det siger Global Car Leasing:

 

I samarbejde med JCD er det lykkes os at tilpasse og udvikle en standard Dynamics NAV løsning til vores virksomheds særlige behov.

Vi har skabt en løsning, hvor vi næsten kan nøjes med at trykke på en kontrakt, og så er vores kontrakter indlæst fra vores eget salgssystem til Dynamics NAV.

Som hostet kunde hos JCD føler vi os i trygge hænder med en driftssikker og hurtigt arbejdende løsning.

 

Casper Neve Nielsen, Økonomichef

 

Hosting, drift, og integration mellem egne systemer og Dynamics NAV hos Global Car

Global Car Leasing er en leasing-virksomhed, som professionelt håndterer leasingaftaler med luksusbiler i Danmark.

Global Car Leasing er afhængig af, et ERP-system der kan håndtere valutaomregning, faste månedlige faktureringer til leasing-kunderne og aftalestyring.

Hos Global Car Leasing kører de Microsoft Dynamics NAV 2009 som hostet løsning hos JCD.

Global Car Leasing bruger et egenudviklet system til oprettelse af tilbud og prissætning.

Dette egenudviklede system har JCD integreret i Global Cars Dynamics NAV. Det betyder at driften i administrationen er sammenhængende, og at kontorpersonalet har mulighed for hurtigt at skabe overblik over aftaler, kontrakter og økonomi.

Løsningen indeholder Continia-produktet "Collection Management" - som er optimalt til at styre de interne komplicerede procedurer, som det kræver at foretage korrekte opkrævninger på de mange leasingkontrakter.

 

www.globalcarleasing.dk

 

Har din virksomhed også brug for tilpasninger til jeres ERP-system?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik

Se flere cases:

ERP

Læs mere om: