JCD Office Kursus

JCD har indgået partnerskab med kursus-virksomheden´Intellia omkring kurser i Office pakken.

Rigtig mange mennesker arbejder hver dag med Microsoft Office programmer. De fleste af os bruger udelukkende de værktøjer og funktioner, vi kender og er fortrolige med.


 

Det betyder, at mange effektive og avancerede muligheder aldrig bliver udnyttet, på trods af at de allerede er til rådighed, i de programmer vi har.

Med kurser fra JCD lærer du og dine medarbejdere nye og hurtigere måder at arbejde på. Du lærer om værktøjer, der effektiviserer virksomhedens arbejdsgange - værktøjer som sandsynligvis allerede er til rådighed i dine eksisterende programmer.

 

Tiden er løbet fra standardkurser
Med standardkurser vil der næsten altid være forholdsvis meget spildtid.
Undervisningstid spildt på emner der enten ikke er relevant i forhold til din virksomhed eller skyder forbi såvel deltagernes kompetenceniveau og behov.

Når udviklingen samtidigt går mod øget specialisering - langt de fleste af os arbejder i specialtilrettede brancheløsninger, specifikke fagområder og virksomhedsløsninger – er det nødvendigt, at kurser er specielt tilrettelagt og tilpasset din virksomhed for at få det størst mulige udbytte.

 

Tilpasset dig og din virksomhed
Det er din virksomhed, din dagligdag og dine udfordringer der er udgangspunkt i et kursusforløb fra JCD. Med kurser fra Intellia afdækkes opgaven og kursets indhold sammen med dig. Det er din sikkerhed for et relevant kursus og din garanti for værdifuld udbytte – både her og nu og på længere sigt.

 

Hent hele løsningen som PDF

Pr. kursusdag med 1 deltager

DKK 6.000


Pr. efterfølgende deltager

DKK 500

 

Prisen inkluderer 1 kursusdag,
1 deltager. Ekskl. transport

 

Alle priser er ekskl. moms 

 

Hent hele løsningen som PDF