det siger AET:

 

Implementeringen af betalingssystemet via filoverførsel har været en stor og langvarig opgave, da vores tidligere Navision udbyder ikke havde sat systemet korrekt op.

JCD fik overdraget opgaven, og har ydet et stort arbejde med at få afluset de fejl der var, og efterfølgende som underviser i systemet og senere som problemløser når betalinger gik i fejl.

 

Det at kunne ringe til vores kontaktperson, og få hjælp med det samme, har været et stort plus.

Det har betydet, at vi ikke har skullet udskyde planlagte betalinger, eller udføre dem manuelt.

At få mulighed for at lave betalinger via filoverførsel, samt den automatik systemet indeholder, har frigivet en hel del ressourcer der sagtens kan anvendes andre steder.

 

Anne Sommer Jensen, Regnskabsassistent

 

Continia Payment Management og Navision Nav integrationer hos AET

Aalborg Energie Technik A/S (AET) er en ingeniørvirksomhed, der leverer, ombygger og yder service på komplette biomassefyrede kraftværksanlæg til el-sektoren.

AET har mange udenlandske kunder og underleverandører, og dermed også en hel del udenlands-betalinger.

Tidligere blev alle betalinger håndteret manuelt - både i Navision 5.0 og i netbank. Det er en tidskrævende og omfattende opgave.

Med Continia Payment Management sker betalinger nu via overførsler af betalingsfiler fra Navision til netbank. Løsningen reducerer tidsforbruget væsentligt, og har samtidigt frigjort administrative ressourcer.

Alt i alt større kundetilfredshed, der både giver en tidsmæssig og en økonomisk gevinst.

 

www.aet-biomass.dk

 

Har din virksomhed brug for integrationer til jeres ERP?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Se flere cases:

ERP