsregnskaber være en administrativ tung opgave.

Med JCDs Ejendomsløsning integrerer vores Dynamics NAV direkte til de forskellige forbrugsadministratorer, så vi nemt og hurtigt kan opgøre de forskellige lejemåls forbrugstal. Funktionen sparer os en masse tid og sikrer en korrekt afregning uden risiko for indtastningsfejl.

Vi er glade for vores samarbejde med JCD, som har været vores it-partner gennem flere år. De understøtter vores forretning på flere områder, herunder både infrastruktur og økonomisystem.

 

Peter Claesen

Indehaver, iCiti A/S

 

Det siger kunderne - KVG

 

Vi er glade for vores langvarige samarbejde med JCD A/S. JCD assisterer vores forretning på flere områder – herunder både infrastruktur, webløsning og økonomisystem.

De kompetencer JCD besidder og det support-apparat, de tilbyder, er præcis det vi har brug for i driften af KVG Bolig.

Det er vigtigt for os, at vores systemer samler og understøtter vores daglige opgaver. Den oplevelse har vi med JCDs Ejendomsløsning. Derudover har vi en stor tryghed i ejendomssystemets indbyggede integration til NETS Betalingsservice, som gør at vi altid får opkrævet de korrekte beløb hos lejerne – til tiden. Det skaber tryghed og er med til at minimere restancer. Dermed får vi også et bedre likviditetsflow i forretningen.

 

Keld Gregersen

Indehaver, KVG Bolig

 

Det siger kunderne - Back Gruppen

 

Vi har altid oplevet JCD A/S som en kompetent, pligtopfyldende og fleksibel samarbejdspartner - til gavn for vores forretning og vores mange forskellige kundegrupper, herunder lejerne.

I ejendomsadministrationen er det vigtigt for os at have overblik over ejendomsporteføljen. Vi følger lejesituationen via systemet, og sikrer at den daglige administration omkring fraflytning, slutafregning og ny udlejning foregår på en overskuelig måde.

Da systemet er integreret i vores økonomisystem har vi altid et fuldt opdateret billede af den økonomiske situation bag udlejningsaktiviteterne. Vi kan i tilgift også udnytte de mange rapporterings- og statistikmuligheder, som findes i Dynamics NAVs økonomi modul.

Brug af Document Capture og Payment Management i dagligdagen hjælper os med stor tidsbesparelse på opgaverne med modtagelse, registrering, godkendelse, bogføring og betaling af leverandørfakturaer.

 

Palle Buhl Jørgensen

Direktør, Bach Gruppen A/S

______________

Det siger kunderne -Sambyg

 

Som ejendomsudvikler og -udlejer har vi brug for at følge vores ejendommes rentabilitet nøje. Ejendomssystemet sammen med Dynamics NAV har virkelig bidraget med effektivitet og overblik i dagligdagen.

Systemet beregner alle typer af lejereguleringer, herunder indeksregulering jf. lejeloven. Tidligere brugte vi alt for meget tid på opkrævning og beregning af lejereguleringer, da det foregik manuelt.

Med JCD Ejendom skal vi blot indtaste årets nettoprisindekstal, hvorefter systemet automatisk beregner alle justeringer for os. Det sikrer en hurtig og administrativ let håndtering af indeksreguleringer

At vores systemer samtidig hostes hos JCD, som varetager service og backup, er en yderligere fordel for os. På den måde har vi nemlig ikke uventede it omkostninger, men derimod sikker drift.

 

Jesper Nyborg

Indehaver, Sambyg A/S

Det siger kunderne - TN Udvikling

 

Vores Dynamics NAV løsning er hjertet i vores forretning, og det skal være smidigt og effektivt at udvide og ændre vores portefølje.

JCD assisterer os med alle typer opgaver i den forbindelse, og er klar med kompetent assistance og support, når vi har brug for det. Med opsætning af skabeloner og standarder i systemet har vi meget hurtigt oprettet og opsat en ny enhed, regnskab eller ejendom og kan have dette i drift med et minimalt behov for hjælp.

Implementering af ejendomsløsningen fra JCD samt senest Document Capture, har virkelig bidraget til at løfte vores systemer til et niveau, hvor vi kan mærke en øget effektivitet. Samtidigt bidrager det til vores mål om at blive ”papirløse”.

 

Torben Nielsen

Direktør, TN Udvikling A/S