det siger Krumme­bækgaard:

 

En af vores helt store udfordringer var vores eksisterende WIFI, der både var ustabilt og gav dårlig dækning.

Det trådløse net er vigtigt for os, da det sikrer elevernes kommunikation til omverdenen.

Med JCDs løsning får vi full service på netværk, og vi er sikret i forhold til både drift, opdateringer og service på det trådløse net. Det har været et stort løft for os. Både i forhold til sikkerhed, hastighed og stabilitet på det trådløse net.

Desuden har de nye løsninger frigivet en masse tid for det administrative personale, der nu kan fokusere på de primære arbejdsopgaver.

Vi har oplevet JCD A/S som en fleksibel og professionel leverandør, der med det samme forstod de udfordringer og frustrationer vi havde.

 

Dorthe Stensholm Pedersen
Forstander, Krummebækgaard

 

It-sikkerhed, netværk og Microsoft 365 hos Krummebækgaard

Krummebækgaard er idyllisk placeret på Sydsjælland – nærmere bestemt Møn. Krummebækgaard tilbyder helhedsorienteret erhvervsrettede uddannelser for psykisk sårbare unge i alderen 16-30 år – på i alt otte lokalisationer.

Da Krummebækgaard ledte efter en ny it-leverandør, var det et vigtigt parameter, at den nye leverandør skulle kunne favne bredt - på hele it-platformen.

Derudover var tryghed i vigtig, så Krummebækgaard følte sig sikre på, at det der blev lovet, også var dét der faktisk kom til at ske.

Det var vigtigt for Krummebækgaard, at JCD A/S kunne tilbyde leverancesikkerhed.

 

Tidligere var der udfordringer med wifi

En af de helt store udfordringer for Krummebækgaard var det eksisterende WIFI, der både var ustabilt og gav dårlig dækning.
For Krummebækgaard er det trådløse net vigtigt, idet det sikrer elevernes kommunikation til omverdenen. Derfor skaber det store frustrationer, når det kører ustabilt.

Det var også et ønske, at eleverne kunne bevæge sig mellem lokalisationer, men blive på det samme trådløse net.

 

JCD A/S har leveret

JCD A/S har leveret Microsoft 365, sikkerhedsprodukter, stationære PCere og bærbare, netværk og konfiguration, installation, opsætning og support af it-platformen.

Krummebækgaards løsning omfatter en full service aftale på netværk, og de er nu sikret i forhold til driften, opdateringer og service på det trådløse net.
Løsningen har givet et mærkbart løft til hastighed og stabilitet på det trådløse net - til stor glæde for brugeren.

Det har også taget en stor opgave væk fra det administrative personale ved Krummebækgaard, der nu kan fokusere på deres primære arbejdsopgaver.

Højere sikkerhed med antivirus

Ud over netværket, var der stor fokus på et sikkerhedsmæssigt løft. Implementeringen af opdateret antivirus, med flere funktioner gør, at der nu også er bedre sikkerhed i forhold til malware og ransomeware.

Et løft af sikkerheden omkring eksterne systemer, samt implementeringen af sikkerhedsfunktioner fra Microsoft 365, gør at Krummebækgaard nu har en langt bedre sikkerhedsprofil end tidligere. Der er ikke længere lokale data. Al data er flyttet til skyen, og den høje sikkerhed gør, at ledelse nu kan sove trygt om natten.

 

Overskueligt it-budget uden overraskelser

Systemerne er leveret som delleverancer i et tempo, der gjorde at både administrativt personale og elever kunne følge med.

JCD har assisteret med finansieringsdelen gennem SG Finans. Samtidigt er en stor del af løsningen leveret som service (SaaS). Det har givet et mere overskueligt it-budget med langt mindre risiko for uforudsete udgifter eller overraskelser.

 

Løsningen til Krummebækgaard indeholder blandt andet følgende produkter:

 

Brug for en lignende løsning?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik