______________

 

Kommuniker og brand din kursus- eller eventvirksomhed

 

PR og synlighed ... vær til stede der hvor dine kunder er

Konkurrencen om kundernes opmærksomhed er helt enorm. Vær synlig; både for dine kunder og for dine potentielle kunder.

I en verden fuld af tilbud skal du være til stede og hele tiden formidle dine produkter, dit brand og dine gode historier.

Tilsammen er det hele med til at give den nødvendige gennemslagskraft i mediejunglen.

 

______________

 

Se JCDs løsninger
Seo ikon

SEO

Er din virksomhed tilstrækkelig synlig på internettet? JCD tilbyder services til at synliggøre dit brand eller virksomhed, så du kan øge konverteringen.

Design og grafik ikon

Grafisk materiale

Design af logo, flyers, brochurer, annoncer, tekstforfatning, webbannere, layout af websites og webshops ... vores grafiske afdeling har den erfaring, du skal bruge.

video til sociale medier

Videoer til SoMe

Vis dine budskaber på en levende måde og tiltræk din målgruppes opmærksomhed. Med denne løsning får du hver måned en video, der er skræddersyet til sociale medier.

Video til digitale kommunikation

Video produktion

Brug video i din digitale kommunikation. Video er en levende måde at markedsføre din forretning - uanset om du er en B2B eller B2C forretning.

Grafiske løsninger til din virksomhed

Grafiske løsninger til din virksomhed

For at opnå ensartethed i din profilering, er det vigtigt, at der er sammenhæng i det materiale, du præsenterer dig med - for eksempel når du sender breve eller udleverer visitkort. 

JCD Logo Design
5 gode råd til et nyt website

Markedsfør din forretning med video

Flere og flere bruger video i deres markedsføring. Det kan du også. Brug video i din digitale kommunikation. Video er en ideel måde at markedsføre din forretning.

Løsning til video produktion
Videor til de sociale medier

Video er et hit på de sociale medier

Med video kan du fortælle og vise meget på rigtig kort tid. Det er en ideel måde at kommunikere med dine kunder og potentielle kunder. Video skaber blikfang og fanger din målgruppe.

Se løsning til SoMe-videoer