Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er en af verdens allerbedste familieparker, og har over sommeren 450 ansatte til at betjene de flere hundrede tusinde gæster, som besøger parken i løbet af en sæson.

JCD har samarbejdet med, og leveret it til Fårup Sommerland siden starten af 90'erne - både på teknisk- og ERP-udstyr.

Fårup sommerland har senest opgraderet Dynamics NAV fra en version 3.70 til en NAV 2009 Classic.

Parken har ikke mindre end 40 salgssteder. I alt 83 stationer med en NAV-baseret POS-løsning med fuld Dankort-integration. Derudover har parken 12 billet-POS løsninger.

Det er helt afgørende for en virksomhed af den størrelse at have en drift-stabil løsning, der understøtter forretningen - især når det går rigtigt stærkt.

 

www.faarupsommerland.dk

 

Brug for en lignende løsning?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 


Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik

 

JCD A/S case - Fårup Sommerland

Det siger Fårup Sommerland:

Vi har samarbejdet med JCD A/S siden starten af 90erne og har altid oplevet dem som en kompetent og stabil leverandør, som altid er frisk på nye udfordringer og ideer.

Det er helt afgørende for en virksomhed af vores størrelse, at vi har en driftssikker it-løsning, der understøtter vores forretning hele året, men især når det går rigtig stærkt om sommeren, hvor over 600.000 gæster besøger os.

Det er også vigtigt for os, at vores it-systemer er visionære og naturligvis, at de kører problemfrit, så vi når vores allervigtigste mål; at give vores gæster værtens bedste oplevelse, når de besøger Fårup Sommerland.

Morten Gade, Økonomichef

Se flere cases: