Ejendomsadministration

 

vælg it-løsninger der skaber værdi

 

Vi har leveret it til ejendomsvirksomheder og ejendomsadministration i mere end 30 år. Vi kender din branche og de udfordringer, du står overfor.

JCD A/S er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister. Vi leverer og udvikler alt, hvad din virksomhed har brug for. Vi leverer også dele, enkelte løsninger og produkter. 

Kontakt JCDs specialister

Sådan sparer du tid og får mere værdi af din ejendomsadministration

Administrer ejendomme

Der er mange administrative opgaver, når du udlejer ejendomme og lejemål. Derfor er det en god idé at have et it-system, der kan administrere og håndtere dem alle.

Vælg et system der samler alle oplysninger ét sted; et system der håndterer mange funktioner, så du undgår manuelle indtastninger og dobbeltarbejde ... og mindsker risikoen for fejlindtastninger.

Administration af dine ejendomme

Effektive finansprocesser

Hvis du vil være effektiv, skal du modtage og behandle dine kreditor-fakturaer elektronisk. Efter modtagelse og behandling kan du udveksle betalinger direkte fra Microsoft Dynamics til dit banksystem - og få kontoudskrifter retur.

Alt i alt en super effektiv proces der sparer dig for en masse manuelt arbejde.

Effektive finansprocesser

Bolig-webløsning

Dit website skal præsentere dine ejendomme og lejemål på den bedst tænkelige måde. Det skal samtidigt være nemt for dig at administrere og oprette nye boliger.

Giv dine kunder mulighed for at besøge et overskueligt website ... et site hvor de kan se billeder, grundtegninger og har mulighed for at sortere på områder, priser, m2 eller areal - uanset om de bruger computer, tablet eller mobil.

Bolig hjemmeside

Nyt website?

Dit website skal repræsentere og sælge din virksomhed. Dit website er tit det første, potentielle lejere møder, når de skal finde dig. Derfor er det vigtigt, at det afspejler din virksomhed fra den allerbedste side, og viser hvem du er. 

Det er lige så vigtigt, at websitet har en intuitiv brugerflade, så de besøgende let kan finde det, de søger.

Få et nyt website

Økonomistyring & ERP

Dynamics 365 Business Central er en komplet virksomhedsløsning. Løsningen effektiviserer og automatiserer administrative forretningsprocesser og samler økonomi, salg, køb, lager, service og produktion. 

JCD A/S er specialister i Dynamics 365 Business Central. Vi forstår dine omliggende systemer og integrationen mellem dem.

Dynamics 365 Business Central

Det siger kunderne

JCD A/S har leveret totale it-løsninger til virksomheder i alle brancher i mere end 30 år.

Vi har leveret it til ejendomsvirksomheder siden 1991. Vi kender din branche og de udfordringer, du står over for. 

Du kan se flere referencer her.

Læs vores kundeudtalelser

Det siger Sambyg A/S om JCD A/S:

"Med JCD Ejendom skal vi blot indtaste årets nettoprisindekstal, hvorefter systemet automatisk beregner alle justeringer for os. Det sikrer en hurtig og administrativ let håndtering af indeksreguleringer. 

At vores systemer samtidig hostes hos JCD, som varetager service og backup, er en yderligere fordel for os. På den måde har vi nemlig ikke uventede it-omkostninger, men derimod sikker drift."

Se JCDs referencer

Køreklare pakke-løsninger til din ejendomsadministration

JCD tilbyder færdigudviklede it-løsninger, der er klar til implementering i din virksomhed. Med en færdigudviklet it-løsning får du et i forvejen testet og kvalitetssikret system, og du vil samtidig spare en hel del omkostninger tilretningsomkostninger. Udover dette, fungerer de som et solidt fundament til senere opgradering og videreudvikling.

it til ejendomme og lejemål


Vi har lavet en komplet brochure med it-løsninger til administration af ejendomme og lejemål. Vælg én løsning eller integrer dine løsninger og få mest værdi ud af dine it-systemer. 

JCD A/S har leveret it til ejendomsvirksomheder i snart 30 år. Vi kender din branche og de udfordringer, du står over for.

Se brochure til ejendomsadministration

hent eGuide

 

Spar penge med skiftet til nyt ERP-system

Vi har lavet en guide til dig, der overvejer Microsoft Dynamics 365 Business Central.
Teknologien bag Business Central bygger på flere fordele, som specielt nuværende brugere af C5, Navision eller NAV kan få glæde af.

 

Det får du viden om:

Hvilke beslutninger står du overfor, når du skal skifte system. eGuiden indeholder priseksempler og et afsnit om, hvad spørger andre kunder om, når de skal skifte system.

Hent eGuide

Få et møde med en JCDs specialister

Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik

Tjekliste ejendom lejemål

Tjekliste: Sådan vælger du den rigtige løsning til administration af lejemål

Det er afgørende for din forretning, at du vælger den rigtige løsning. JCDs specialister har samlet en tjekliste med de vigtigste funktioner; funktioner som du bør undersøge, om din nye ejendomsløsning indeholder, før du investerer.

Se tjekliste til ejendomsadministration
Råd til når du skal vælge ejendoms løsning
Har du ejendomme, og kan du jonglere?

Der er mange administrative opgaver, når du udlejer ejendomme og lejemål. Det er en rigtig god idé at have et it-system, der kan administrere dem alle.

Her får du 3 gode råd, som du skal have i baghovedet, når du skal vælge.

3 råd når du skal vælge ejendoms løsning
It til administration af ejendomme og lejemål
It til ejendomme og lejemål

Der er mange administrative opgaver, når du udlejer ejendomme og lejemål. Derfor er det en god idé at have et it-system, der kan administrere og håndtere dem. 

Vælger du et system der samler alle oplysninger ét sted, undgår du manuelle indtastninger og dobbeltarbejde, der tager tid - det mindsker også risikoen for fejlindtastninger.

Se video om it til ejendomme og lejemål