Hosted NAV - Starter

Microsoft Dynamics NAV | Hele din virksomhed i skyen - Standard-pakken

 

Til den mindre eller mellemstore virksomhed med behov for grundlæggende funktionalitet inden for økonomistyring, distribution (salg, køb og lager) og sagsstyring.

 

Kom hurtigt i gang med et stærkt ERP-system. En komplet virksomhedsløsning til en fast lav månedlig ydelse.

 

Løsningen er hurtig at installere, nem at lære og let at bruge. Med denne løsning er du altid online med et professionelt system - uden store investeringer i hverken servere eller software.

 


 

Microsoft Dynamics NAV er et brugervenligt økonomisystem. Det er hurtigt at implementere og hjælper virksomheder verden over med at administere regnskab, økonomi og drift.

Med denne løsning fra JCD A/S er alle funktioner sat op på forhånd, og hele løsningen er hurtig at lære og enkel at bruge.

 

Det har aldrig været nemmere at komme i gang!

Selve programmet får du leveret online. Backup skal du ikke tænke på - det bliver klaret for dig. Begynd med det du har brug for nu. Efterhånden som din virksomheds behov ændrer sig, er det nemt at udvide.

 

Grundlæggende ERP til din virksomhed

Standard-pakken er udviklet til dig, som har brug for grundlæggende økonomi- og handelsfunktionalitet herunder det basale indenfor; økonomistyring, salg, indkøb, lager, medarbejder- og relationsstyring, sager (projekter). Derudover et bredt udvalg af analyse og rapporteringsfunktionalitet. Standard-pakken har et stort udvalg af redskaber, der giver dig mulighed for at tilpasse løsningen, så den imødekommer præcis dine behov.

 

Log på din virksomhed - uanset hvor du er

Med Dynamics NAV 2017 Standard kan du altid logge på og administrere din virksomhed - for eksempel tjekke dit regnskab, godkende fakturaer eller lave betalinger - også når du er på farten.

 

Fremtidssikring

Vælger du Dynamics NAV i skyen, sikrer du dig til fremtiden. Din løsning kan nemlig vokse med dig, og du kan til enhver tid opgradere til NAV 2017 økonomisystem med egne special-tilretninger.

 

Sikkerhed

JCDs datacenter er designet af vores certificerede system-konsulenter og garanterer den nødvendige sikkerhed. Dine data er med andre ord beskyttet af JCDs firewall, og løsningen indeholder daglig backup.

Prisen er ekskl. installation,
opsætning og undervisning

 

Basispakken opstartsgebyr (Engangsydelse)

DKK 2.995

 

Pris pr. bruger der oprettes (Engangsydelse)

DKK 245

 

Pris ved køb på abonnement

Pr. bruger pr. md. | inkl. hosting
DKK 545

 

For abonnementsbetingelser kontakt JCD A/S

  

Alle priser er ekskl. moms

 

Løsningen kan så meget!
Det er svært at vise det hele på nettet, men kontakt os! Vi vil elske at fortælle dig meget mere
… helt uforpligtende.


For at vi kan kontakte dig, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du altid kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik

Ja, jeg er indforstået med, at JCD bruger mine oplysninger for at kontakte mig.

Løsningen indeholder:

  • Økonomistyring og ordrehåndtering
  • Salg og køb • Debitor/kreditor
  • Lagerstyring • Sagsstyring
  • HR og personale • Grundlæggende CRM
  • Ubegrænset antal regnskaber
  • App til iOS, windows & Android
  • 500 MB database
  • Gratis revisor-adgang

Systemkrav:

Windows 7+, Harddiskplads:100MB, Hukommelse:
1GB, Bredbåndsadgang til internettet