webshop integreret med Dynamics NAV - med handel fra udlandet

 

I 1993 filtede Nanny Glerup for første gang et par støvler af ren, naturlig uld fra hendes egne gotlandske får, og de blev godt modtaget af begejstrede venner og familie. Den varme modtagelse og interesse gav grobund for virksomheden glerups.

De anvender naturlige råmaterialer, hvor sokken er af 100% naturlig uld, mens sålen enten er af kalveskind eller naturgummi. Alt unødvendigt materiale og påklistrede detaljer er skåret væk, hvilket giver det unikke og enkle design. Resultatet er hjemmesko af høj kvalitet, som giver brugerne en følelse af varme og velvære.

glerups har fået en webshop integreret med Dynamics NAV, hvor der, udover Danmark, også kan handles i USA og resten af Europa.

 

Se websitet her

 

Har din virksomhed behov for integration mellem webshop og ERP?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Se flere cases: