JCD Nyhedsmail

Styrk din online markedsføring med nyhedsmails.

Nyhedsmails er en effektiv kommunikationskanal og et ideelt salgsværktøj.

Med denne tillægsløsning sætter JCD dine nyhedsmails op og sender dem ud til dine modtagere.

 


 

Frist dine kunder og sælg mere med nyhedsmails.

Med denne løsning får du professionel opsætning af nyhedsmails. Du leverer indhold, og så klarer JCDs grafiske designere resten.


Har du også travlt?
Overlad opsætningen af dine nyhedsmails til os. Lad JCDs grafiske designere sætte dine nyhedsmails op, så sparer du både tid og ressourcer.

Det eneste du skal gøre, er at sende dit indhold til JCD. Så sørger vi for, at dine nyhedsmails hver måned præsenterer din virksomhed og formidler dine budskaber på den allerbedste måde … som selvfølgelig appellerer til din målgruppe.

 

Frist dine kunder og sælg mere
Dine nyhedsmails, og ikke mindst designet af dem, er med til at sende et professionelt signal til din modtager. Det er vigtigt, at dine nyhedsmails sender et godt førstehåndsindtryk. Det er nemlig med til at fastholde dine modtagere og sælge mere.

 

MailChimp
Vi sætter dine nyhedsmails op i MailChimp. MailChimp er et sikkert og ideelt værktøj til at opsætte og sende nyhedsmails. Platformen har fantastiske grafiske muligheder, der sikrer, at dine nyhedsmails får et professionelt og lækkert responsivt layout.

Når dine nyhedsmails er sendt ud til dine modtagere, sender vi en rapport til dig med de data, de har genereret. Ud fra dine data kan du se, hvordan de performer.

 

Hent hele løsningen som PDF

Design og opsætning af din nyhedsmail.
Engangsbeløb

DKK 2.800

 

Abonnement

Pr. md.

DKK 950

 

For abonnementsbetingelser kontakt JCD A/S

 

Alle priser er ekskl. moms

 

Hent hele løsningen som PDF