Ejendomsadministration i samspil med Dynamics NAV hos Bach Gruppen A/S

"Vi har altid oplevet JCD A/S som en kompetent, pligtopfyldende og fleksibel samarbejdspartner - til gavn for vores forretning og vores mange forskellige kundegrupper, herunder lejerne.

I ejendomsadministrationen er det vigtigt for os at have overblik over ejendomsporteføljen. Vi følger lejesituationen via systemet, og sikrer at den daglige administration omkring fraflytning, slutafregning og ny udlejning foregår på en overskuelig måde.

Da systemet er integreret i vores økonomisystem har vi altid et fuldt opdateret billede af den økonomiske situation bag udlejningsaktiviteterne. Vi kan i tilgift også udnytte de mange rapporterings- og statistikmuligheder, som findes i Dynamics NAVs økonomi modul.

Brug af Document Capture og Payment Management i dagligdagen hjælper os med stor tidsbesparelse på opgaverne med modtagelse, registrering, godkendelse, bogføring og betaling af leverandørfakturaer"

Palle Buhl Jørgensen, Direktør, Bach Gruppen A/S

 

Brug for en lignende løsning?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik