JCD Afgift - Produktion

Til vedligeholdelse af produktionsstyklister i forbindelse med afgift til SKAT.

Har du mange produktionsstyklister med afgiftspligtige varer?

Denne tillægsløsning til afgiftsberegning gør det nemt at vedligeholde afgiftssatserne i Dynamics NAV.

 


 

Har du produktionsstyklister med afgiftspligtige varer?

Her er løsningen, der kan lette arbejdsbyrden med hensyn til opsætning og vedligeholdelse af afgifts-satserne på produktionsstyklisterne.


Vedligeholder automatisk afgiftssatserne

Al vedligeholdelse af den samlede afgiftssats for produktionsstyklister sker med en ny kørsel. Denne nye kørsel opsamler afgifterne fra alle varer, der indgår i produktionsstyklisten. Herefter genererer den automatisk al nødvendig afgiftsopsætning til SKAT.

Afgiftsopsætningen er selvfølgelig fuld sporbar med referencer til de varer og andre produktionsstyklister, der indgår – herunder med hvilket del-beløb hver enkelt vare i produk-tionsstyklisten har i den samlede afgift.

Denne løsning reducerer håndteringen af afgiftssatser - kun råvarer og varer der indgår i produktionsstyklister skal herefter vedligeholdes manuelt.

 

Overblik og dokumentation til SKAT

Ud over den umiddelbare gevinst - at lette det daglige arbejde - sikrer løsningen, at du ikke mister overblikket, når afgifterne skal ajourføres, og gør at du altid har den nødvendige dokumentation for, hvordan du har udregnet afgiften på dine produktionsstyklistevarer.

 

Hent hele løsningen som PDF

Prisen er ekskl. installation,
opsætning og undervisning

DKK 12.000

 

Systemkrav:
Dynamics NAV 3.70+, 1 rapport, 1 codeunit

 

Alle priser er ekskl. moms

 

Hent hele løsningen som PDF