it til handel & grossist

 

de bedste it-systemer til handel og grossist

 

JCD er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister.

Vi har udviklet utallige løsninger til bl.a. food supply-branchen og kender de udfordringer, du står over for, og hvilke logistikløsninger der kan effektivisere driften i din virksomhed. Når it-løsningerne arbejder sammen, får du det allerbedste overblik - det gør det nemt at håndtere interne arbejdsgange, sikkerhed, lager og logistik.

Kontakt os på telefon 70 12 00 03

it-løsninger til din handel- og grossistvirksomhed

Hos JCD A/S har vi stor ekspertise i it-løsninger til handel- og grossistbranchen. Som grossist er det nødvendigt at have fokus på virksomhedens omkostninger. Konkurrencen er benhård, og det kræver gode it-løsninger at følge med ... og måske endda få et forspring.

Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en komplet virksomhedsløsning. Business Central håndterer ordrer, fakturering, indkøb og lagerstyring – de funktioner du har brug for i driften. 

JCD er specialist i Dynamics 365 Business Central. Vi forstår dine omliggende systemer og integrationen mellem dem.

Læs mere om Business Central

Integreret fragthåndtering til din Dynamics NAV

Homerunner integreret med din Dynamics NAV eller Business Central. 

Løsningen håndterer og automatiserer dine fragtprocesser direkte fra salgsordren i Microsoft Dynamics. Du kan altid følge dine pakker fra leverance-overblikket i Dynamics. 

Du får attraktive fragtpriser. 

Hvad kan Homerunner gøre for dig?

5 tips når du skal vælge lagersystem

Det er vigtigt at vælge den helt rigtige løsning; en løsning der passer til din virksomhed og jeres måde at arbejde på.

Det kan være svært at vælge og implementere den rigtige platform til din virksomhed. 

Vi har samlet fem gode råd, når du skal vælge nyt lagersystem.

Få de 5 gode tips her

I samarbejde med JCD har vi løbende fået lavet både tilpasninger og nye udviklinger til Microsoft Dynamics NAV - både i forhold til styring af vores omfattende lager og lagerautomater - men også i arbejdet med at effektivisere og styrke vores arbejdsprocesser.

Hos Med24.dk er vi afhængige af, at vores ERP-system leverer de data, vi skal bruge, så vi kan behandle vareflowet effektivt og præcist, og dermed give den bedste service til vores kunder.


Nils Træholt
Indehaver og direktør hos Med24.dk

 

Udforsk hele casen

 

Køreklare pakke-løsninger til din handel - og grossist forretning

JCD tilbyder færdigudviklede it-løsninger, der er klar til implementering i din virksomhed. Med en færdigudviklet it-løsning får du et i forvejen testet og kvalitetssikret system, og du vil samtidig spare en hel del omkostninger tilretningsomkostninger. Derudover fungerer de som et solidt fundament til senere opgradering og videreudvikling.

Få et uforpligtende møde med en JCDs specialister

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik