______________

 

De bedste systemer til handel/grossist


Som grossist er det nødvendigt at have fokus på virksomhedens omkostninger.

Konkurrencen er benhård, og det kræver gode it-løsninger at følge med … og måske endda få et forspring.

Når dine it-løsninger arbejder sammen, giver de dig det allerbedste overblik, og gør det nemt at håndtere interne arbejdsgange, sikkerhed, lager og logistik.

 

 ______________

 

Hos JCD A/S har vi stor ekspertise i it-løsninger til handel/grossist-virksomheder.

Vi har udviklet utallige løsninger til blandt andet food supply-branchen og kender de udfordringer, du står over for, og ikke mindst hvilke logistik-løsninger der kan være med til at effektivisere driften i din virksomhed.

 

Kontakt os på telefon 70 12 00 03

JCD lager wms hent gratis Tjekliste

Gratis tjekliste: Sådan optimerer du dit lager og øger salget

Med den rigtige it-løsning undgår du tidskrævende manuelle rutiner og vil i stedet opleve bedre kundeservice, øget salg, lavere omkostninger … og i det hele taget større udbytte af dit arbejde.

Hent tjeklisten | Den rigtige lager-løsning
Person der taster på tastatur

Omfattende virksomhedsløsning til alle brancher

Microsoft Dynamics NAV er en omfattende løsning til virksomhedsstyring. Microsoft Dynamics NAV håndterer ordrer, fakturering, indkøb og lagerstyring mv. - med andre ord alle de funktioner du har brug for i driften af din virksomhed.

Microsoft Dynamics NAV
CoolRunner - Integreret fragthåndtering til din Dynamics NAV

Integreret fragthåndtering til din Dynamics NAV

CoolRunner integreret med Dynamics NAV gør det nemt at håndtere fragten direkte fra salgsordren. Denne løsning gør det nemt at håndtere fragtprocesser direkte fra salgsordren i Microsoft Dynamics NAV.

CoolRunner Integration
Værktøjer til deling, samarbejde og styring

Værktøjer til deling, samarbejde og styring

Ud over alle de Office-programmer du kender, får du også adgang til nye og effektive værktøjer. I Office 365 findes ikke mindre end 36 forskellige programmer; effektive værktøjer til kommunikation, dele viden og filer og til at styre opgaver.

Læs om Office 365
JCD LS Retail video hos Inco

LS Retail hos inco Cash & Carry

LS til NAV giver overblik og er en ideel løsning til retail-drift med en central administration over hele forsyningskæden. Se med her hvordan vi har løftet opgaven sammen med Inco Glostrup.

Se video om LS NAV hos inco
Lagerstyring

5 tips når du skal vælge lagersystem

Når du skal vælge nyt lagersystem, er det vigtigt at vælge den helt rigtige løsning; en løsning der passer perfekt til din virksomhed og Jeres måde at arbejde på.

Tips til dit lagersystem