it til handel & grossist

 

de bedste it-systemer til handel og grossist

 

JCD er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister.

Vi har udviklet utallige løsninger til bl.a. food supply-branchen og kender de udfordringer, du står over for, og hvilke logistikløsninger der kan effektivisere driften i din virksomhed. Når it-løsningerne arbejder sammen, får du det allerbedste overblik - det gør det nemt at håndtere interne arbejdsgange, sikkerhed, lager og logistik.

Kontakt os på telefon 70 12 00 03

it-løsninger til din handel- og grossistvirksomhed

Hos JCD A/S har vi stor ekspertise i it-løsninger til handel- og grossistbranchen. Som grossist er det nødvendigt at have fokus på virksomhedens omkostninger. Konkurrencen er benhård, og det kræver gode it-løsninger at følge med ... og måske endda få et forspring.

Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en komplet virksomhedsløsning. Business Central håndterer ordrer, fakturering, indkøb og lagerstyring – de funktioner du har brug for i driften. 

JCD er specialist i Dynamics 365 Business Central. Vi forstår dine omliggende systemer og integrationen mellem dem.

Læs mere om Business Central

Integreret fragthåndtering til din Dynamics NAV

CoolRunner integreret med din Dynamics NAV eller Business Central. 

Løsningen håndterer og automatiserer dine fragtprocesser direkte fra salgsordren i Microsoft Dynamics. Du kan altid følge dine pakker fra leverance-overblikket i Dynamics. 

Du får attraktive fragtpriser. 

Hvad kan Coolrunner gøre for dig?

5 tips når du skal vælge lagersystem

Det er vigtigt at vælge den helt rigtige løsning; en løsning der passer til din virksomhed og jeres måde at arbejde på.

Det kan være svært at vælge og implementere den rigtige platform til din virksomhed. 

Vi har samlet fem gode råd, når du skal vælge nyt lagersystem.

Få de 5 gode tips her

  

Det siger Med24.dk om JCD A/S:

"Hos med24.dk er vi afhængige af, at vores ERP-system leverer de data, vi skal bruge, så vi kan behandle vareflowet effektivt og præcist, og dermed give den bedste service til vores kunder.

JCD A/S er gode til at løse de opgaver, vi stiller dem, men absolut også til at udfordre vores processer, og hjælpe os med at udnytte Dynamics NAV bedst muligt."

Se flere af JCDs referencer

 

Køreklare pakke-løsninger til din handel - og grossist forretning

JCD tilbyder færdigudviklede it-løsninger, der er klar til implementering i din virksomhed. Med en færdigudviklet it-løsning får du et i forvejen testet og kvalitetssikret system, og du vil samtidig spare en hel del omkostninger tilretningsomkostninger. Derudover fungerer de som et solidt fundament til senere opgradering og videreudvikling.

eBog.

Skader dit økonomisystem din forretning?

 

Vi har samlet 14 eksempler på virksomheder, der har vokset sig ud af deres ERP-løsning.

Historierne i eBogen er baseret på virkelige virksomheder. Rigtige mennesker, ligesom du, der havde problemer, fordi de kørte lidt for længe med det system, de oprindeligt startede virksomheden med.

Hent din eBog her

Få et gratis møde med en JCDs specialister

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Værktøjer til deling, samarbejde og styring

Ud over alle de Office-programmer du kender, får du også adgang til nye og effektive værktøjer. I Office 365 findes ikke mindre end 36 forskellige programmer; effektive værktøjer til kommunikation, dele viden og filer og til at styre opgaver.

Læs om Office 365

LS Retail hos inco Cash & Carry

LS til NAV giver overblik og er en ideel løsning til retail-drift med en central administration over hele forsyningskæden. Se med her hvordan vi har løftet opgaven sammen med Inco Glostrup.

Se video om LS NAV hos inco

Tjekliste: Sådan optimerer du dit lager og øger salget

Med den rigtige it-løsning undgår du tidskrævende manuelle rutiner og vil i stedet opleve bedre kundeservice, øget salg, lavere omkostninger … og i det hele taget større udbytte af dit arbejde.

Hent tjeklisten | Den rigtige lager-løsning