Tjekliste: CMS til din virksomhed

 

sådan vælger du det bedste website til din virksomhed

 

 

nem og enkel vedlige­holdelse med det rigtige CMS

 

JCDs specialister har lavet en tjekliste til dig, der overvejer et nyt website-CMS, men er i tvivl om hvilken løsning du skal vælge.

Hvilke funktioner, integrationer og muligheder skal en godt CMS-system indeholde?

Et godt CMS system giver din virksomhed næsten uanede muligheder, når jeres website eller webshop skal opdateres og vedligeholdes.
Men hvilke krav skal du stille til et godt CMS? Hvilke funktioner skal du have i din kommende CMS? ... og hvilke overvejelser skal din virksomhed gøre sig, inden du vælger et nyt CMS?

Hvad er et CMS?

CMS står for Content Management System, eller på dansk indholdsstyrings-system. Et CMS-system gør det let at skabe, designe, vedligeholde, opdatere og publicere online indhold til et website eller en webshop - også uden at have erfaring med at kode og programmere.

 

Udfyld formularen og få adgang til tjeklisten med det samme.

 

 

Hent tjekliste:

Sådan vælger du den bedste CMS-løsning til din virksomhed

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

 

 

JCD anbefaler

 

Umbraco CMS

Der findes rigtig mange gode CMS-løsninger på markedet, og mulighederne er næsten uendelige. Nogle er open-source, mens andre er mere lukkede systemer.

Hos JCD A/S anbefaler vi dansk-udviklede Umbraco CMS, der har leveret løsninger til danske og internationale virksomheder, koncerner og foreninger i mere end 20 år.

Umbraco CMS har flere end 700.000 aktive installationer og mere end 220.000 aktive medlemmer i deres community. Kilde:Umbraco.com

 

Hvad kan Umbraco CMS gøre for dig?