______________

 

Den bedste webshop eller website til din kursusvirksomhed

 

Oplevelsen begynder derhjemme

Når dine kunder vælger kursusudbyder, event eller undervisningsforløb, starter de med stor sandsynlighed søgningen på mobil,
bærbar eller tablet ... og sikkert hjemme i stuen.

Dit website skal tale til mange og præsentere dig allerbedst; gerne bedre end dine konkurrenter.

Købsoplevelsen skal selvfølgelig være problemfri, nem og brugervenlig.

 

______________

 

Se JCDs online løsninger
Kreative webshop

Webshop

Kreative B2B og B2C webshops der bygger på det anerkendte Umbraco CMS. Webshoppen kan være en stand-alone løsning eller en fuld integreret løsning til Microsoft Dynamics produkterne.

website.jpg

Website

Fuldt funktionelt website med et grundlæggende design tilpasset din virksomhed. Løsningen er nem at administrere for dig, der ikke har udviklingskompetencer eller datamatikere ansat. 

Infoskærm ikon

Infoskærme

Du kan bruge infoskærmen som intern opslagstavle, til den gode medarbejder-information eller som reklamesøjler for dine gæster. Infoskærmen kan desuden vise video og reklamer for din virksomhed.

Responsivt design ikon

Responsivt design

Webløsninger fra JCD A/S er 100% responsive. Et responsivt design tilpasser sig den skærm, dine kunder bruger. Det betyder, at dine gæster kan tilgå dine online løsninger fra mobil, tablet og desktop.

Få en webshop der sælger!

Webshop

Få en webshop der sælger!

Du får en fuld funktionel og køreklar webshop inklusiv design og opsætning. Vores mål er at skabe en webshop, der er stærk nok til, at dine kunder foretrækker din shop frem for andre.

JCD Webshop
Responsive website løsning

Website

JCD Website er bygget op i et system, der er let at lære og nemt at komme i gang med. Det grundlæggende design og opsætning er klaret for dig, så du er hurtigt i gang med siden. Med JCDs website-løsning får du bl.a. værktøjer til topbannere, overskrifter, brødtekster, SEO, billeder, videoer m.m.

JCD Website