Administration

Administrationen holder styr på det meste … om det er HR, økonomi eller det store kølige overblik.

Jørgen Bønsdorff

Adm. Direktør

jeb@jcd.dk

Jørgen er - med stor tålmodighed og diplomati - ankermand for hele flokken af JCDere.

Han ser - med sin positive karakter - sjældent begrænsninger. For Jørgen er glasset altid halvt fyldt, og det er med til at puste ild i gløderne hos resten af flokken af JCDere.

Bettina Drejer Berndt

HR & Administrationschef

beb@jcd.dk

Bettina holder styr på administrationen, på bogholderiet og på os alle. Hun er nemlig også ansvarlig for JCDs HR og alle de mange funktioner, der hører herunder. Så når vi starter en sætning med bogholderi, personale, kontrakter, uddannelse eller trivsel, er hendes navn sikkert dét, der slutter den sætning.

Du vil møde Bettina i receptionen eller i "den anden ende", når du ringer til JCD.

Helle Ø. Nielsen

Administrativ assistent

hni@jcd.dk

Helle er receptionens altid hjælpsomme og uundværlige blæksprutte. Hun taster tal, sorterer, ordner og tager imod gæster.
Helle er altid imødekommende og elsker mødet med nye mennesker, hvilket gør hende perfekt til stillingen.

Du møder Helle i receptionen eller i "den anden ende", når du ringer til JCD.

Louise Tidemann Stenstrop

Økonomichef

lts@jcd.dk

Louise smiler mest, når hun har ro til at fordybe sig - da tal og regnskaber for Louise er ren sukker.

Det er Louises ansvar at sikre den finansielle styring af JCD. Statistikker, analyser og rapporter er naturlige ord i Louises hverdags-vokabular. Hun tænker systematisk, arbejder struktureret og er altid grundig. Egenskaber, der sammen med stillingen, giver det helt rigtige facit for JCD.

Johan H. Jensen

Juridisk assistent

jhj@jcd.dk

Johan er vild med at fordybe sig i paragraffer og juridiske udfordringer. Han er skarpsindig og finder lynhurtigt hoved og hale i JCDs dokumentation, så vores kunder kan regne med, at alt er forsvarligt, sikkert og professionelt.

Johan har det sorte bælte i samarbejde og er stærkt motiveret af dialog og rådgivning ... perfekte egenskaber for en juridisk assistent.

Detail/POS

Detail-branchen er konstant i udvikling - det kræver, at man har fingeren på pulsen. JCDs detail-specialister kender branchen ud og ind og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til netop din forretning.

Rene Wiebenson

Detail- & Dynamics C5-ansvarlig

rew@jcd.dk

Rene er manden med ansvaret for Detail og Dynamics C5 hos JCD.
Han elsker de udviklingsmuligheder faget og softwaren har … og får helt sikkert tilpasset en løsning der passer perfekt til den enkelte virksomhed.

For Rene er kundekontakt og rådgivning en stor del af processen. At tænke fremad, analysere og optimere løsningen til fremtiden er elementært i Renes verden.

Thomas Søndergaard

Udviklingschef

tks@jcd.dk

Thomas - i daglig tale Søndergaard - er master mind i koderne bag SQL og alverdens applikationer og fungerer som udvikler.

Han har - med sin logiske tankegang og sit kølige overblik - ansvaret for at styre dagsordenen i udviklings-afdelingen.

Ann-Britt Johansen

Dynamics NAV Konsulent

abj@jcd.dk

Ann er super passioneret omkring NAV og LS Retail. Hun elsker allermest, når hun får lov at omdanne sin passion til brugbare værktøjer i kundernes hverdag.

Hun har det bedst, når der er styr på alle trådene … som hun i øvrigt gerne tager ansvaret for.

Du vil opleve Ann som en teamplayer; imødekommende og smilende.

Dynamics C5

Har du Dynamics C5, er du i sikre hænder hos JCDs specialister! De har tilsammen mange års erfaring i dine udfordringer og ved med garanti, hvordan de kan give dig support, du har brug for.

Rene Wiebenson

Detail- & Dynamics C5-ansvarlig

rew@jcd.dk

Rene er manden med ansvaret for Detail og Dynamics C5 hos JCD. 
Han elsker de udviklingsmuligheder faget og softwaren har … og får helt sikkert tilpasset en løsning der passer perfekt til den enkelte virksomhed.

For Rene er kundekontakt og rådgivning en stor del af processen. At tænke fremad, analysere og optimere løsningen til fremtiden er elementært i Renes verden.

Heidi Jensen Damgaard

Dynamics C5 Konsulent

hjd@jcd.dk

Heidi har - med baggrund i bogholderi - fuldstændig styr på det der med tal. Hun har mangeårig erfaring med Dynamics og en evne til at overskue og strukturere.

Heidi har et skarpt øje, når det gælder den mest optimale brug af C5, og så er hun typen, der aldrig gir' op men arbejder efter devisen; "Der må findes en løsning".

Arne Damkjer

Dynamics C5 Seniorudvikler

ada@jcd.dk

Arne elsker en god udfordring og er med sit nysgerrige sind altid åben for ny viden, som kan omsættes til løsninger, der virker. Han elsker især, når han kan udvikle en bedre og mere langsigtet løsning, end opgaven umiddelbart lagde op til - altså at give kunden mere end han forventer.

Samarbejdet og dialogen med kunden om den bedste og mest effektive løsning makes his day.

It-infrastruktur

Afdelingen for it-infrastruktur ordner al dit netværk, cloud, serveropsætninger, hardware, storrage, sikkerhed og meget meget mere. De ved alt om de nyeste teknologier og om hvilke muligheder du har, for at sikre din virksomhed i en verden, der hele tiden forandres.

Per Kristoffersen

Underdirektør & Teknisk chef

pnk@jcd.dk

Per har ansvaret og overblikket over flokken af system-konsulenter. Han har stor teknisk erfaring, fingerspitzengefühl og elsker dialogen med kunderne og koordinerings-delen med kollegaerne. Per er altid klar til en snak om, hvilke løsninger der er bedst for din virksomhed.

Per er i øvrigt manden der, sammen med Jørgen, tager de overordnede beslutninger omkring JCDs retning, ledelse og drift.

Lars Pedersen

Systemkonsulent

lpt@jcd.dk

Lars er - med baggrund som elektriker - udfarende konsulent med stor erfaring og teknisk snilde.

Udover, indimellem, at trække kabler grejer han - med kreativ natur - maskiner, printere og netværk så der ikke er et øje tørt.

Palle Struwe

Intern systemkonsulent

pas@jcd.dk

Palle - JCDs højeste konsulent - har base i huset på Systemvej og har det store overblik som ansvarlig for den interne drift.

Palle har det bedst, når netværket spinder, og serverne kører.

Han sørger for - med overlegen ekspertise - at alt internt IT i JCD kører og er derfor en uundværlig del af JCD-teamet.

Mads Skov Hansen

Systemkonsulent

msh@jcd.dk

Mads elsker at sammensætte løsninger - store som små. Drilske printere som komplekse server-løsninger. Brænder det på, skaber Mads - med roligt overblik - hastigt orden og sørger for, at din løsning hurtigst muligt kører igen.

Mads elsker detaljer. Kan en fornuftig løsning blive endnu smartere, kan du roligt regne med, at Mads opdager det.

Jesper Thorup Pedersen

Systemkonsulent | Sikring

jtp@jcd.dk

Jesper elsker en god teknisk udfordring - intet er bedre end et problem, der skal løses eller en udfordrende opgave.

Klæbehjerne er en af Jespers forcer - en egenskab der har givet ham stor viden inden for udvikling af software og sikringsarbejde generelt.

Kristoffer Schiemann

Systemkonsulent

krs@jcd.dk

Kristoffer er vild med de udfordringer, it-branchens dynamik og energi byder på.

Han er altid omstillingsklar og elsker den kreative proces, det er at finde frem til den eneste rigtige løsning.

Michael Reinert Theil

Systemkonsulent

mrt@jcd.dk

Michael elsker en god udfordring og burde være tituleret Problem-knuser.
Dét kommer kunderne til gode i form af bedre løsninger - og meget gerne med de nyeste teknologier.

Michael er altid positiv men har det allerbedst, når dagens opgaver er anderledes end i går.

Ronni S. Kristiansen

It-arkitekt

rsk@jcd.dk

Ronni er udpræget løsningsorienteret. Han evner at omformulere tekniske uoverkommeligheder til ren logik.

Ronni er passioneret it-mand og elsker sit fag … og så er han team-player, hvilket kommer både JCD og kunder til gode.

Michael K. Nielsen

Teamleder Sjælland | Systemkonsulent

mkn@jcd.dk

Der er ikke mange tekniske udfordringer, Michael ikke kan håndtere.
Han er - med sit udprægede nordjyske lune - JCDs udsendte jyde på Sjælland.

Michael får tingene til at ske og varetager tekniske opgaver på øerne ... og gør hver dag - med anselig erfaring og baggrundsviden - hverdagen lidt lettere for rigtig mange.

Peter Eigtved

Systemkonsulent

pei@jcd.dk

Hvis CPU og SSD er små bokse med magi, er Peter tryllekunstneren. Han er nemlig en af de ægte hardware-nørder, som JCD værdsætter så højt.

Peter er glad for den dynamik, som it-branchen byder på … ikke to dage er ens, og det giver ham mulighed for at lære noget nyt hele tiden, hvilket passer ham rigtig godt. Peter holder til i København og gør kunderne på Sjælland glade.

Jonas L. Nielsen

It-supporter elev

joh@jcd.dk

It-branchen står aldrig stille; alt forandres og udvikler sig konstant. Netop derfor elsker Jonas faget … han er vild med ny viden og elsker en god udfordring.

Jonas er det, man vil kalde en fighter; han giver ikke op, før løsningen spiller, og kunden er glad.

Web og Grafik

Uanset om du skal have udarbejdet grafisk materiale, om din webshop skal have det smarteste design, eller om du skal have kodet et avanceret system med integration til din ERP. Web & Grafik har den kompetence og viden, du har brug for.

Morten Ellermann

Afdelingschef - Web & Grafik

mel@jcd.dk

Morten er idérig igangsætter. Han er altid fornuftig og løsningsorienteret, hvilket giver rigtig god mening, når man er manden med overblikket i Web & Grafik. Han er erfaren - og ikke mindst lyttende. Egenskaber, der kommer dig til gode, når du skal vælge det helt rigtige produkt til din webløsning.

Han har altid dig og den bedste løsning i tankerne, når han delegerer og placerer opgaverne på de helt rigtige kolleger i afdelingen.

Bo Lenskjold Jepsen

Koordineringschef - Web & Grafik

blj@jcd.dk

Bo er specialist i web-applikationer og backend databaser. Bo har været involveret i flere af de helt store udviklinger, og han smiler også, når de mindre komplekse opgaver lander på hans bord.
Han smiler dog allermest, når han koder, roder og skruer i .Net, C#, CMS og skarpsindigt udvikler moduler til webfunktionalitet

Altid med brugervenlighed for øje.

Peter Juul Holmsgaard

Webudvikler

pjh@jcd.dk

Peter kan - med stor logisk tankegang - bevare roen i enhver webopgave. Han har styr på teorien, erfaringen og de praktiske værktøjer, du har brug for i udviklingen af et topmoderne website. Peter har været med i mange store løsninger til nogle af Danmarks største virksomheder.

Traditionelle websites, intranet eller e-handelsløsninger - Peter har specialet og ekspertisen.

Kim Hesselberg Nedergaard

Webudvikler

khn@jcd.dk

Kim har - med befriende og positiv tilgang til både kunder og opgaver - stor specialviden inden for webudvikling.
Han har i flere år arbejdet med webløsninger, apps, analyse, optimering af webshops og assisteret mange virksomheder med procesoptimering.

Kim kaster om sig med innovation og tilføjer projekterne ideer, der fuldender din løsning.

Ole Panhardt Christensen

Webudvikler

opc@jcd.dk

Ole er en rigtig Umbraco-nørd og har oven i hatten god forretningsforståelse, hvilket er eminent for en webudvikler, der arbejder med mange virksomheder og deres brand.

Er du kunde hos Ole, vil du opleve, at han udfordrer dig på, hvad din løsning skal kunne ... hvad din virksomhed virkelig har brug for, og hvilke muligheder du har. 

Dann Bos

Frontend udvikler

dab@jcd.dk

Dann tager gerne en duel med Hr. Det-kan-man-da-ikke.
Hans store skaber-gen passer perfekt til JCD, for i vores branche er det meste nemlig muligt.

Dann nyder at blive udfordret. Han elsker at undersøge og finde nye måder at løse opgaverne på. Og så vil han alle sine kunder det bedste.

Martin Reinhardt Møller

Frontend Udvikler

mrm@jcd.dk

Martin elsker når horisonten udvides, og er tilpas nysgerrig til altid at finde den bedste løsning til hver enkelt virksomhed.

Martin har det bedst, når han forstår opgaven og løsningen 100% … så han kan lave killer online løsninger, der optimerer kundernes forretning.

Marc Hjorth Laustsen

Frontend Udvikler

mhl@jcd.dk

Marc er en af vores højtelskede webnørder. Han har øje for detaljen, elsker at kode og er tosset med diversiteten i opgaverne; at den ene dag går med mindre support-opgaver mens den næste er præget af store detaljerede projekter.

Marc er nysgerrig og arbejder altid hårdt på at finde den hélt rigtige løsning til hver enkelt virksomhed og brand.

Lasse Dahl Slot

Backend udvikler

lad@jcd.dk

Lasse er den detaljeorienterede praktiker, som med køligt overblik altid har styr på selv den mindste detalje. Han elsker at finde løsninger, som ikke bare kører men også virker i den virkelig verden.

Teori er godt, men Lasse glemmer aldrig praksis … som i sidste ende er det, der giver værdi for brugeren.

Annette Marnov

Grafisk ansvarlig | Web & Grafik

ama@jcd.dk

Annette er katalog-dronning. Hun er hurtig på tasterne, rutineret og evner det store overblik på kataloger og tilbudsaviser. Når hun ikke laver tilbudsaviser, elsker hun at slippe sin kreativitet løs … fra kundens første tanker til samarbejdet, de første streger og det endelige design.

Annette har et kæmpe kreativt drive og er vild med en god udfordring ... en god kompetence-cocktail for stillingen som grafisk ansvarlig på JCDs Web & Grafik team.

Anne Hamilton

Grafisk designteknolog

aha@jcd.dk

Anne er både den visuelle tænker, designeren OG kodenørden, der kan lave websites.
Det betyder, at hun kan starte med din idé, forvandle den til smukt visuelt design og toppe den med et webdesign, der passer til din virksomhed.

Det er meget heldigt. Anne elsker nemlig allermest processen fra den første idé til layout, design og den bedste user experience på dit website.

Udvikling

Når løsningen ikke findes i forvejen, og når brikkerne ikke passer sammen, er JCDs udviklere dem som får enderne til at nå sammen og brikkerne til at passe ... det er ren magi.

Thomas Søndergaard

Udviklingschef

tks@jcd.dk

Thomas - i daglig tale Søndergaard - er master mind i koderne bag SQL og alverdens applikationer og fungerer som udvikler.

Han har - med sin logiske tankegang og sit kølige overblik - ansvaret for at styre dagsordenen i udviklings-afdelingen.

Bjarke Dam Nielsen

Udvikler

bdn@jcd.dk

Bjarke kan - dybt koncentreret og uden at fortrække en mine - kode dig en bagdør, som får tingene til at gå op i en smuk enhed med dine behov.

Udvikling og integration mellem applikationer er Bjarkes hjemmebane.

Salg

Salgsafdelingen analyserer og identificerer hvilke it-værktøjer og processer, der kan være med til at flytte din virksomhed og tilpasse den fremtiden.

Tilsammen ved de også hvordan web, ERP, analyseværktøjer og tekniske løsninger skal stykkes sammen, for at give dig det allerbedste udgangspunkt i et konkurrencepræget marked, hvor de rigtige værktøjer betyder alverden for din virksomhed.

Thomas Ertmann

Salgschef

teo@jcd.dk

Thomas - i daglig tale Teo - har, med sit gode snakke-tøj og tekniske baggrundsviden, ansvaret for staben i salgsafdelingen. 

Han styrer og administrerer salget og har altid fingeren på pulsen, når det kommer til nye produkter på markedet.

Så hvis du vil have en snak om den bedste løsning for dig, er det Teo, du skal fange…

Lasse Elbæk

Markedschef | Microsoft Dynamics

leb@jcd.dk

Lasse smiler allermest, når kunden gør det. Hans force er overblik og at holde styr på mange tråde ... at finde det perfekte produkt er sukker for Lasse. 
Han er manden med det faglige indblik og salgsspeciale inden for Dynamics ERP-produkter til virksomhedsstyring.

For Lasse er en travl og afvekslende dag lykken … perfekt til rollen som Markedschef for Dynamics produkterne hos JCD.

Denis Sabanovic

Kommerciel ansvarlig | Microsoft Dynamics

des@jcd.dk

Denis er strateg. Han brænder især for at optimere it-løsninger … få dem til at passe med kundernes forretning, drift og udvikling.

Denis har altid ja-hatten på og elsker samarbejdet, dialogen og dynamikken.

For ham er opgaven ikke løst, før den perfekte løsning passer til den enkelte virksomheds ønsker og strategiske mål.

Michael Sørensen

Digital Markedschef | Web og Grafik

mls@jcd.dk

Michael kan sikre den råde tråd i din virksomheds digitale og online tilstedeværelse.
Han er specialist i web- og marketingsløsninger, der flytter din virksomhed til nye højder.

Er du kunde, vil du opleve en både skarp og nysgerrig JCDer; en JCDer med det klare mål at skabe værdi for dig og din virksomhed – måske i sparet tid, bedre bundlinje eller mersalg.

Nikolaj Guldhammer

Salgsansvarlig | It-infrastruktur og Modern Workplace

ngh@jcd.dk

Nikolaj har et indgående kendskab til og stor erfaring med it-infrastruktur, Azure og Office 365. Han er vild med hele den proces det er, at finde frem til de helt rigtige produkter og værktøjer til hver enkelt kunde.

Nikolaj er vedholdende, målrettet og har sans for detaljen … sammen med hans evne til at strukturere og prioritere er han din perfekte rådgiver i forhold til it-infrastruktur og de bedste værktøjer til netop din virksomhed.

Brian Johansen

Rådgiver indenfor it-infrastruktur og Modern Workplace

baj@jcd.dk

Brian har arbejdet med it hele sit arbejdsliv, så du kan roligt regne med fokuseret rådgivning og masser af både erfaring og anciennitet. 

Derudover har han en indre ild, der brænder for samarbejde og relationer … til både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. 

Alt i alt kombinationer der gør Brian til en eminent Rådgiver, når de komplicerede it-beslutninger skal tages.

Finn Henriksen

Indkøber

fhe@jcd.dk

Finn sidder - med sit kølige overblik og fingeren på pulsen - med ansvaret for indkøb, logistik og lager.

Han er dermed sælgernes uundværlige guru, når der skal afgives priser og tilbud.

Brand & Kommunikation

Brand og Kommunikation sørger for at oversætte komplekst nørderi til almindelig dansk. De elsker JCD-brandet og står for den visuelle identitet, kommunikationen, employer-brandet og marketing – både internt og eksternt. 

Louise B. Bønsdorff

Brand- & kommunikations-ansvarlig

lob@jcd.dk

Louise - i daglig tale Lobben - elsker design og ord og er ansvarlig for JCDs brand.

Hun er uddannet inden for Grafisk Design og Virksomhedskommunikation og får lov til at lave lige præcis det, hun elsker … nemlig marketing, PR, visuel identitet, Employer Branding og Strategisk Kommunikation.

Louise er content creator og skaber brand-value med stort V - både i og uden for huset.

Karina Toldbod

Brand & Kommunikation | Prosa-nørd og Online strateg

kat@jcd.dk

Karina forstår de mange kanaler, kommunikation og marketing kan løbe gennem.

Med et stort smil på læberne og fingeren solidt placeret på pulsen skaber hun marketingsresultater og brand-value gennem kommunikation.

Hun arbejder udpræget struktureret og kan danne overblik i selv de mest komplicerede knuder.

Johnni Henriksen

Brand & Kommunikation | Grafisk Designer

jph@jcd.dk

Johnni er passioneret grafisk designer. Han har en stor kærlighed til kommunikation og formidling af budskaber - uanset om de er digitale eller på print.
Han elsker at slå kreativiteten løs og bruge den til at komme i mål med grafiske udfordringer.

 

Johnni er en killer video-haj og web-nørd og står for JCDs eget webunivers.

Rådgivning & Projektledelse

Når projekter og opgaver bliver store og komplekse, er der brug for en styrmand, som kan overskue hele løsningen. Der skal struktur, overblik og orden til, og dét sørger JCDs dedikerede projektkoordinatorer for.

Lasse Harbo

Teknisk Projektkoordinator

lhl@jcd.dk

Lasses forcer er koordinering og styring. Han er den flyvende blæksprutte med det store overblik over opgaverne. Han har en udpræget ordenssans - som kommer både afdelingen og kunderne til gode.

Lasse er både hyggelig og omhyggelig og har det allerbedst, når rod bliver til orden; når der er styr på alle trådene, og projekterne er smukt leveret.

Bettina Harboe

Projektadministrator

bha@jcd.dk

Bettina elsker resultater, effektivitet og forandring i virksomheder – og har det sorte bælte i "detalje".
Hun er altid løsningsorienteret, og bevarer stædigt overblikket i selv de mest komplicerede projekter.

Med Bettina som projektleder kan du roligt regne med, at din løsning er i gode hænder - trygt på vej mod målet.

Køkken & Service

Køkkenet servicerer hele flokken af JCDere og sørger for, at tallerknerne altid er fyldt med dejlig mad.
Når du besøger JCDs Diner, er du garanteret lækre retter, en summen af liv og vidensdeling, den bedste bønne på kanden og den allerbedste service.

Jonas Dam Rosenbeck

Bestyrer af Jones Diner

jdr@jcd.dk

Jonas - bedre kendt som Jones - forkæler os i altid muntert humør og kvikt tempo - med morgenbrød, grønt, koldt og varmt.

Han er årsagen til, at huset hver dag dufter af dejlig mad, og at vi alle hver dag bliver mætte.

Han styrer "Jones Diner" - et sted vi elsker at være stamkunder.

Er du gæst vil du sandsynligvis også sætte pris på Jonas, hans evner og hans service-gen.