JCD Afgift

Til beregning og administration af fødevareafgift til SKAT. Fremstiller, modtager eller indfører din virksomhed fødevarer i eller til Danmark?


Så er du sandsynligvis berørt af afgiften på chokolade, sukker o.lign. 
JCDs løsning til administration af SKATs afgift på fødevarer til Dynamics NAV.

 


 

Alle virksomheder med en årlig omsætning af afgiftspligtige fødevarer på 50.000 kr. eller derover har pligt til at registrere, opgøre og afregne afgiften.

 

JCDs løsning håndterer administration af afgiften

Virksomheder omfattet af registreringspligt har en stor administrativ byrde i forbindelse med opgørelse, afregning og dokumentation af fødevareafgiften.

JCD A/S tilbyder derfor denne løsning til Dynamics NAV. Løsningen hjælper din virksomhed med det store arbejde og den daglige håndtering af afgiften.


Afgift på udvalgte fødevarer

Afgiften er pålagt udvalgte fødevarer som chokolade, sukker og lignende varer. Afgiften skal betales, hvis indholdet af afgiftspligtige bestanddele i den pågældende fødevare overstiger 2,3%. Importerer du varer, der ikke i sig selv er afgiftspligtige, men som indeholder afgiftspligtige bestanddele, f.eks. færdigretter, chips og saucer, skal de også registreres og betale afgift hos SKAT.

 

Tilbagebetaling ved eksport af varer

Hvis din virksomhed eksporterer varer ud af Danmark, kan du få tilbagebetalt den betalte afgift. Alt i alt et forholdsvis indviklet regnestykke, som kan være kompliceret at håndtere uden de rigtige løsninger.

 

Hent hele løsningen som PDF

Prisen er ekskl. installation,
opsætning og undervisning

DKK 39.000

 

Alle priser er ekskl. moms

 

Hent hele løsningen som PDF