eGuide: 10 gode råd

 

sådan giver du den bedste oplevelse på dit website

 

Mangler du inspiration til at skabe en værdifuld hjemmeside?

eGuiden klæder dig godt på, inden du går i gang. 

Få overblik over de ting og funktioner du nemt og hurtigt kan implementere på dit website.  

Vil du i stedet høre mere om et specialudviklet website, hvor dine ønsker og behov bliver til virkelighed?

Ja tak, jeg vil gerne se mere om et specialudviklet website!

i eGuiden bliver du blandt andet klogere på ... 

Sådan får du flere brugere til at klikke de rigtige steder

Det skal være let for dine besøgende at bruge og navigere på din hjemmeside, du kan endda inspirere dem til en specifik adfærd – det kaldes Mikrointeraktion.  

Giv besøgende en større lyst til at trykke på nogle ting fremfor andre – for eksempel dele indhold, kontakte dig osv. Det kan samles under et punkt; Mikrointeraktion.

Du kan blandt andet gøre det nemt at navigere på dit website og give en spændende brugeroplevelse.

En hjemmeside du kan have i lang tid

Måske har du hørt, at en hjemmeside bør udskiftes hyppigt. Tit tales der om hvert andet eller tredje år. Det er for at sikre, brugeren får den bedste oplevelse.

Først er det vigtigt at finde et system, der sikrer høj sikkerhed og drift-sikkerhed. Det er også vigtigt, du vælger en løsning, der kan udvides - de færreste ved, hvad der forventes af virksomheden og websitet inden for den næste årrække. 

Et CMS der er nemt at håndtere

En af de ting du skal have med i dine overvejelser, når du vælger din hjemmeside-leverandør er, hvilket system der bruges. Hjemmeside-systemet kaldes også et CMS eller Content Management System. 

Det er vigtigt, du vælger et CMS, hvor det er hurtigt og nemt at publicere indhold. Det skal ikke være et krav, at du har specifikt kendskab til opbygning af websites eller være en kompliceret proces. Du kommer måske ikke til at arbejde i systemet hver dag - derfor skal det være let og overskueligt. 

 

download den komplette eGuide

... og få alle de 10 gode råd.

 

Der er flere ting, du bør have i baghovedet, når du vil optimere dit website.

eGuiden præsenterer dig for de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig. 

Du bliver blandt andet klogere på, hvordan du selv kan vedligeholde og opdatere dit website, så du sparer tid og penge, eller hvordan du kan differentiere din virksomhed via dit website. 

 

Download den komplette eGuide her 🎯

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik.