JCD Flexscreen Infoskærm

Vis de rigtige informationer - på det rigtige tidspunkt.

 

Med JCDs webbaserede infoskærm kan du dele de informationer, der giver værdi i din forretning - for eksempel overfor kunder, medarbejdere, beboere eller gæster.

 


 

Løsningen er webbaseret og let at bruge. Du bestemmer selv indholdet og målretter informationerne til de enkelte skærme.

 

Infoskærm som et internt værktøj
Vores infoskærm kan erstatte opslagstavlen. Den kan nemlig bruges som et medie til at informere medarbejdere om møder, vigtige datoer, nyheder eller lignende.


Byd dine kunder velkommen når de træder ind ad døren
Du har mulighed for hurtigt og nemt at publicere relevante informationer til en eller flere skærme. Med JCD FlexScreen Infoskærm kan du præsentere alle gæster med navn, firma og eventuelt hvilket mødelokale I skal bruge. Det vil give dine gæster en god oplevelse af at være ventet.


Kalender
Systemet er udviklet, så det kun viser informationer for den aktuelle dato. Har du oprettet møder for de kommende dage, vil systemet gemme og huske disse oplysninger.


Billedgalleri og video
Med et billedgalleri kan du skabe dynamik på skærmen, der naturligt vil fange beskuerens blik og interesse. Du kan også tilføje en række billeder med undertekst, der vises som diasshow. Det kan for eksempel være tilbud, udpluk af din referenceliste, nyheder, trafik-knudepunkter, video eller andet der er relevant for gæster eller medarbejdere.


Administration
Du får din egen adgang til at styre infoskærmen via et website. Det gør det fleksibelt, nemt og hurtigt at oprette nyt indhold samt opdatere eksisterende indhold.


Mange muligheder
Har du specielle ønsker til infoskærmen som for eksempel RSS-feeds, indeholder vores system en lang række muligheder og funktioner.

 

Hent hele løsningen som PDF

Se guides, video-manualer og meget mere om løsningen 

Etableringsomkostning

Prisen er ekskl. installation,
opsætning og undervisning

DKK 3.500

 

Årligt abonnement

DKK 1.500

 

Årligt abonnement
pr. ekstra skærm-enhed

DKK 500

 

Systemkrav:

LCD-skærm og PC + Internet
+ nyeste version af Google Chrome

 

Alle priser er ekskl. moms

 

Hent hele løsningen som PDF