omfattende intranet med opslagsværk

 

I løbet af de seneste 25 år har NTU International succesfuldt leveret over 150 langsigtede projekter, herunder både studier og teknisk assistance til programudvikling og implementering af større infrastrukturprojekter. Derudover 500 specialiserede tekniske opgaver finansieret af nationale og lokale regeringer, internationale udviklingspartnere og internationale finansielle institutioner der i alt udgør 148 lande.

NTU International fik brug for at finde de rette eksperter verden rundt, der passer til det enkelte projekt. Til dette formål har JCD udviklet et omfattende intranet med opslagsværk til at kunne finde eksperter rundt om i verden.

 

Se websitet her

 

Brug for nyt website med mulighed for intranet?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Se flere cases:

Læs mere om: