Vores samarbejds­partnere

 

Vi samarbejder med en masse virksomheder – så vi kan levere de allerbedste it-løsninger til dig

JCD A/S er et team på godt 70 it-specialister i rigtig mange afdelinger; Microsoft-konsulenter og -udviklere, it-arkitekter, webudviklere, Retail specialister og system-specialister.  Vi håndterer komplekse it-løsninger for vores kunder hver dag.
Både i den daglige drift, og også når det gælder rådgivningen i de mange valg, virksomheder skal tage i dag i forbindelse med it-systemerne. Det kan vi kun gøre med gode samarbejdspartnere ...

 

Snak med en it-specialist

It til dansk erhvervsliv i mere end 30 år

JCD har sammen med en vores samarbejdspartnere leveret professionelle it-løsninger i mere ned 30 år. Det gør vi blandt andet inden for websites, webshops, it-sikkerhed, it-infrastruktur, retail, ERP, Business Central, Microsoft Dynamics NAV - og en lang række Microsoft produkter som Microsoft Power AppsMicrosoft AzureOffice 365 og Microsoft 365.

JCD er et team på godt 70 it-specialister; udviklere, konsulenter, system-teknikere, it-arkitekter og retail-specialister - der kan hjælpe din virksomhed, butik eller attraktion, med alt det du har brug for, inden for it; webudvikling, webshop, kasseløsninger / POS-systemer, it-infrastruktur, netværk eller de helt rette tilpasninger til dit ERP-system.

Er du interesseret i at læse vores mange spændende referencer, kan du se mere på vores referenceside

Få en snak med en JCD specialist om din it...

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik