Administration

Administrationen holder styr på det meste … om det er HR, økonomi eller det store kølige overblik.

Jørgen Bønsdorff

|  jeb@jcd.dk

Adm. Direktør

Jørgen er - med stor tålmodighed og diplomati - ankermand for hele flokken af JCDere.

Han ser - med sin positive karakter - sjældent begrænsninger. For Jørgen er glasset altid halvt fyldt, og det er med til at puste ild i gløderne hos resten af flokken af JCDere.

Bettina Drejer Berndt

|  beb@jcd.dk

HR & Administrationschef

Bettina holder styr på administrationen, på bogholderiet og på os alle. Hun er nemlig også ansvarlig for JCDs HR og alle de mange funktioner, der hører herunder. Så når vi starter en sætning med bogholderi, personale, kontrakter, uddannelse eller trivsel, er hendes navn sikkert dét, der slutter den sætning.

Du vil møde Bettina i receptionen eller i "den anden ende", når du ringer til JCD.

Louise Tidemann Stenstrop

|  lts@jcd.dk

Økonomichef

Louise smiler mest, når hun har ro til at fordybe sig - da tal og regnskaber for Louise er ren sukker.

Det er Louises ansvar at sikre den finansielle styring af JCD. Statistikker, analyser og rapporter er naturlige ord i Louises hverdags-vokabular. Hun tænker systematisk, arbejder struktureret og er altid grundig. Egenskaber, der sammen med stillingen, giver det helt rigtige facit for JCD.

Karina S. Andersen

|  ksa@jcd.dk

Receptionist

Karina er receptionens altid hjælpsomme og uundværlige blæksprutte. Hun taster tal, sorterer, ordner og tager imod gæster.
Karina er altid imødekommende og elsker mødet med nye mennesker, hvilket gør Karina perfekt til stillingen.

Du møder Karina i receptionen eller i "den anden ende", når du ringer til JCD.

Anders Birch Mogensen

|  abm@jcd.dk

Juridisk assistent

Anders elsker den juridiske verden, og alle de spørgsmål han bliver stillet overfor … og ikke mindst det detektivarbejdede det ind mellem kan være, at undersøge et retsområde.

Anders er altid venlig og smilende, og springer på opgaverne med stor nysgerrighed og arbejdsomhed.

Dynamics C5

Har du Dynamics C5, er du i sikre hænder hos JCDs specialister! De har tilsammen mange års erfaring i dine udfordringer og ved med garanti, hvordan de kan give dig support, du har brug for.

Rene Wiebenson

|  rew@jcd.dk

Detail | Dynamics C5 | Business Intelligence

Rene er manden med ansvaret for Detail, C5 og Business Intelligence hos JCD. 
Han elsker de udviklingsmuligheder faget og softwaren har … og får helt sikkert tilpasset en løsning der passer perfekt til den enkelte virksomhed.

For Rene er kundekontakt og rådgivning en stor del af processen. At tænke fremad, analysere og optimere løsningen til fremtiden er elementært i Renes verden.

Heidi Jensen Damgaard

|  hjd@jcd.dk

Dynamics C5 Konsulent

Heidi har - med baggrund i bogholderi - fuldstændig styr på det der med tal. Hun har mangeårig erfaring med Dynamics og en evne til at overskue og strukturere.

Heidi har et skarpt øje, når det gælder den mest optimale brug af C5, og så er hun typen, der aldrig gir' op men arbejder efter devisen; "Der må findes en løsning".

Arne Damkjer

|  ada@jcd.dk

Dynamics C5 Seniorudvikler

Arne elsker en god udfordring og er med sit nysgerrige sind altid åben for ny viden, som kan omsættes til løsninger, der virker. Han elsker især, når han kan udvikle en bedre og mere langsigtet løsning, end opgaven umiddelbart lagde op til - altså at give kunden mere end han forventer.

Samarbejdet og dialogen med kunden om den bedste og mest effektive løsning makes his day.

Teknik

Teknisk afdeling ordner al dit netværk, cloud, serveropsætninger, hardware, storrage, sikkerhed og meget meget mere. De ved alt om de nyeste teknologier og om hvilke muligheder du har, for at sikre din virksomhed i en verden, der hele tiden forandres.

Per Kristoffersen

|  pnk@jcd.dk

Underdirektør & Teknisk chef

Per har ansvaret og overblikket over flokken af system-konsulenter. Han har stor teknisk erfaring, fingerspitzengefühl og elsker dialogen med kunderne og koordinerings-delen med kollegaerne. Per er altid klar til en snak om, hvilke løsninger der er bedst for din virksomhed.

Per er i øvrigt manden der, sammen med Jørgen, tager de overordnede beslutninger omkring JCDs retning, ledelse og drift.

Lars Pedersen

|  lpt@jcd.dk

Systemkonsulent

Lars er - med baggrund som elektriker - udfarende konsulent med stor erfaring og teknisk snilde.

Udover, indimellem, at trække kabler grejer han - med kreativ natur - maskiner, printere og netværk så der ikke er et øje tørt.

Palle Struwe

|  pas@jcd.dk

Intern systemkonsulent

Palle - JCDs højeste konsulent - har base i huset på Systemvej og har det store overblik som ansvarlig for den interne drift.

Palle har det bedst, når netværket spinder, og serverne kører.

Han sørger for - med overlegen ekspertise - at alt internt IT i JCD kører og er derfor en uundværlig del af JCD-teamet.

Mads Skov Hansen

|  msh@jcd.dk

Systemkonsulent

Mads elsker at sammensætte løsninger - store som små. Drilske printere som komplekse server-løsninger. Brænder det på, skaber Mads - med roligt overblik - hastigt orden og sørger for, at din løsning hurtigst muligt kører igen.

Mads elsker detaljer. Kan en fornuftig løsning blive endnu smartere, kan du roligt regne med, at Mads opdager det.

Jens Baadsgaard Hay

|  jbh@jcd.dk

Systemkonsulent

Vi oplever Jens, som en rolig og afslappet fyr. Han har det meste af sit liv set it-teknologi som ren magi. Så vi erklærer Jens for tryllekunstneren, der kan det meste.

Han elsker den udfordring, branchen tilbyder. En it-medarbejder skal uddanne sig løbende, konstant og uden stop. Teknologien udvikles og ændrer sig hele tiden … og dét passer Jens - som altid er opdateret på den nyeste teknologi - rigtig godt.

Jesper Thorup Pedersen

|  jtp@jcd.dk

Systemkonsulent | Sikring

Jesper elsker en god teknisk udfordring - intet er bedre end et problem, der skal løses eller en udfordrende opgave.

Klæbehjerne er en af Jespers forcer - en egenskab der har givet ham stor viden inden for udvikling af software og sikringsarbejde generelt.

Mads Lahrmann

|  mla@jcd.dk

Systemkonsulent

Mads er altid frisk på en udfordring og aldrig bange for at kaste sig ud i noget nyt … hvilket jo er super gode egenskaber i en branche, der altid er i forandring og udvikling.

Ny viden og spændende løsninger er sukker på Mads' hverdag.
Og når vi tilfører hans solide erfaring i teknisk infrastruktur, er du rigtig godt rustet med Mads som konsulent.

Kristoffer Schiemann

|  krs@jcd.dk

Systemkonsulent

Kristoffer er vild med de udfordringer, it-branchens dynamik og energi byder på.

Han er altid omstillingsklar og elsker den kreative proces, det er at finde frem til den eneste rigtige løsning.

Aid Erkocevic

|  aie@jcd.dk

It-supporter elev

Aid er vild med it-branchens konstante udvikling. Den gør nemlig, at ikke én dag er ens, hvilket passer godt med den nysgerrighed, han er forsynet med.

Aid er altid smilende og elsker en god udfordring. Det er meget heldigt, for som systemkonsulent hos JCD er udfordringer netop dét, vi bliver præsenteret for dagligt.

Michael Reinert Theil

|  mrt@jcd.dk

Systemkonsulent

Michael elsker en god udfordring og burde være tituleret Problem-knuser.
Dét kommer kunderne til gode i form af bedre løsninger - og meget gerne med de nyeste teknologier.

Michael er altid positiv men har det allerbedst, når dagens opgaver er anderledes end i går.

Ronni S. Kristiansen

|  rsk@jcd.dk

It-arkitekt

Ronni er udpræget løsningsorienteret. Han evner at omformulere tekniske uoverkommeligheder til ren logik.

Ronni er passioneret it-mand og elsker sit fag … og så er han team-player, hvilket kommer både JCD og kunder til gode.

Michael K. Nielsen

|  mkn@jcd.dk

Systemkonsulent

Der er ikke mange tekniske udfordringer, Michael ikke kan håndtere.
Han er - med sit udprægede nordjyske lune - JCDs udsendte jyde på Sjælland.

Michael får tingene til at ske og varetager tekniske opgaver på øerne ... og gør hver dag - med anselige erfaring og baggrundsviden - hverdagen lidt lettere for rigtig mange.

Peter Eigtved

|  pei@jcd.dk

Systemkonsulent

Hvis CPU og SSD er små bokse med magi, er Peter tryllekunstneren. Han er nemlig en af de ægte hardware-nørder, som JCD værdsætter så højt.

Peter er glad for den dynamik, som it-branchen byder på … ikke to dage er ens, og det giver ham mulighed for at lære noget nyt hele tiden, hvilket passer ham rigtig godt. Peter holder til i København og gør kunderne på Sjælland glade.

Jonas L. Nielsen

|  joh@jcd.dk

It-supporter elev

It-branchen står aldrig stille; alt forandres og udvikler sig konstant. Netop derfor elsker Jonas faget … han er vild med ny viden og elsker en god udfordring.

Jonas er det, man vil kalde en fighter; han giver ikke op, før løsningen spiller, og kunden er glad.

Web og Grafik

Uanset om du skal have udarbejdet grafisk materiale, om din webshop skal have det smarteste design, eller om du skal have kodet et avanceret system med integration til din ERP. Web & Grafik har den kompetence og viden, du har brug for.

Morten Ellermann

|  mel@jcd.dk

Afdelingschef - Web & Grafik

Morten er idérig igangsætter. Han er altid fornuftig og løsningsorienteret, hvilket giver rigtig god mening, når man er manden med overblikket i Web & Grafik. Han er erfaren - og ikke mindst lyttende. Egenskaber, der kommer dig til gode, når du skal vælge det helt rigtige produkt til din webløsning.

Han har altid dig og den bedste løsning i tankerne, når han delegerer og placerer opgaverne på de helt rigtige kolleger i afdelingen.

Bo Lenskjold Jepsen

|  blj@jcd.dk

Koordineringschef - Web & Grafik

Bo er specialist i web-applikationer og backend databaser. Bo har været involveret i flere af de helt store udviklinger, og han smiler også, når de mindre komplekse opgaver lander på hans bord.
Han smiler dog allermest, når han koder, roder og skruer i .Net, C#, CMS og skarpsindigt udvikler moduler til webfunktionalitet

Altid med brugervenlighed for øje.

Peter Juul Holmsgaard

|  pjh@jcd.dk

Webudvikler

Peter kan - med stor logisk tankegang - bevare roen i enhver webopgave. Han har styr på teorien, erfaringen og de praktiske værktøjer, du har brug for i udviklingen af et topmoderne website. Peter har været med i mange store løsninger til nogle af Danmarks største virksomheder.

Traditionelle websites, intranet eller e-handelsløsninger - Peter har specialet og ekspertisen.

Kim Hesselberg Nedergaard

|  khn@jcd.dk

Webudvikler

Kim har - med befriende og positiv tilgang til både kunder og opgaver - stor specialviden inden for webudvikling.
Han har i flere år arbejdet med webløsninger, apps, analyse, optimering af webshops og assisteret mange virksomheder med procesoptimering.

Kim kaster om sig med innovation og tilføjer projekterne ideer, som fuldender din løsning.

Emil Custic

|  ecu@jcd.dk

Webudvikler

Emil er en af de fagnørder med stort N, som vi sætter enorm pris på her hos JCD.

Der skal være orden i sagerne. Emil hader rod, hvad end det er på skrivebordet eller i hans kode. Og det kommer alle hans kunder til gode.

Han elsker at arbejde med det interaktive og er vild med det faktum, at han kan være kreativ og sætte sit eget præg på brugerens oplevelse af det færdige produkt.

Dann Bos

|  dab@jcd.dk

Frontend udvikler

Dann tager gerne en duel med Hr. Det-kan-man-da-ikke.
Hans store skaber-gen passer perfekt til JCD, for i vores branche er det meste nemlig muligt.

Dann nyder at blive udfordret. Han elsker at undersøge og finde nye måder at løse opgaverne på. Og så vil han alle sine kunder det bedste.

Rasmus Sørensen

|  ras@jcd.dk

Frontend udvikler

Rasmus er altid nysgerrig efter nye teknologier. Man kan altid regne med hans ærlige mening og hjælp, når man har brug for det og i øvrigt en knastør humor.

Rasmus er altid fokuseret på websitets udtryk og har den der trang til at tage kundens sko på … sætte sig ind i virksomhedens behov og situation. På den måde udvikler han de bedste resultater - både for virksomhed og for besøgende.

Kenneth H. Møller

|  khm@jcd.dk

Frontend udvikler

Kenneth er en af vores værdifulde frontend-udviklere. Han elsker webbaserede løsninger, der gør livet nemmere for brugeren og brænder især for at optimere - alt kan blive bedre og hurtigere.

Han er hjælpsom og har altid ja-hatten godt på skrå.

Lasse Dahl Slot

|  lad@jcd.dk

Backend udvikler

Lasse er den detaljeorienterede praktiker, som med køligt overblik altid har styr på selv den mindste detalje. Han elsker at finde løsninger, som ikke bare kører men også virker i den virkelig verden.

Teori er godt, men Lasse glemmer aldrig praksis … som i sidste ende er det, der giver værdi for brugeren.

Mark Lindstrøm Christensen

|  mac@jcd.dk

Grafisk designer | Brand & Kommunikation

Mark elsker grafisk design. Han arbejder halv tid i Grafik & Web og halv tid internt med Brand og Kommunikation. Mark laver tryksag-design men har en ekstra portion kærlighed til design til skærm. Han kan layoute ethvert App-ikon eller website, og så er han husets MailChimp ekspert.

Han har en nysgerrig karakter og en kreativ tankegang, hvilket tilsammen skaber en eminent formidler.

Annette Marnov

|  ama@jcd.dk

Grafisk ansvarlig | Web & Grafik

Annette er katalog-dronning. Hun er hurtig på tasterne, rutineret og evner det store overblik på kataloger og tilbudsaviser. Når hun ikke laver tilbudsaviser, elsker hun at slippe sin kreativitet løs … fra kundens første tanker til samarbejdet, de første streger og det endelige design.

Annette har et kæmpe kreativt drive og er vild med en god udfordring ... en god kompetence-cocktail for stillingen som grafisk ansvarlig på JCDs Web & Grafik team.

Anne Hamilton

|  aha@jcd.dk

Grafisk designteknolog

Anne er både den visuelle tænker, designeren OG kodenørden, der kan lave websites.
Det betyder, at hun kan starte med din idé, forvandle den til smukt visuelt design og toppe den med et webdesign, der passer til din virksomhed.

Det er meget heldigt. Anne elsker nemlig allermest processen fra den første idé til layout, design og den bedste user experience på dit website.

Udvikling

Når løsningen ikke findes i forvejen, og når brikkerne ikke passer sammen, er JCDs udviklere dem som får enderne til at nå sammen og brikkerne til at passe ... det er ren magi.

Thomas Søndergaard

|  tks@jcd.dk

Udviklingschef

Thomas - i daglig tale Søndergaard - er master mind i koderne bag SQL og alverdens applikationer og fungerer som udvikler.

Han har - med sin logiske tankegang og sit kølige overblik - ansvaret for at styre dagsordenen i udviklings-afdelingen.

Bjarke Dam Nielsen

|  bdn@jcd.dk

Udvikler

Bjarke kan - dybt koncentreret og uden at fortrække en mine - kode dig en bagdør, som får tingene til at gå op i en smuk enhed med dine behov.

Udvikling og integration mellem applikationer er Bjarkes hjemmebane.

Salg

Salgsafdelingen analyserer og identificerer hvilke it-værktøjer og processer, der kan være med til at flytte din virksomhed og tilpasse den fremtiden.

Tilsammen ved de også hvordan web, ERP, analyseværktøjer og tekniske løsninger skal stykkes sammen, for at give dig det allerbedste udgangspunkt i et konkurrencepræget marked, hvor de rigtige værktøjer betyder alverden for din virksomhed.

Thomas Ertmann

|  teo@jcd.dk

Salgschef

Thomas - i daglig tale Teo - har, med sit gode snakke-tøj og tekniske baggrundsviden, ansvaret for staben i salgsafdelingen. 

Han styrer og administrerer salget og har altid fingeren på pulsen, når det kommer til nye produkter på markedet.

Så hvis du vil have en snak om den bedste løsning for dig, er det Teo, du skal fange…

Lasse Elbæk

|  leb@jcd.dk

Salgsansvarlig | Microsoft Dynamics

Lasse smiler allermest, når kunden gør det. Hans force er overblik og at holde styr på mange tråde ... at finde det perfekte produkt er sukker for Lasse. 
Han er manden med det faglige indblik og salgsspeciale inden for Dynamics ERP-produkter til virksomhedsstyring.

For Lasse er en travl og afvekslende dag lykken … perfekt til rollen som salgsansvarlig hos JCD.

Denis Sabanovic

|  des@jcd.dk

Rådgiver virksomheder inden for forretningssystemer

Denis er strateg. Han brænder især for at optimere it-løsninger … få dem til at passe med kundernes forretning, drift og udvikling.

Denis har altid ja-hatten på og elsker samarbejdet, dialogen og dynamikken.

For ham er opgaven ikke løst, før den perfekte løsning passer til den enkelte virksomheds ønsker og strategiske mål.

Thomas Mouridsen

|  tmo@jcd.dk

Salgskonsulent | Sjælland

Thomas elsker at sparre med erhvervsvirksomheder; finde løsninger der gør dem mere konkurrencedygtige. Ingen opgave er for udfordrende.
I dag er mulighederne mange, og Thomas elsker at forvandle dem til værktøjer, der gør hverdagen nemmere og mere effektiv for den enkelte medarbejder.

Thomas er farvet af sin mangeårige it-opvækst hos Microsoft. Med hans kæmpe indsigt og forståelse for produkterne får du den allerbedste rådgivning.

Jesper Graungaard

|  jgg@jcd.dk

Salgskonsulent | Infrastruktur

Jesper har stor erfaring inden for tekniske løsninger og it-infrastruktur. En af hans store forcer er overblik, og det kommer dig til gode i selv de største projekter.

For Jesper er en travl dag en god dag. Han elsker dynamikken i it-hverdagen, hvor teknologier ændrer sig hurtigere end i nogen anden branche.

Niels Pagter

|  nip@jcd.dk

Salgsansvarlig | Web & Grafik

Niels er en ægte JCDer - han udlever nemlig et af vores gamle mantraer om, at aftalen kun er god, når både kunden og JCD har indgået en god handel. 

Niels lytter og reflekterer ... og trækker på sin baggrund i den grafiske branche, når han arbejder på at finde et værdiskabende løsningsforslag til din forretning. Han arbejder altid mod målet "gode lange kunderelationer" - det får man nemlig kun ved at levere sublime løsninger.

Frederik Bols Helbo

|  fbh@jcd.dk

Salgskonsulent | Web & Grafik

Frederik er glad, når kunden er glad. Med sin friske og nysgerrige tilgang giver han kunderne den allerbedste rådgivning.

Frederik arbejder målrettet – hans vildeste mission er nemlig at sikre, at kunderne får præcis den løsning, der passer til netop deres virksomhed.

Hans stærke egenskab er at være udadvendt og åben … dét sikrer de bedste løsninger og gode kunde-relationer.

Finn Henriksen

|  fhe@jcd.dk

Indkøber

Finn sidder - med sit kølige overblik og fingeren på pulsen - med ansvaret for indkøb, logistik og lager.

Han er dermed sælgernes uundværlige guru, når der skal afgives priser og tilbud.

Brand & Kommunikation

Brand og Kommunikation sørger for at oversætte komplekst nørderi til almindelig dansk. De elsker JCD-brandet og står for den visuelle identitet, kommunikationen, employer-brandet og marketing – både internt og eksternt. 

Louise B. Bønsdorff

|  lob@jcd.dk

Brand- & kommunikations-ansvarlig

Louise - i daglig tale Lobben - elsker design og ord og er ansvarlig for JCDs brand.

Hun er uddannet inden for Grafisk Design og Virksomhedskommunikation og får lov til at lave lige præcis det, hun elsker … nemlig marketing, PR, visuel identitet, Employer Branding og Strategisk Kommunikation.

Louise skaber brand-value med stort V - både i og uden for huset.

Mark Lindstrøm Christensen

|  mac@jcd.dk

Grafisk designer | Brand & Kommunikation

Mark elsker grafisk design. Han arbejder halv tid i Grafik & Web og halv tid internt med Brand og Kommunikation. Mark laver tryksag-design men har en ekstra portion kærlighed til design til skærm. Han kan layoute ethvert App-ikon eller website, og så er han husets MailChimp ekspert.

Han har en nysgerrig karakter og en kreativ tankegang, hvilket tilsammen skaber en eminent formidler.

Karina Toldbod

|  kat@jcd.dk

Marketingassistent

Karina forstår de mange kanaler, kommunikation og marketing kan løbe gennem.

Med et stort smil på læberne og fingeren solidt placeret på pulsen skaber hun marketingsresultater og brand-value gennem kommunikation.

Hun arbejder udpræget struktureret og kan danne overblik i selv de mest komplicerede knuder.

Køkken & Service

Jonas servicerer hele flokken af JCDere … og sørger i øvrigt for, at tallerknerne er godt fyldt op med lækre retter. Er du gæst vil du sandsynligvis også sætte pris på Jonas, hans evner og hans service-gen.

Jonas Dam Rosenbeck

|  jdr@jcd.dk

Bestyrer af Jones Diner

Jonas - bedre kendt som Jones - forkæler os i altid muntert humør og kvikt tempo - med morgenbrød, grønt, koldt og varmt.

Han er årsagen til, at huset hver dag dufter af dejlig mad, og at vi alle hver dag bliver mætte.

Han styrer "Jones Diner"  - et sted vi elsker at være stamkunder.

Rådgivning & Projektledelse

Når projekter og opgaver bliver store og komplekse, er der brug for en styrmand, som kan overskue hele løsningen. Der skal struktur, overblik og orden til, og dét sørger JCDs dedikerede projektkoordinatorer for.

Christian Hjulmand

|  chj@jcd.dk

Projektleder - Dynamics

Christian elsker at tænke i værdiskabende løsninger.
Han evner at formidle budskaber og kommunikere mellem de mange mennesker, som er involveret i et projekt. Samtidig har han en utrolig evne til at strukturere og holde fast i utallige tråde og stadig bevare overblikket.

Alt i alt egenskaber der gør ham perfekt i rollen. Med Christian som projektleder kan du roligt regne med, at din løsning er i sikre hænder.

Lasse Harbo

|  lhl@jcd.dk

Teknisk Projektkoordinator

Lasses forcer er koordinering og styring. Han er den flyvende blæksprutte med det store overblik over opgaverne. Han har en udpræget ordenssans - som kommer både afdelingen og kunderne til gode.

Lasse er både hyggelig og omhyggelig og har det allerbedst, når rod bliver til orden; når der er styr på alle trådene, og projekterne er smukt leveret.