det siger Kontra Coffee:

 

JCD har leveret kasseløsning til Kontra Coffees mange daglige transaktioner og varenumre, for at lette administrationen i forhold til den daglige bogføring.

 

Med ca. 100-150 daglige transaktioner og 2200 varenumre, har kasseløsningen virkelig lettet vores administration i forhold til at bogføre den daglige omsætning i butikken.

Ligeledes er det blevet mange gange lettere at lagerstyre og tilføre produkter på kassen og køre ensartede priser og tilbud, da alt data bliver trukket fra ét sted, nemlig vores Dynamics C5. Jeg vil tro, vi har sparet 1-2 timers administration dagligt ved skiftet til denne løsning.

 

Michael Holm
Butikschef, Kontra Coffee

Kasse / POS løsning med komplet integration til Dynamics C5 hos Kontra Coffee

 "Vi har brugt JCDs kasseløsning i vores detailbutik i lidt over et år.

Med ca. 100-150 daglige transaktioner og 2200 varenumre, har kasseløsningen virkelig lettet vores administration i forhold til at bogføre den daglige omsætning i butikken.

Kassen i butikken snakker direkte med vores lager- og bogføringsprogram Dynamics C5, så det er let på dagligt basis at trække dagens transaktioner over i Dynamics C5 og bogføre dem.

Ligeledes er det blevet mange gange lettere at lagerstyre og tilføre produkter på kassen og køre ensartede priser og tilbud, da alt data bliver trukket fra ét sted, nemlig vores Dynamics C5. Jeg vil tro, vi har sparet 1-2 timers administration dagligt ved skiftet til denne løsning."

Michael Holm, Butikschef, Kontra Coffee

 

Skal din virksomhed have en ny effektiv kasseløsning?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik