det siger Skandinavisk Dyrepark:

 

"Der er mange fordele ved, at vores ERP-system er så integreret med vores kasse- og billetsystem, som det er i dag. 

Jeg glemmer tit, at JCD Retail og Business Central er to forskellige systemer, og det synes jeg er vigtigt. 

Vi oplever, at JCD Retail er meget intuitivt og nemt at gå til for vores servicepersonale." 

 

Janne Tofte, Direktør
Skandinavisk Dyrepark

Hvad er JCD Retail?

JCD Retail er JCDs eget kasse- POS- og billetsystem med integration til Microsoft Dynamics 365 Business Central og webshop.

JCD Retail giver din virksomhed, butik eller attraktion en komplet omnichannel, der i realtid opdaterer på tværs af dine systemer, lager og ERP-system. Dermed slipper du for en lang række manuelle handlinger, registreringer og opdateringer, som du måske tidligere har været vant til.

Løsningen er udviklet af JCD i samarbejde med en lang række kunder inden for restaurant, cafe, butik og attraktions-branchen og har dansk support. 

 

 

Komplet kasseløsning hos Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark er blandt Danmarks mest naturlige dyreparker med spændende dyrearter fra det meste af verden. Dyreparken ligger i naturskønne omgivelser midt på Djursland fordelt på mere end 470.000 kvadratmeter.

Skandinavisk Dyrepark byder på et væld af spændende events, aktiviteter og oplevelser for hele familie - lige fra isbjørne, ulve, rensdyr. Der er også mulighed for at overnatte blandt de vilde dyr.

I 2023 valgte Skandinavisk Dyrepark at skifte til JCD Retail for at få et større sammenspil mellem parkens ERP-system, kassesystem, webshop og billetsystem.

 

 

Fra Microsoft Dynamics C5 til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Skandinavisk Dyrepark havde tidligere en ældre Microsoft Dynamics C5, der ikke spillede sammen med parkens kassesystem, webshop eller øvrige systemer. Det ønskede de at lave om på.

JCD har hjulpet Skandinavisk Dyrepark med at opgradere deres økonomi- og regnskabssystem til Microsofts nyeste ERP-system; Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

Opgraderingen til Business Central har åbnet op for en lang række spændende muligheder for Dyreparken - herunder et bedre sammenspil med de omkringliggende systemer og automatisering af en række interne processer.

 

 

Workshop hjalp Skandinavisk Dyrepark godt på vej

I forbindelse med Skandinavisk Dyreparks opgradering fra Dynamics C5 til Business Central havde de gjort sig en række overvejelser om, hvad et kommende system skulle kunne og forbedre i hverdagen.

I samarbejde med JCD afholdt Skandinavisk Dyrepark en workshop, hvor virksomhedens behov og ønsker blev fremlagt. Workshoppen bidragede med - i fællesskab - at få afdækket, hvordan Dyreparken bedst muligt kom i mål med en opgradering til Business Central.


"
En workshop var meget givende, især på økonomidelen, hvor vi skulle lave et kvantespring. Workshoppen var et godt startskud til hele processen og var med til at finpudse den kravsspecifikation, vi allerede selv havde lavet." 

Janne Tofte, Direktør i Skandinavisk Dyrepark

 

 

JCD Retail har givet ét samlet system

JCD Retail er fuldt integreret med Dyreparkens Microsoft Dynamics 365 Business Central, og det giver en lang række fordele i hverdagen. Nu skal virksomheden fx kun opdatere priser, produktbeskrivelser og lignende ét sted. Overførslen af informationer fra Business Central til JCD Retail sker automatisk og eliminerer en masse print og arbejdsgange, de tidligere havde.

 

"Der er mange fordele ved, at vores ERP-system er så integreret med vores kasse- og billetsystem, som det er i dag. Jeg glemmer tit, at det er to forskellige systemer, og det synes jeg er vigtigt. 

Vi oplever, at JCD Retail er meget intuitivt og meget nemt at gå til for vores servicepersonale, og tilbagemeldingen fra dem er, at de oplever meget få udfordringer med systemet i hverdagen."

Janne Tofte, Direktør i Skandinavisk Dyrepark

 

 

Support lige ved hånden - fra en konsulent du kender

Hos JCD kender vi alt til vigtigheden af at have et pålideligt ERP, kasse- og billetsystem, når man, som Skandinavisk Dyrepark, driver en attraktion med mange besøgende, der skal købe og indløse billetter - men også købe mad og souvenirs i butikken. 

Skandinavisk Dyrepark har én fast konsulent tilknyttet deres løsning, og det gør supporten, hvis der opstår spørgsmål eller udfordringer i dagligdagen. "Vores konsulent kender os og systemet rigtig godt, og hvis personen ikke lige ved, hvordan et problem skal løses, så bliver der altid knoklet for at finde en løsning."

Janne Tofte, Direktør i Skandinavisk Dyrepark

Få en demo af JCD Retail og oplev hvad vi kan gøre for din attraktion eller detailforretning

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik