Cloud eller egne servere?

Microsoft Azure.

_____________________________________________________________

 

De fleste virksomheder giver medarbejderne de nyeste og smarteste digitale værktøjer. På den måde får de mulighed for at præstere bedst muligt.


Teknologien bag skal kunne måle sig med de værktøjer; den skal være både effektiv, hurtig og økonomisk.

I den forbindelse er det ikke længere aktuelt at spørge, om du skal vælge en cloud-løsning. Det er mere et spørgsmål om, hvor meget du vil lægge op i skyen og om hvilken cloud baseret løsning, der understøtter din virksomhed bedst.


Derfor skal du ikke vælge at have lokale servere:

Investeringen i hardware er dyr …
Inden du overhovedet har tænkt på at gå i gang med dit nye it-projekt, er den første dyre investering en realitet. Til dit eget datacenter skal du investere i hard- og software, backup osv. Nu er du bundet af en investering over de næste mange år … uanset hvordan det går din forretning i samme periode.

 

Dit eget serverrum skal vedligeholdes …
Om du selv har teknikere ansat, eller køber dig til ydelsen hos en leverandør, skal dit serverrum opdateres og vedligeholdes. Det koster både tid og penge; penge der går fra forretningen. Og vigtigst af alt fjerner det fokus fra din virksomheds kernekompetence.

 

Sikkerhed i en liga for sig …
Du kan sikre dig alt det, du overhovedet har mulighed for i eget datacenter. Alligevel bliver sikkerheden aldrig den samme som i et verdensomspændende netværk. Sikkerheden i en cloud-løsning er fysisk enorm. Datacentrene er designet til at yde den absolut højeste sikkerhed.
Læs evt. ComputerWorlds artikel om besøg et af Microsofts datacentre.
Microsofts tophemmelige datacenter: Her gemmer vi dine data

 

Du kan ikke skrue ned for omkostningen …
I et cloudmiljø kan du udbygge den digitale oplevelse for dine kunder med den højeste oppetid. I perioder med stor travlhed kan du skrue op. Det kan være, mens du har en kampagne kørende eller lignende. Omvendt kan du skrue ned for dine it-ressourcer i mindre travle perioder.

 

Du går glip af ny teknologi …
Nye teknologier skal gøre både kundeoplevelsen og produktiviteten bedre. I et cloud miljø har du altid de nødvendige ressourcer klar til brug, når din forretning bevæger sig i en mere digital retning. Det betyder, at du ikke er nødsaget til at investere i endnu mere hardware eller software, men blot adderer det til din løsning.

Stadig interesseret?

Book et gratis rådgivningsmøde om Microsoft Azure i din virksomhed her

Du kan også læse mere om de mange fordele ved Microsoft Azure her