umbraco-løsning med integreret B2B webshop

 

Bæltekompagniet er et dansk brand med et spændende sortiment af accessories, der er designet til at berige enhver moderigtig stil med et ekstra pift, og brandet er sendt i verden af den kreative designer Hanne Mariann Jensen. Bæltekompagniet trådte ind på den danske modescene i 1986, og siden har det danske brand gennemgået en rivende udvikling. I dag nyder brandet succes i både Danmark, Norge og Sverige.

Bæltekompagniet har stor erfaring og ekspertise med design og salg af accessories, og designteamet hos brandet ved, hvad den moderne, danske kvinde søger. Derfor er produktudvalget også sammensat af accessories med et stilsikkert og feminint look, samtidig med at de mange smarte accessories er beriget med et væld af unikke detaljer - brandets accessories er det rette valg til en casual stil eller en aften i byen.

Løsninger indeholder et nyt og gennemgående grafisk løft af websitet, hvor Umbraco CMS danner grundlaget for websitet. Desuden er der integreret B2B shop, hvor alle Bæltekompagniets kunder nu kan bestille deres varer online.

Ydermere kan Bæltekompagniets sælgere logge på shoppen, og på individuelt tilknyttede kunder bestille varer på kundens vegne.

 

Se websitet her

 

Brug for en ny B2B eller B2C webshop?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik

Se flere cases:

Læs mere om: