det siger Park Inn Radisson Copenhagen Airport:

 

Med JCD som virksomhedens it-partner er man altid i sikre hænder.

Det samarbejde vi har med JCD samt den service, JCD giver os, betyder at vi altid kan få it-support eller rådgivning til, hvordan vi kan løse en opgave eller til investering af nyt materiale.

JCD A/S er for os en vigtig del af vores hverdag.

 

Anders Flittner, Hotel Manager - Guest Relations

 

It-infrastruktur og optimering af netværket hos Park Inn Radisson

I Park Inn Radissons tidligere aftale betalte de leje for deres netværksløsning. Det gav enorme udfordringer og store udgifter.

Da JCD A/S overtog løsningen, købte Park Inn Radisson løsningen, hvorefter udgifterne faldt betydeligt.

JCD A/S har leveret, monteret og konfigureret Cisco Wireless LAN controllere, Cisco netværksudstyr og Cisco Access Points for, at optimere netværket hos Park Inn Radisson.

Med løsningen har Park Inn Radisson mulighed for, at styre brugeradgange efter behov i forskellige hotelværelser. Derudover giver løsningen mulighed for, at prioritere båndbredden til de forskellige gæster på hotellet.

Cisco Wireless LAN controllere er optimeret til, at sikre den bedst mulige dækning for klienten. Derudover assisterer JCD A/S Park Inn Radisson med, at varetage virksomhedens it-infrastruktur.

www.parkinn.dk

 

Har din virksomhed brug for ny it-infrastruktur?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Se flere cases:

Læs mere om: