Administration

Administrationen holder styr på det meste … om det er HR, økonomi eller det store kølige overblik.

Per Kristoffersen

Per Kristoffersen

Adm. direktør

pnk@jcd.dk

Per har ansvaret for og overblikket over JCD-flokken. Han er JCDer to the bone ... har masser af erfaring, fingerspitzengefühl og elsker dialogen med kollegaerne. Per er altid fremsynet. Han elsker nye ideer, der kan flytte JCD og gøre hele flokken endnu bedre.

Per er i øvrigt manden der tager de overordnede beslutninger omkring JCDs retning, ledelse og drift.

Bettina Drejer Berndt

Bettina Drejer Berndt

HR & Administrationschef

beb@jcd.dk

Bettina holder styr på administrationen, på bogholderiet og på os alle. Hun er nemlig også ansvarlig for JCDs HR og alle de mange funktioner, der hører herunder. Så når vi starter en sætning med bogholderi, personale, kontrakter, uddannelse eller trivsel, er hendes navn sikkert dét, der slutter den sætning.

Du vil møde Bettina i receptionen eller i "den anden ende", når du ringer til JCD.

Helle Ø. Nielsen

Helle Ø. Nielsen

Administrativ assistent

hni@jcd.dk

Helle er receptionens altid hjælpsomme og uundværlige blæksprutte. Hun taster tal, sorterer, ordner og tager imod gæster.
Helle er altid imødekommende og elsker mødet med nye mennesker, hvilket gør hende perfekt til stillingen.

Du møder Helle i receptionen eller i "den anden ende", når du ringer til JCD.

Louise Tidemann Stenstrop

Louise Tidemann Stenstrop

Økonomichef

lts@jcd.dk

Louise smiler mest, når hun har ro til at fordybe sig - da tal og regnskaber for Louise er ren sukker.

Det er Louises ansvar at sikre den finansielle styring af JCD. Statistikker, analyser og rapporter er naturlige ord i Louises hverdags-vokabular. Hun tænker systematisk, arbejder struktureret og er altid grundig. Egenskaber, der sammen med stillingen, giver det helt rigtige facit for JCD.

Victor Bo Sørensen

Victor Bo Sørensen

Juridisk assistent

vbs@jcd.dk

Victor er vild med kontraktret og elsker at fordybe sig i paragraffer og juridiske problematikker. Han er skarp og finder lynhurtigt hoved og hale i JCDs dokumentation, så vores kunder kan regne med, at alt er forsvarligt, sikkert og professionelt.

Victor har det sorte bælte i samarbejde og synes det er spændende hvordan it-udvikling påvirker den juridiske verden. ... perfekte egenskaber for en juridisk assistent hos JCD.

 

Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central

Her sidder alle JCDere med styr på rapportering, analyse, indkøb, lager, workflow, logistik, business intelligence, POS og ikke mindst Microsoft Dynamics. De kender hver en kode og hver en knap; de forstår sig på bogholderi og på de behov en virksomhed har.

Per Koldkjær

Per Koldkjær

Konsulentchef | Microsoft Dynamics

pkp@jcd.dk

Per er JCDeren med ansvaret for Dynamics-kompetencerne, uddannelses-planerne og arbejdsprocesserne i afdelingen.
Han har stor erfaring inden for ERP, udvikling og løsnings-arkitektur. Det giver ham en perfekt indsigt i de udfordringer, der kan være i samarbejde, løsning og flow for en afdeling som Dynamics.

Per er samtidigt - med sit rolige gemyt - eminent til at lytte til kundernes behov og til at overskue løsningens omfang.

Bettina Harboe

Bettina Harboe

Projektadministrator | ERP | Dynamics

bha@jcd.dk

Bettina elsker resultater, effektivitet og forandring i virksomheder – og har det sorte bælte i "detalje".
Hun er altid løsningsorienteret, og bevarer stædigt overblikket i selv de mest komplicerede projekter.

 

Med Bettina som projektleder kan du roligt regne med, at din løsning er i gode hænder - trygt på vej mod målet.

Stine Langer Hansen

Stine Langer Hansen

Administrativ Assistent

slh@jcd.dk

Stine er blæksprutte med stort B. Hun er super sej til planlægning og koordinering … og elsker at jonglere med masser af opgaver og ToDos, og hun gør det heldigvis altid uden at miste overblikket.

 

Stine arbejder altid systematisk og struktureret, og dét kommer både kunder og hele Dynamics-flokken til gode.

Morten Solberg

Morten Solberg

Dynamics konsulent

mos@jcd.dk

Morten er en af vores højtværdsatte og erfarne Dynamics-specialister.
For Morten er toppen af kransekagen at udvikle nye funktioner ... og at få smukt samspil mellem Dynamics NAV/Navision, PDF og Office-pakken.

 

Når han får alt til at gå op i en højere enhed, udløser det gerne klingende norsk jubel fra hans bord.

Thomas Schacht

Thomas Schacht

Dynamics Udvikler

ths@jcd.dk

Thomas har god forretningsforståelse … en rigtig god kvalitet, når der skal skabes brugbare løsninger til en verden i udvikling.

Udvikling er netop Thomas' cue. Han er simpelthen forelsket i branchen, der aldrig står stille og koder sig - med knivskarp ekspertise - ud af enhver udfordring.

Rasmus Aaen Tidselbak

Rasmus Aaen Tidselbak

Dynamics Udvikler

raa@jcd.dk

Rasmus er kreativ pilfinger og fuld af idéer. Han har også masser af gå-på-mod … kombinationen gør ham til en fantastisk udvikler, som går til opgaverne med altid positiv tilgang.

Rasmus elsker sit fag, og det gør ham til en af de nørder, vi elsker så højt her hos JCD. Rasmus smiler allermest, når opgaven er løst, og kunden er glad.

Arne Damkjer

Arne Damkjer

Dynamics Seniorudvikler

ada@jcd.dk

Arne elsker en god udfordring og er med sit nysgerrige sind altid åben for ny viden, som kan omsættes til løsninger, der virker. Han elsker især, når han kan udvikle en bedre og mere langsigtet løsning, end opgaven umiddelbart lagde op til - altså at give kunden mere end han forventer.

Samarbejdet og dialogen med kunden om den bedste og mest effektive løsning makes his day.

Ann-Britt Johansen

Ann-Britt Johansen

Dynamics Konsulent

abj@jcd.dk

Ann er super passioneret omkring NAV og LS Retail. Hun elsker allermest, når hun får lov at omdanne sin passion til brugbare værktøjer i kundernes hverdag.

Hun har det bedst, når der er styr på alle trådene … som hun i øvrigt gerne tager ansvaret for.

Du vil opleve Ann som en teamplayer; imødekommende og smilende.

Rasmus Brunsholm

Rasmus Brunsholm

Dynamics Konsulent

rab@jcd.dk

Rasmus er dejligt forretningsorienteret og har ingen problemer med at tilpasse din NAV - eller LS Retail løsning. Han er vild med udfordringer og er udpræget problemknuser - både i store projekter og i små tilretninger. 

Rasmus har stor forståelse for din forretning og elsker i det hele taget hele kunderelationen. Hvilket gør ham til en super konsulent.

Saman Khorassani

Saman Khorassani

Dynamics Konsulent

sak@jcd.dk

Saman er nysgerrig af natur, hvilket er en af grundene til, at han er super-konsulent. Han interesserer sig for opgaven, for kunden og for den værdi han kan være med til at skabe gennem den mest effektive løsning.

Han er en af de mange JCDere, som elsker ny teknologi og intuitive løsninger. Han har konstant fingeren på pulsen i forhold til markedets udvikling og til it-systemernes evige dynamik.

Kristine El-Banna

Kristine El-Banna

Dynamics Udvikler

keb@jcd.dk

Kristine er logisk tænkende og perfektionistisk. Hun elsker teamwork; både med kollegaer og med kunderne ... hun elsker især den udvikling, godt samarbejde sætter i gang. Det giver nemlig de allerbedste løsninger til kunden.

Kristine har fingeren på pulsen og er vild med at blive udfordret og lære nyt - en vigtig kompetence i it-verdenen.

Peter Hove Torp

Peter Hove Torp

Dynamics Udvikler

pht@jcd.dk

Peter elsker at lære nyt, og dét kommer kunderne til gode, når han målrettet går efter at lære virksomhedens løsning at kende.

Han er teamplayer og i øvrigt vild med Dynamics  … og hele samarbejdet omkring udviklingen fra standard til præcist den løsning, der passer til kundens forretning.

Heidi Jensen Damgaard

Heidi Jensen Damgaard

Dynamics Konsulent

hjd@jcd.dk

Heidi har - med baggrund i bogholderi - fuldstændig styr på det der med tal. Hun har mangeårig erfaring med C5 og en evne til at overskue og strukturere.

Heidi har et skarpt øje, når det gælder den mest optimale brug af C5, og så er hun typen, der aldrig gir' op men arbejder efter devisen; "Der må findes en løsning".

Michael Alley

Michael Alley

Dynamics Konsulent

may@jcd.dk

Michael er både nysgerrig og ihærdig. Han hænger i til opgaven er færdig, og elsker allermest når han kan se, at kunden er kommet godt i drift.

Michael er en erfaren herre inden for Dynamics, og han har altid investeringen top of mind. Kunden skal kunne mærke gevinsten ved løsningen … som enten skal gøre kundens hverdag lettere, mere effektiv eller spare tid i hverdagen.

Violetta Maria Jensen

Violetta Maria Jensen

Dynamics Konsulent

vmj@jcd.dk

Violetta springer på alle opgaver med stor entusiasme. Hun elsker det faktum, at hun aldrig bliver færdig med at lære, og netop derfor har hun en bred viden om Dynamics-produkterne.

Ny viden hver dag giver Violetta mulighed for at løse din virksomheds Dynamics-udfordring med den mest effektive løsning. 

Det allerbedste i Violettas hverdag er kundekontakten … og de mange forskellige mennesker i mange brancher. 

Wilhelm S. Andersen

Wilhelm S. Andersen

Dynamics Konsulent

wsa@jcd.dk

Wilhelm er grundig, analytisk og elsker at sætte sig ind i kundens butik for at finde frem til den rigtige løsning.

De fleste kunder ligner hinanden langt hen ad vejen … men der er altid noget, der skiller en virksomhed ud fra de andre. Wilhelm elsker at finde frem til netop dét, der er specielt for den enkelte kunde, og dermed finde den rigtige løsning.

Rikke Thue Gregersen

Rikke Thue Gregersen

Dynamics & Business Central Konsulent

rtg@jcd.dk

Rikke - der elsker struktur og orden - får det allerstørste kick af tilfredse kunder.

 

For Rikke er der ikke langt fra idé til plan. Hendes nysgerrighed og faglige niveau er en kæmpe kompetence i forhold til at optimere kundernes forretning ... og finde den helt rigtige løsning.

Kurt Beier

Kurt Beier

Senior LS Konsulent

kbe@jcd.dk

Kurt er LS ekspert. Han elsker samspillet mellem LS Central og kundernes forretningsprocesser; at få det hele til spille sammen i smuk duet … i takt med både ønsker, krav og værdiskabelse.

 

Godt samarbejde er vigtigt for Kurt, og du vil opleve ham som både venlig, fokuseret og udpræget løsningsorienteret.

Chris Lund Dollerup

Chris Lund Dollerup

Business Central Konsulent

cld@jcd.dk

Chris er – tro det eller ej – en ekstrovert nørd. Han er også konsulent med stort K. Chris elsker nemlig at arbejde med masser af forskellige virksomheder … udarbejde løsninger, der styrker netop deres forretning.

Han er fuld af ideer og har stor forretningsforståelse. Tilsammen er dét med til at skabe de allerbedste løsninger, der fungerer i hverdagen.

Mark Krüger Sørensen

Mark Krüger Sørensen

Dynamics & Business Central Konsulent

mks@jcd.dk

Mark har dét kunderne elsker allermest ved en god ERP-konsulent - forretningsforståelse og analytisk sans. 

Han elsker simpelthen at se forretningsprocesserne i en helhed; fra start til slut. 

Mark er nysgerrig og vild med at fodre sig selv med ny viden … endnu en kæmpe fordel som konsulent og it-specialist - både for Mark selv, for kunderne og for deres forretning. 

Mathias Nikolajsen

Mathias Nikolajsen

Business Central Junior Udvikler

man@jcd.dk

Mathias elsker at udforske ukendte fagområder. Heldigvis! Det er nemlig dét, der gør ham endnu dygtigere hele tiden.

Han er vild med ny viden, er ikke bange for at springe ud i noget nyt og går altid ombord i opgaverne med det mål, at udvikle og udforske de allerbedste løsninger til kundernes virksomheder og drift.

Michael Hansen

Michael Hansen

Finanskonsulent | Dynamics NAV/Business Central

mha@jcd.dk

Michael sætter stor pris på samarbejde og sparringen – uanset om det er med kunden eller med kollegaerne.

Som Dynamics-helt skal man elske it-branchens dynamik og evige udvikling … og dét gør Michael! Det er faktisk det, der holder ham til ilden, og giver ham den gnist, han har brug for, for at udvikle kundernes forretningen og bringe værdi til deres løsninger.

 

Jakob Aaen

Jakob Aaen

Business Central og DevOps Udvikler

jaa@jcd.dk

Jakob har det bedst, når han er et skridt foran med alt det nye indenfor Business Central og DevOps. Det er nok derfor, han har det sorte bælte i effektivisering og automatisering.

Jakob er en rigtig Business Central pioner. Han arbejder struktureret, og det er vigtigt for ham at udvikle korrekt og ordentligt - uden smutveje, der kan give problemer senere.

Romela David

Romela David

Retail Konsulent

rod@jcd.dk

Romela kommer fra en verden ude på ”gulvet”, og forstår retail-kundernes behov og ønsker.
Hun er super serviceminded og er forelsket i detaljen. Hendes fokus er altid på at skabe og styrke kundernes loyalitet … gennem den bedste service og gode løsninger.

Romela tænker i praksis. Målet er altid at skabe løsninger, der giver bedre flows i kundernes forretning.

Detail/POS

Detail-branchen er konstant i udvikling - det kræver, at man har fingeren på pulsen. JCDs detail-specialister kender branchen ud og ind og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til netop din forretning.

Rene Wiebenson

Rene Wiebenson

Detail- & Dynamics C5-ansvarlig

rew@jcd.dk

Rene er manden med ansvaret for Detail og Dynamics C5 hos JCD.
Han elsker de udviklingsmuligheder faget og softwaren har … og får helt sikkert tilpasset en løsning der passer perfekt til den enkelte virksomhed.

For Rene er kundekontakt og rådgivning en stor del af processen. At tænke fremad, analysere og optimere løsningen til fremtiden er elementært i Renes verden.

Thomas Søndergaard

Thomas Søndergaard

Udviklingschef

tks@jcd.dk

Thomas - i daglig tale Søndergaard - er master mind i koderne bag SQL og alverdens applikationer og fungerer som udvikler.

Han har - med sin logiske tankegang og sit kølige overblik - ansvaret for at styre dagsordenen i udviklings-afdelingen.

Ann-Britt Johansen

Ann-Britt Johansen

Dynamics NAV Konsulent

abj@jcd.dk

Ann er super passioneret omkring NAV og LS Retail. Hun elsker allermest, når hun får lov at omdanne sin passion til brugbare værktøjer i kundernes hverdag.

Hun har det bedst, når der er styr på alle trådene … som hun i øvrigt gerne tager ansvaret for.

Du vil opleve Ann som en teamplayer; imødekommende og smilende.

Dynamics C5

Har du Dynamics C5, er du i sikre hænder hos JCDs specialister! De har tilsammen mange års erfaring i dine udfordringer og ved med garanti, hvordan de kan give dig support, du har brug for.

Rene Wiebenson

Rene Wiebenson

Detail- & Dynamics C5-ansvarlig

rew@jcd.dk

Rene er manden med ansvaret for Detail og Dynamics C5 hos JCD. 
Han elsker de udviklingsmuligheder faget og softwaren har … og får helt sikkert tilpasset en løsning der passer perfekt til den enkelte virksomhed.

For Rene er kundekontakt og rådgivning en stor del af processen. At tænke fremad, analysere og optimere løsningen til fremtiden er elementært i Renes verden.

Heidi Jensen Damgaard

Heidi Jensen Damgaard

Dynamics C5 Konsulent

hjd@jcd.dk

Heidi har - med baggrund i bogholderi - fuldstændig styr på det der med tal. Hun har mangeårig erfaring med Dynamics og en evne til at overskue og strukturere.

Heidi har et skarpt øje, når det gælder den mest optimale brug af C5, og så er hun typen, der aldrig gir' op men arbejder efter devisen; "Der må findes en løsning".

Arne Damkjer

Arne Damkjer

Dynamics C5 Seniorudvikler

ada@jcd.dk

Arne elsker en god udfordring og er med sit nysgerrige sind altid åben for ny viden, som kan omsættes til løsninger, der virker. Han elsker især, når han kan udvikle en bedre og mere langsigtet løsning, end opgaven umiddelbart lagde op til - altså at give kunden mere end han forventer.

Samarbejdet og dialogen med kunden om den bedste og mest effektive løsning makes his day.

It-infrastruktur

Afdelingen for it-infrastruktur ordner al dit netværk, cloud, serveropsætninger, hardware, storrage, sikkerhed og meget meget mere. De ved alt om de nyeste teknologier og om hvilke muligheder du har, for at sikre din virksomhed i en verden, der hele tiden forandres.

Lasse Harbo

Lasse Harbo

Afdelingschef | it-infrastruktur

lhl@jcd.dk

Lasses forcer er koordinering og styring. Han er helikopteren med det store overblik over opgaverne ... uanset om det gælder logistik, lager, 365-licenser, sparring eller dialog med både kunder og kollegaer i alle afdelinger.

Han har en udpræget ordenssans - der kommer både afdelingen og kunderne til gode.

Lasse er både hyggelig og omhyggelig og har det allerbedst, når rod bliver til orden; når der er styr på alle trådene, og projekterne er smukt leveret.

Line Knudsen

Line Knudsen

Teknisk Projektkoordinator

lbk@jcd.dk

Line er struktureret og har overblik som en falk. Hun er mester i planlægning og ordnung muss sein.
Hun har styr på flokken af systemkonsulenter og modern workplace specialister.

Line motiveres af nye udfordringer og elsker stejle læringskurver. Alt i alt perfekte egenskaber for en projektkoordinator inden for it-infrastruktur.

Med Line bag projektet er du sikker på, at din løsning er godt på vej mod målet – uden mistede tråde.

Lars Pedersen

Lars Pedersen

Systemkonsulent

lpt@jcd.dk

Lars er - med baggrund som elektriker - udfarende konsulent med stor erfaring og teknisk snilde.

Udover, indimellem, at trække kabler grejer han - med kreativ natur - maskiner, printere og netværk så der ikke er et øje tørt.

Palle Struwe

Palle Struwe

Intern systemkonsulent

pas@jcd.dk

Palle - JCDs højeste konsulent - har base i huset på Systemvej og har det store overblik som ansvarlig for den interne drift.

Palle har det bedst, når netværket spinder, og serverne kører.

Han sørger for - med overlegen ekspertise - at alt internt it i JCD kører og er derfor også en helt uundværlig del af JCD-teamet.

Mads Skov Hansen

Mads Skov Hansen

Systemkonsulent

msh@jcd.dk

Mads elsker at sammensætte løsninger - store som små. Drilske printere som komplekse server-løsninger. Brænder det på, skaber Mads - med roligt overblik - hastigt orden og sørger for, at din løsning hurtigst muligt kører igen.

Mads elsker detaljer. Kan en fornuftig løsning blive endnu smartere, kan du roligt regne med, at Mads opdager det.

Jesper Thorup Pedersen

Jesper Thorup Pedersen

Systemkonsulent | Sikring

jtp@jcd.dk

Jesper elsker en god teknisk udfordring - intet er bedre end et problem, der skal løses eller en udfordrende opgave.

Klæbehjerne er en af Jespers forcer - en egenskab der har givet ham stor viden inden for udvikling af software og sikringsarbejde generelt.

Kristoffer Schiemann

Kristoffer Schiemann

Systemkonsulent

krs@jcd.dk

Kristoffer er vild med de udfordringer, it-branchens dynamik og energi byder på.

Han er altid omstillingsklar og elsker den kreative proces, det er at finde frem til den eneste rigtige løsning.

Michael Reinert Theil

Michael Reinert Theil

Systemkonsulent

mrt@jcd.dk

Michael elsker en god udfordring og burde være tituleret Problem-knuser.
Dét kommer kunderne til gode i form af bedre løsninger - og meget gerne med de nyeste teknologier.

Michael er altid positiv men har det allerbedst, når dagens opgaver er anderledes end i går.

Michael K. Nielsen

Michael K. Nielsen

Teamleder Sjælland | Systemkonsulent

mkn@jcd.dk

Der er ikke mange tekniske udfordringer, Michael ikke kan håndtere.
Han er - med sit udprægede nordjyske lune - JCDs udsendte jyde på Sjælland.

Michael får tingene til at ske og varetager tekniske opgaver på øerne ... og gør hver dag - med anselig erfaring og baggrundsviden - hverdagen lidt lettere for rigtig mange.

Peter Eigtved

Peter Eigtved

Systemkonsulent

pei@jcd.dk

Hvis CPU og SSD er små bokse med magi, er Peter tryllekunstneren. Han er nemlig en af de ægte hardware-nørder, som JCD værdsætter så højt.

Peter er glad for den dynamik, som it-branchen byder på … ikke to dage er ens, og det giver ham mulighed for at lære noget nyt hele tiden, hvilket passer ham rigtig godt. Peter holder til i København og gør kunderne på Sjælland glade.

Jonas L. Nielsen

Jonas L. Nielsen

It-supporter elev

joh@jcd.dk

It-branchen står aldrig stille; alt forandres og udvikler sig konstant. Netop derfor elsker Jonas faget … han er vild med ny viden og elsker en god udfordring.

Jonas er det, man vil kalde en fighter; han giver ikke op, før løsningen spiller, og kunden er glad.

Helene Pedersen

Helene Pedersen

Modern Workplace Trainee

hhp@jcd.dk

Helene er uddannet Cand.it indenfor it Design og Applikationsudvikling. Hendes uddannelse kombineret med hendes kreative mindset og målrettede væsen, gør hende til en eminent trainee inden for modern workplace-teknologi.

Hun er altid nysgerrig på nye teknologier … en egenskab der kommer JCD til gode og styrker vores position inden for digitale transformation, der løfter kunderne til nye højder.

Ronni Schioldan Kristiansen

Ronni Schioldan Kristiansen

It Arkitekt

rsk@jcd.dk

Ronni er holdspiller … og det er ideelt. Hans kompetencer binder nemlig eksisterende it-løsninger sammen i en ny helhed. På den måde er Ronni med til at sørge for, at it’en understøtter din virksomheds drift og processer. 

Han elsker nye teknologier og arbejder efter en cloud first-strategi, der skaber de mest digitale og værdiskabende løsninger til vores kunder.

Bruno Hansen

Bruno Hansen

Modern Workplace Arkitekt

brh@jcd.dk

Bruno startede med en Apple ll i 1979, og har været fascineret af it lige siden. Han har stor erfaring og forretningsmæssig forståelse ... og en hel masse it-projekter i ryggen; erfaring som selvfølgelig kommer JCDs kunder tilgode.

Bruno brænder for organisation, systematisering og effektivisering. Han er positiv doven, og altid nysgerrig på hvordan it kan gøre drift enklere og smartere. 

Web

Uanset om du skal have udarbejdet grafisk materiale, om din webshop skal have det smarteste design, eller om du skal have kodet et avanceret system med integration til din ERP. Web & Grafik har den kompetence og viden, du har brug for.

Morten Ellermann

Morten Ellermann

Afdelingschef - Web & Grafik

mel@jcd.dk

Morten er idérig igangsætter. Han er altid fornuftig og løsningsorienteret, hvilket giver rigtig god mening, når man er manden med overblikket i Web & Grafik. Han er erfaren - og ikke mindst lyttende. Egenskaber, der kommer dig til gode, når du skal vælge det helt rigtige produkt til din webløsning.

Han har altid dig og den bedste løsning i tankerne, når han delegerer og placerer opgaverne på de helt rigtige kolleger i afdelingen.

Bo Lenskjold Jepsen

Bo Lenskjold Jepsen

Koordineringschef - Web & Grafik

blj@jcd.dk

Bo er specialist i web-applikationer og backend databaser. Bo har været involveret i flere af de helt store udviklinger, og han smiler også, når de mindre komplekse opgaver lander på hans bord.
Han smiler dog allermest, når han koder, roder og skruer i .Net, C#, CMS og skarpsindigt udvikler moduler til webfunktionalitet

Altid med brugervenlighed for øje.

Kim Hesselberg Nedergaard

Kim Hesselberg Nedergaard

Projektadministrator | Web

khn@jcd.dk

Kim elsker det gode samarbejde ... at få både mennesker og teknologier til at arbejde sammen og i sidste ende få de allerbedste resultater og løsninger implementeret i kundernes forretning.
Han er løsningsorienteret, og eminent i det store overblik - også i de mest komplicerede projekter.

 

Kim har mange års erfaring inden for webudvikling. Han kan – ud over at koordinere og styre – gennemskue selv de mest komplicerede projekter.

Ole Panhardt Christensen

Ole Panhardt Christensen

Webudvikler

opc@jcd.dk

Ole er en rigtig Umbraco-nørd og har oven i hatten god forretningsforståelse, hvilket er eminent for en webudvikler, der arbejder med mange virksomheder og deres brand.

Er du kunde hos Ole, vil du opleve, at han udfordrer dig på, hvad din løsning skal kunne ... hvad din virksomhed virkelig har brug for, og hvilke muligheder du har. 

Martin Reinhardt Møller

Martin Reinhardt Møller

Frontend Udvikler

mrm@jcd.dk

Martin elsker når horisonten udvides, og er tilpas nysgerrig til altid at finde den bedste løsning til hver enkelt virksomhed.

Martin har det bedst, når han forstår opgaven og løsningen 100% … så han kan lave killer online løsninger, der optimerer kundernes forretning.

Marc Hjorth Laustsen

Marc Hjorth Laustsen

Frontend Udvikler

mhl@jcd.dk

Marc er en af vores højtelskede webnørder. Han har øje for detaljen, elsker at kode og er tosset med diversiteten i opgaverne; at den ene dag går med mindre support-opgaver mens den næste er præget af store detaljerede projekter.

Marc er nysgerrig og arbejder altid hårdt på at finde den hélt rigtige løsning til hver enkelt virksomhed og brand.

Alex Muderspach Nielsen

Alex Muderspach Nielsen

Frontend Udvikler

amn@jcd.dk

Alex er kreativ og har tekniske super-skills; en ægte Frontend-wizard.  

Han elsker kampen med kompleksiteten … og vinder den altid.
Alex er vild med 
den udfordring det indimellem ér at få layout, kode og brugervenlighed til at spille sammen, og det kommer dig til gode, når han er manden bag din webløsning.

Anders Brohus

Anders Brohus

Frontend Udvikler

abs@jcd.dk

Anders er en af JCDs passionerede webudviklere … og han smiler ikke før hele løsningen spiller 100%

 

Han arbejder altid ihærdigt og elsker det faktum, at alt i web-verdenen er i konstant udvikling. Og når hans kunder får lov at mærke den værdi, en god løsning bidrager med, er smilet på Anders ansigt til at få øje på.

Lasse Dahl Slot

Lasse Dahl Slot

Backend udvikler

lad@jcd.dk

Lasse er den detaljeorienterede praktiker, som med køligt overblik altid har styr på selv den mindste detalje. Han elsker at finde løsninger, som ikke bare kører men også virker i den virkelig verden.

Teori er godt, men Lasse glemmer aldrig praksis … som i sidste ende er det, der giver værdi for brugeren.

Udvikling

Når løsningen ikke findes i forvejen, og når brikkerne ikke passer sammen, er JCDs udviklere dem som får enderne til at nå sammen og brikkerne til at passe ... det er ren magi.

Thomas Søndergaard

Thomas Søndergaard

Udviklingschef

tks@jcd.dk

Thomas - i daglig tale Søndergaard - er master mind i koderne bag SQL og alverdens applikationer og fungerer som udvikler.

Han har - med sin logiske tankegang og sit kølige overblik - ansvaret for at styre dagsordenen i udviklings-afdelingen.

Bjarke Dam Nielsen

Bjarke Dam Nielsen

Udvikler

bdn@jcd.dk

Bjarke kan - dybt koncentreret og uden at fortrække en mine - kode dig en bagdør, som får tingene til at gå op i en smuk enhed med dine behov.

Udvikling og integration mellem applikationer er Bjarkes hjemmebane.

Salg

Salgsafdelingen analyserer og identificerer hvilke it-værktøjer og processer, der kan være med til at flytte din virksomhed og tilpasse den fremtiden.

Tilsammen ved de også hvordan web, ERP, analyseværktøjer og tekniske løsninger skal stykkes sammen, for at give dig det allerbedste udgangspunkt i et konkurrencepræget marked, hvor de rigtige værktøjer betyder alverden for din virksomhed.

Thomas Ertmann

Thomas Ertmann

Salgschef

teo@jcd.dk

Thomas - i daglig tale Teo - har, med sit gode snakke-tøj og tekniske baggrundsviden, ansvaret for staben i salgsafdelingen. 

Han styrer og administrerer salget og har altid fingeren på pulsen, når det kommer til nye produkter på markedet.

Så hvis du vil have en snak om den bedste løsning for dig, er det Teo, du skal fange…

Lasse Elbæk

Lasse Elbæk

Markedschef - Microsoft Dynamics

leb@jcd.dk

Lasse smiler allermest, når kunden gør det. Hans force er overblik og at holde styr på mange tråde ... at finde det perfekte produkt er sukker for Lasse. 
Han er manden med det faglige indblik og salgsspeciale inden for Dynamics ERP-produkter til virksomhedsstyring.

For Lasse er en travl og afvekslende dag lykken … perfekt til rollen som Markedschef for Dynamics produkterne hos JCD.

Denis Sabanovic

Denis Sabanovic

Kommerciel ansvarlig - Microsoft Dynamics

des@jcd.dk

Denis er strateg. Han brænder især for at optimere it-løsninger … få dem til at passe med kundernes forretning, drift og udvikling.

Denis har altid ja-hatten på og elsker samarbejdet, dialogen og dynamikken.

For ham er opgaven ikke løst, før den perfekte løsning passer til den enkelte virksomheds ønsker og strategiske mål.

Nikolaj Guldhammer

Nikolaj Guldhammer

Salgsansvarlig - It-infrastruktur og Modern Workplace

ngh@jcd.dk

Nikolaj har et indgående kendskab til og stor erfaring med it-infrastruktur, Azure og Office 365. Han er vild med hele den proces det er, at finde frem til de helt rigtige produkter og værktøjer til hver enkelt kunde.

Nikolaj er vedholdende, målrettet og har sans for detaljen … sammen med hans evne til at strukturere og prioritere er han din perfekte rådgiver i forhold til it-infrastruktur og de bedste værktøjer til netop din virksomhed.

Brian Johansen

Brian Johansen

Rådgiver indenfor it-infrastruktur og Modern Workplace

baj@jcd.dk

Brian har arbejdet med it hele sit arbejdsliv, så du kan roligt regne med fokuseret rådgivning og masser af både erfaring og anciennitet. 

Derudover har han en indre ild, der brænder for samarbejde og relationer … til både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. 

Alt i alt kombinationer der gør Brian til en eminent rådgiver, når de komplicerede it-beslutninger skal tages.

Brian Kyndi Hjerresen

Brian Kyndi Hjerresen

Salgskonsulent | Webløsninger

bki@jcd.dk

Brian er manden med salgsspeciale i webløsninger - uanset om det er websites, webshops, udviklingsopgaver eller integration mellem en virksomheds andre it-systemer.

Han elsker at dykke ned i den enkelte virksomheds behov … og sammen med kunden finde den løsning, der giver allermest værdi; valuta for pengene.

Brian er holdspiller, og med ham på holdet er kunderne sikre på, at der er kompetence bag ordene.

Peter Andersen

Peter Andersen

Salgssupporter

pba@jcd.dk

For Peter er it-branchen spændende … og det er heldigt. Han elsker nemlig at lære ny viden.

Der er mange muligheder for at løse kundernes it-infrastruktur, og det handler om at finde den helt rigtige og bedste løsning - hver gang! 

Peter supporterer salgsafdelingen med rådgivning og kontakten med kunderne. 

Aiza Skandary

Aiza Skandary

Junior Salgskonsulent | Web & Grafik

ask@jcd.dk

Aiza er passioneret og brænder for digitalisering. Det bedste i verden for Aiza er at levere digitale løsninger, der passer til kundernes digitale identitet ... løsninger der kan udvikle forretningen og øge salget.

Aiza arbejder struktureret, har altid overblik og arbejder benhård på at virkeliggøre din digitale strategi.

Finn Henriksen

Finn Henriksen

Indkøber

fhe@jcd.dk

Finn sidder - med sit kølige overblik og fingeren på pulsen - med ansvaret for indkøb, logistik og lager.

Han er dermed sælgernes uundværlige guru, når der skal afgives priser og tilbud.

Branding & Kommunikation

Brand og Kommunikation sørger for at oversætte komplekst nørderi til almindelig dansk. De elsker JCD-brandet og står for den visuelle identitet, kommunikationen, employer-brandet og marketing – både internt og eksternt. 

Karina Toldbod

Karina Toldbod

Branding- & kommunikations-ansvarlig

kat@jcd.dk

Karina forstår de mange kanaler, kommunikation og marketing kan løbe gennem.

Med et stort smil på læberne og fingeren solidt placeret på pulsen skaber hun marketingsresultater og brand-value gennem kommunikation.

Hun er super-haj i SoMe, SEO og digital kommunikation, og arbejder udpræget struktureret. Hun kan danne overblik i selv de mest komplicerede knuder.

Johnni Henriksen

Johnni Henriksen

Brand & Kommunikation | Grafisk Designer

jph@jcd.dk

Johnni er passioneret grafisk designer. Han har en stor kærlighed til kommunikation og formidling af budskaber - uanset om de er digitale eller på print.
Han elsker at slå kreativiteten løs og bruge den til at komme i mål med grafiske udfordringer.

 

Johnni er en killer video-haj og web-nørd og står for JCDs eget webunivers.

Morten Holst Henriksen

Morten Holst Henriksen

Brand & Kommunikation | Digital nørd & online strateg

mhe@jcd.dk

Morten er passioneret omkring det at skabe digitale resultater; resultater der er med at skabe vækst hos JCD.
Han arbejder med SoMe, SEO, digital annoncering og kommunikation … en evig udfordring i it-branchens agile dynamik.

Morten elsker heldigvis udfordringen. Han arbejder målrettet og analytisk ... altid nysgerrig på nye trends og nye måder at skabe både værdi og resultater på.

Projektledelse | Projektkoordinering

Når projekter og opgaver bliver store og komplekse, er der brug for en styrmand, som kan overskue hele løsningen. Der skal struktur, overblik og orden til, og dét sørger JCDs dedikerede projektkoordinatorer for.

Bettina Harboe

Bettina Harboe

Projektadministrator | ERP | Dynamics

bha@jcd.dk

Bettina elsker resultater, effektivitet og forandring i virksomheder – og har det sorte bælte i "detalje".
Hun er altid løsningsorienteret, og bevarer stædigt overblikket i selv de mest komplicerede projekter.

 

Med Bettina som projektleder kan du roligt regne med, at din løsning er i gode hænder - trygt på vej mod målet.

Kim Hesselberg Nedergaard

Kim Hesselberg Nedergaard

Projektadministrator | Web

khn@jcd.dk

Kim elsker det gode samarbejde ... at få både mennesker og teknologier til at arbejde sammen og i sidste ende få de allerbedste resultater og løsninger implementeret i kundernes forretning.
Han er løsningsorienteret, og eminent i det store overblik - også i de mest komplicerede projekter.

 

Kim har mange års erfaring inden for webudvikling. Han kan – ud over at koordinere og styre – gennemskue selv de mest komplicerede projekter.

Line Knudsen

Line Knudsen

Teknisk Projektkoordinator

lbk@jcd.dk

Line er struktureret og har overblik som en falk. Hun er mester i planlægning og ordnung muss sein.
Hun har styr på flokken af systemkonsulenter og modern workplace specialister.

Line motiveres af nye udfordringer og elsker stejle læringskurver. Alt i alt perfekte egenskaber for en projektkoordinator inden for it-infrastruktur.

Med Line bag projektet er du sikker på, at din løsning er godt på vej mod målet – uden mistede tråde.

Køkken & Service

Køkkenet servicerer hele flokken af JCDere og sørger for, at tallerknerne altid er fyldt med dejlig mad.
Når du besøger JCDs Diner, er du garanteret lækre retter, en summen af liv og vidensdeling, den bedste bønne på kanden og den allerbedste service.

Jonas Dam Rosenbeck

Jonas Dam Rosenbeck

Bestyrer af Jones Diner

jdr@jcd.dk

Jonas - bedre kendt som Jones - forkæler os i altid muntert humør og kvikt tempo - med morgenbrød, grønt, koldt og varmt.

Han er årsagen til, at huset hver dag dufter af dejlig mad, og at vi alle hver dag bliver mætte.

Han styrer "Jones Diner" - et sted vi elsker at være stamgæster.

Er du gæst vil du sandsynligvis også sætte pris på Jonas, hans evner og hans service-gen.