Business Central færdigpakke

 

Kom godt i gang med Business Central til fast pris

 

JCD A/S er specialister i Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vi forstår dine omliggende systemer og integrationen mellem dem.

Her på siden kan du læse mere om vores Business Central-implementering som en færdigpakke.

Kontakt Lasse og Denis

Sådan leverer vi Dynamics 365 Business Central

Hos JCD ved vi, at en opgradering til Business Central skal håndteres individuelt og med dine behov i fokus. 

Derfor har vi udviklet modeller, der giver dig mulighed for at vælge den leverance, der passer bedst til dig. 

Du kan vælge at arbejde efter en foruddefineret standard leverance, som vi kalder Business Central færdigpakke. Alternativt kan du indgå i en specialtilrettet leverance, hvor vi sammen tager ansvaret for at definere succeskriterierne for implementeringen af din Business Central.

Forskellen på
modeller for levering

Business Central - Færdigpakke

Implementering med JCDs Færdigpakke koncept er en tidsmæssig hurtig implementering, der tager afsæt i skabelonkonfigurationer.

Du kan forvente, at din kommende Business Central er opsat ud fra standardopsætning og standardapplikationer. Du kan tilkøbe dataflyt og uddannelse, der kan være med til at færdiggøre implementeringen.

❯  Hurtig implementering og drift af Business Central

❯  Standard opsætning af Business Central

❯  Apps fremfor specialtilretninger

❯  Fastpris på implementering

Udregn din pris

Business Central - Specialtilrettet leverance

En specialtilrettet leverance tager afsæt i den gevinst-realisering, jeres virksomhed skal opnå med implementeringen af Business Central.

Det betyder, at vi tager udgangspunkt i første fase, hvor workshop-gennemgang af ønsker og behov afdækkes op mod gevinst og investering i projektet.

❯  Afholdelse af workshops

❯  Succesfuld leverancemodel

❯  Opfyldelse af jeres konkrete målsætninger

❯  Projektteam fra JCD

Læs mere om løsningen

Hvem har ansvaret for gevinsten?

 

Et hvert projekt starter med et mål om at få en ny eller forbedret virkelighed. Men hvem tager ansvaret for at investeringen kommer i mål?

Vi synes, at du skal kunne vælge frit. Derfor har vi skabt en skabelonbaseret opsætning, så det er muligt at implementere Business Central til en fast pris. Det har en masse gode fordele - ikke mindst økonomisk.

Det betyder også, at din virksomhed tager et større ansvar. Du skal være opmærksom på, at din virksomhed passer ind i en af færdigpakkerne. Vi hjælper altid efterfølgende, hvis der opstår nye behov efter implementeringen af din Business Central Færdigpakke.

Skridt du skal tage før en implemen­tering ...

Klik på ikonerne for at følge behovsmodellen

De viser hvilke skridt, du skal tage, og hvad du skal tage stilling til inden en grundlæggende implementering af en ny Business Central.

Udforsk Business Central på 10 minutter

Er du i tvivl om Business Central er noget for din virksomhed?  Få en helt uforpligtende introduktion

Under introduktionen, kan du bl.a. opleve:

  • Navigere i løsningen og prøve funktionerne
  • Bruge Office 365 værktøjerne via Business Central
  • Prøve løsningen fra din mobil, tablet og desktop

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Kom godt i gang med hjælp fra JCD

Hos JCD A/S har vi hjulpet danske virksomheder med implementering og opgraderinger af regnskabsprogrammer og ERP-løsninger igennem mere end 30 år.

Vores erfaring som Microsoft leverandør sikrer dig en professionel samarbejdspartner, der kender din virksomhed, omverdenen den er en del af, og ikke mindst hvilke løsninger der passer præcis til jeres behov.

Med Business Central får I en løsning, der rummer alt, hvad en moderne virksomhed har behov for - og gør det endnu mere produktivt at drive jeres forretning.

Vi ved at de rigtige integrationer, opsætninger og løsninger giver en bedre bundlinje og en mere produktiv hverdag.

Hvorfor vælge en færdigpakke?

Er du blandt de virksomheder, der overvejer at skifte jeres eksisterende regnskabsprogram ud med et moderne og fremtidssikret ERP-system?

Mulighederne er mange. Business Central er en af de bedste løsninger for de fleste danske virksomheder; der ofte allerede har en række Microsoft produkter.

Løsningen kan tilpasses jeres virksomhed og behov og spille sammen med jeres øvrige Microsoft-univers; Office, Outlook, Word og Excel. 

Hos JCD har vi udviklet en færdigpakke, hvor du får alt, hvad du har behov for; den korrekte opsætning og flytning af dine eksisterende stamdata og historiske posteringer fra Microsoft Dynamics NAV.

Du er selv ansvarlig for udbyttet, og vi afholder ingen workshop, men du får en køreklar løsning med de vigtigste data og opsætning.

Hvorfor vælge JCD A/S?

JCD er blandt Danmarks førende leverandører af ERP-systemer.

I mere end 30 år har JCD leveret, tilpasset og udviklet ERP-løsninger til små og store virksomheder inden for Microsoft Dynamics og Navision-familien.

Vi har erfaring i at forstå, tilpasse og optimere løsninger til danske virksomheder, så deres ERP-system passer til deres ønsker og behov.

I 2019 blev JCD nomineret af Microsoft i kategorien "Best Partner" og modtog Honorable mention, hvor JCD blev fremhævet som en af de bedste konsulenthuse i verden til Business Central infrastruktur.