It-sikkerhed med JCD A/S

 

få en af vores it-stjerners

bedste tips til et sikkert Microsoft miljø

 

JCD A/S er et stærkt team på godt 70 it-specialister i mange afdelinger.
Vi har specialisterne til at komme hele vejen rundt om en moderne, digital og sikker løsning til din virksomhed.

 

Snak med Peter om din it-sikkerhed

 

Peters bedste tip til dig, der vil have det sikreste Microsoft miljø


Peter er en vaskeægte JCDer. Han er Systemkonsulent på JCDs afdeling i Glostrup, hvor han hjælper kunder med alt fra opsætning af POS, kasseapparater, netværksudstyr, hardware og installation af Microsoft-løsninger.

Peter har mere end 14 års erfaring med it-drift, og er en af de mange it-specialister, du kan få fat i, hvis du oplever udfordringer i dagligdagen.

 

 

Vi har spurgt Peter, om hans bedste tip til virksomheder, der ønsker et mere sikkert Microsoft miljø.

 

Danske virksomheder har i den grad taget Microsofts nye miljøer til sig; Teams, Office 365 og Azure.
Med Teams og Office 365 er det nemmere end nogensinde at arbejde på tværs af kollegaer, enheder og versioner. Alt er gemt online, så du nemt og hurtigt kan finde dine dokumenter. 
Min opfordring er, at virksomheder også husker på sikkerheden, når de får et nyt Microsoft miljø i virksomheden.

Peter fortsætter: "Desværre har alt for få virksomheder aktiveret MFA (Multi-factor authentication) på deres Microsoft miljø. Det er synd, for det er den nemmeste, hurtigste og billigste måde at opnå en høj sikkerhed på ... og dermed sikre sine dokumenter, filer og ikke mindst sine medarbejdere. Mange tror fejlagtigt, at MFA er besværligt at sætte op, dyrt og en unødig gene for brugeren. 

MFA er en forkortelse for multi-factor authentication - på dansk to-faktor-godkendelse. MFA øger sikkerheden for, at det er den rigtige bruger, der logger ind på miljøet. Med MFA skal brugeren logge ind med sit brugernavn og password og godkende fra sin mobiltelefon (Microsoft Authenticator) via en app.
På den måde er det ikke muligt for en hacker at tiltvinge sig et miljø alene ved at aflure medarbejderens brugernavn og password. Vi kender eksempelvis to-faktor-godkendelse fra NemID - hvor vi skal bruge mobiltelefon eller papkort sammen med loginoplysninger.

Virksomhedens it ansvarlige kan på få minutter aktivere MFA på de enkelte brugeres installation. Herefter skal brugeren bare installere appen Microsoft Authenticator, der både fåes til Android og iOS. MFA medfølger gratis til Azure og Office 365 - det skal simpelthen bare aktiveres af administrator, eller med hjælp fra os.

 

tips til dig som bruger

 

MFA er den billigste måde at sikre sig på. Men som bruger kan du også selv gøre meget for at opnå en højere sikkerhed. 

Skift adgangskode regelmæssigt.

Vælg et adgangskode der er unikt, og gerne med specialtegn (for eksempel !%¤&/)

Oplys aldrig din adgangskode - heller ikke til tætte kollegaer

Har din arbejdsplads ikke allerede to-faktor-godkendelse, kan du opfordre den it-ansvarlige til at se på muligheden. 

  

tips til dig som  administrator

 

Bruger din virksomhed Microsofts Business Premium miljøer i Office 365, Azure og Teams - har du sandsynligvis allerede mulighed for at tilknytte MFA - uden ekstra beregning.

Det er gratis at tilknytte MFA til dine brugeres konti ... og det kan gøres på få minutter. Mange er ikke klar over hvor nem og sikker en løsning MFA er - prøv det!

Har du brug for hjælp eller vejledning til MFA til din løsning, så tag endelig fat i Peter eller en af JCD andre Microsoft-specialister. 

Måske er du også interesseret i at få styr på dine Microsoft 365 politikker, processer, databehandling, sikkerhed og adgange samlet i en drejebog? Klik her for at se løsningen ...

Få eBog om datasikkerhed

 

lynkursus: Datasikkerhed i Office 365

 

Uanset om I er et team på fem personer eller en Fortune 500-virksomhed, giver Office 365 professionel sikkerhed, der holder hackere og virus ude og sikrer, at din virksomheds data holdes fortrolige. eBogen giver blandt andet indblik i sikkerheden i Exchange og SharePoint, og giver dig et overblik over, hvordan data er beskyttet og din virksomhed beskytter og krypterer følsomme data.

Hent eBog: Lynkursus - datasikkerhed i Office 365
JCD eBog datasikkerhed sikkerhed Office 365.png

Få en uforpligtende snak med en af JCDs it-stjerner

og hør meget mere om, hvordan vi sammen kommer hele vejen rundt om en moderne og digitale løsning til din virksomhed.

Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik