det siger Gug Boldklub:

 

Nu tør alle frivillige at stå ved kassen, fordi den er super nem at betjene ...

Afstemninger tager kort tid, og vi har mulighed for at planlægge indkøb af varer – det fungerer bare.

Tidligere gjorde jeg kassen op hver dag, og den gik stort set aldrig op. I dag gør jeg kassen op to gange om ugen, og den stemmer. Det gør, at vi sparer tid.

 

Det er nemt at følge med i, hvad der storsælger f.eks. ved stævner og andre store arrangementer

 

Kasper Krogh
Inspektør og Kampfordeler | Gug Boldklub

Komplet JCD POS og kasseløsning til de frivillige hos Gug Boldklub

Gug Boldklub har JCD POS/kasseløsning i kantinen. Kasse-løsningen er den ideelle løsning for klubben, fordi den er enkel og brugervenlig.

Kasper Krogh, Inspektør og Kampfordeler hos Gug Boldklub, fremhæver, at kasse-løsningen sikrer tre fordele, som har gjort en forskel for driften af kantinen … bl.a. siger Kasper: ”Nu tør alle frivillige at stå ved kassen, fordi den er super nem at betjene”.

 

3 store fordele ved POS / Kasseløsningen

”Med JCDs POS/kasse-løsning har vi fået en brugervenlig løsning, hvilket er afgørende, når løsningen skal bruges af mange forskellige frivillige.

Kasse-løsningen har bidraget med flere fordele:

1. Vi har fået en rød tråd mellem kasse, dankort og mobilepay. Det er svært at lave fejl ved kassen.

2. Afstemninger tager kort tid, og vi har mulighed for at planlægge indkøb af varer – det fungerer bare. Tidligere gjorde jeg kassen op hver dag, og den gik stort set aldrig op. I dag gør jeg kassen op to gange om ugen, og den stemmer. Det gør, at vi sparer tid.

3. Det er nemt at følge med i, hvad der storsælger f.eks. ved stævner og andre store arrangementer.

Kantinen er gået fra et underskud til et overskud. Det er der selvfølgelig flere årsager til, men det hænger blandt andet sammen med den tid, vi sparer, og den gennemsigtighed som en ny kasse-løsning sikrer.”

 

Gug Boldklub bruger JCD Retail

Gug Boldklub har ca. 650 aktive medlemmer. Det er en klub i udvikling.

Hos Gug Boldklub har man prioriteret, at kantinen både skal være en indtægtskilde – men også et socialt samlingssted for medlemmer, forældre, gæster og børn.

I mange år har boldklubben haft et analogt kasseapparat, hvor optælling og afstemning foregik manuelt, og dankort terminalen kørte separat. Det gjorde afstemningen meget besværlig, og der var tit stor difference i kassen. Derudover var det svært for klubben at følge med i, hvilke varer der blev solgt meget af.

Gug Boldklub har JCD Retail, som løbende opdaterer salget og varedata. POS/kasse-løsningen har en intuitiv og enkel brugerflade med minimal oplæringstid. Det er især ideelt for en boldklub, hvor der er mange frivillige, som betjener kasseløsningen.

 

Har din forening også brug for en ny POS og kasseløsning?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Se flere cases: