Kursusadministration

 

gør det nemt at have glade kursister og gæster

 

JCD A/S er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister. Vi har leveret it-løsninger siden 1991; både standard og specialtilrettede løsninger.

Vi leverer it-løsninger, der giver dig mulighed for at yde god og hurtig service - den bedste oplevelse til dét, det hele drejer sig om; dine kursister eller gæster. Uanset om det er, når de bestiller tid på dit website, når de undervises, eller når de modtager fakturaen.

Få mere at vide om kursusadministration

Få nem administration af din kursusvirksomhed

Administration

Løsning der gør det nemt at administrere hold, undervisere, afvikling, fakturering, statistik m.m. Få en løsning der er attraktiv og brugervenlig for dine kursister og gæster.

Nem administration

Nyt website?

Oplevelsen begynder derhjemme! Når dine kursister vælger kursusudbyder, event eller undervisningsforløb. Det sker sikkert via dit website. Derfor skal købsoplevelsen selvfølgelig være problemfri, nem og brugervenlig.

 

Få et nyt website

Timeregistrering

Fleksible vagtplan-systemer, tidsregisterering og håndtering af løn. Med dette system kan du også give dine medarbejdere mulighed for at bytte vagter - via nettet og direkte i vagtplanen.

Lessor Workforce Login

Business Central

Vælg en kompetent leverandør med mange års erfaring. JCD A/S er specialister og frontløbere i Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi forstår dine omliggende systemer og integrationen mellem dem.

Business Central

Det siger Folkeuniversitetet om JCD A/S:

"Vores skræddersyede it-løsning gør det muligt for os at administrere 3.000 årlige foredrag og en lang række videns-festivaler og andre kulturprojekter i ét og samme system med et minimum af administrativt personale."

Se JCDs referencer

Spar penge med færdigudviklede pakke-løsninger

JCD tilbyder færdigudviklede it-løsninger, der er klar til implementering i din virksomhed. Med en færdigudviklet it-løsning får du et i forvejen testet og kvalitetssikret system, og du vil samtidig spare en hel del omkostninger tilretningsomkostninger. Udover dette, fungerer de som et solidt fundament til senere opgradering og videreudvikling.

It-systemer til administration af kurser og undervisning

 

Vi har lavet en komplet brochure med it-systemer til dig, der administrerer kurser, seminarer eller andre former for events. 

Med JCDs løsning til administration af kurser kan du bl.a. administrere kurser, afviklingsgange, oprettelse af lokationer, oprettelse af undervisere og lave kontrakter til undervisere.

Se brochure om it til kursus- og eventvirksomheder

Hent eGuide

Spar penge med skiftet til nyt ERP-system

Vi har lavet en guide til dig, der overvejer Microsoft Dynamics 365 Business Central.
Teknologien bag Business Central bygger på flere fordele, som specielt nuværende brugere af C5, Navision eller NAV kan få glæde af.

 

Det får du viden om:

Hvilke beslutninger står du overfor, når du skal skifte system. eGuiden indeholder priseksempler og et afsnit om, hvad spørger andre kunder om, når de skal skifte system.

 

Hent eGuide

Få et gratis møde med en JCDs specialister

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

JCD Få styr på detaljerne i kursusadministration

Gode råd til din kursusadministration

Hvis du afholder kurser og arrangementer, skal du bruge en løsning, der håndterer de administrative detaljer.

4 gode råd til dig som skal vælge it-system til kursusadministration. Med den rigtige løsning får du styr på alle detaljer og nemmere administration. Du får bl.a. viden om, hvordan du undgår manuelle processer, får et brugervenligt system, overvejelser om sikkerhed og hvorfor en skalerbar løsning er ideel.

4 gode råd når du skal vælge løsning
Tjekliste_til administration af kurser

Tjekliste når du skal vælge løsning til din kursusadministration

Driver du kursusvirksomhed? Har du overvejet, hvilke funktioner din it-løsning skal have?

Med de rigtige funktioner kan du effektivisere dine arbejdsprocesser og frigive tid. JCDs specialister har lavet en tjekliste, du kan bruge, når du skal vælge it-system til din kursusadministration. Din løsning skal nemlig kunne håndtere rigtig mange faser af begivenheder, kurser og foredrag.

Se tjeklisten