Retail til Microsoft Dynamics 365 Business Central

 

Ud over vores ekspertviden i Business Central, har vi specialiseret os i retail-drift igennem mere end 15 år. Vi udvikler og vedligeholder egen POS løsning, der integrerer til Microsoft Dynamics 365 Business Central

JCD A/S er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, webudviklere og system-specialister.  Vi er specialister i Retail og i Microsoft Dynamics 365 Business Central. 
 

Kontakt en retail-specialist

 

Hvorfor vælge Point of Sale med JCD Retail?

 

Med en retail-løsning fra JCD får du de rigtige værktøjer til den daglige drift. Samtidigt får du nemmere ved at give dine kunder en god købsoplevelse.

JCD Retail er integreret med din Business Central og dit lager. På den måde gør du genbestilling, opfyldning af salgsstederne let ... mens du opretholder den gode service.

 

 

Derfor skal du vælge Retail POS fra JCD A/S 

JCD tilbyder en færdigudviklet løsninge der er klar til implementering i din forretning. Løsningen indeholder alle de værktøjer du har brug for -  blandt andet:

Integreret med Business Central

Integrerer JCD Retail med dit lager

Mulighed for stregkodelæser

Håndterer nemt udenlandsk valuta

Design din virksomheds egen bon

Mange betalingsmuligheder; Google Pay, MobilePay ect.

Mulighed for at bruge tablets

Opret rabat direkte på kassebilledet


 

Rene Wiebenson, Retail-ansvarlig, JCD A/S udtaler:
Det er lykkes os at udvikle en brugervenlig POS med mange fantastiske værktøjer. Det altoverskyggende formål har hele tiden været at designe en løsning, der optimerer den daglige drift, og som samtidigt sikrer en smidig oplevelse for kunderne.

Hvis jeg skal fremhæve et par enkeltstående funktioner, må det være det faktum, at løsningen kan afvikles off-line, og at en ny medarbejder kan oplæres på få minutter. Begge dele er i høj grad medvirkende til, at vi er i stand til at differentiere os og statuere vores markedsposition.

 

Kontakt Rene Wiebenson, Retail-ansvarlig

 

 

Det siger Aalborg Lufthavn Dutyfree om JCD A/S:

"Selve systemet til vores Dutyfree virker fantastisk, og det er meget brugervenligt.

Ordresystemet med minimum og maksimum gør, at vores personale kan bruge mere tid på gulvet, hvor de møder kunderne. Det er bygget op til, at vi kan bruge vores tid på dét, det handler om, nemlig salg."

 

> Læs hele casen her

 

  

Retail POS Business Central Leverancemodel.png

 

Hvordan leverer vi JCD Retail? 


Med JCD A/S som partner sikrer du, at kun de mest værdiskabende tilpasninger implementeres i din færdige løsning. 

Hos os er det ikke et succeskriterie at have dig i luften og klar til drift på få dage. Vi har fokus på, at få dig med på rejsen; sikre at du kommer fra A til B på bedste tænkelig måde - med den bedst mulige løsning! 

 

JCDs Retail leverancemodel
Business Central Hvorfor JCD leverandør copy.png

 

Det får du med JCD som Dynamics 365 Business Central leverandør ...

indgående kendskab til Dynamics og stor viden om omkringliggende systemer og integration herimellem. 

Vi skaber vækst og øger din virksomheds konkurrenceevne igennem en digitalisering af værdikæden i din virksomhed. På den måde får du mulighed for at skabe konkurrence-fordele i dit marked. 

Hvorfor vælge JCD A/S?
Business Central din virksomheds fulde potentiale copy.png

 

Effektivisering og automatisering af processer ...

Denne løsning afløser Dynamics NAV. Den leveres som en 100% cloud (SaaS) men kan også afvikles via en serverplatform.

Løsningen effektiviserer og automatiserer dine administrative forretningsprocesser, og samler salg, køb, økonomi, lager, service og produktion ... og gør samarbejdet mellem dine medarbejdere meget nemmere.

 

Hvad er Business Central?
Business Central hvad koster Business Central migrering.png

 

Vi har gjort det nemt at migrere til Dynamics 365 Business Central ...

JCD A/S har vi gjort det nemt for dig at migrere.

Vi har opbygget standard koncepter, der indeholder standardiseret funktionalitet og standardiserede apps. Du vælger selv, hvor meget af arbejdet du selv vil gøre, og om du vil indgå i estandard koncept. Dermed vælger du også selv hvor stor investeringen skal være.  

 

Hvad koster Business Central?

Få mere at vide. Snak med en af JCDs Retail eksperter ...


Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik