det siger Escot A/S:

 

 

Den store gevinst ved det nye website er helt klart den tid, vi sparer, når de enkelte lokaleportaler skal opdateres. Vi annoncerer på tre lokaleportaler, og det hele sker automatisk via et API.

 

Jeg vil tro, jeg sparer mellem en halv og en helt time pr. lejemål.

 

Ole Jakobsen
Marketing og udlejning af erhverv

 

Nyt website med fuld integration til diverse lejeportaler til Escot A/S

Escot ejendomme er en landsdækkende udlejer og ejendomsudvikler, der igennem 40 år har specialiseret sig i mindre og mellemstore lejemål til erhverv og private lejemål. 

Escot er blandt Nordjyllands største udlejere af private lejeboliger, erhvervslokaler og detailbutikker, og porteføljen strækker sig over mere end 200.000 etagemeter.

Escot har hovedkvarter i Aalborg og har ca. 50 medarbejdere ansat.

 

 

 

Integrationer der sparer tid i dagligdagen

JCD har udviklet et website til Escot i Umbraco CMS, hvis primære formål er at præsentere Escot og eksponere deres ledige lejemål, så de hurtigt kan blive udlejet.

Escot udlejer sine lejemål på deres egen hjemmeside og på lokaleportalerne; Ejendomstorvet, Lokalebasen samt Boligportal.

Det nye website har API-integration til Escots samarbejdspartnere, der sørger for, at opdateringen af lejemålene sker på tværs af alle platforme og lokaleportaler.

Escot skal altså kun opdatere lejemålene ét sted og sparer derved op til en time pr. lejemål - ved hver opdatering.

 

Website i Umbraco CMS

Escots website er udviklet i Umbraco CMS, der gør løbende opdateringer af hjemmeside og lejemål let, intuitivt og brugervenligt for alle i virksomheden.

Websitet er designet ud fra Escots egne ønsker om en moderne og tillidsvækkende stil, som Escot de seneste 40 år har bygget deres værdier på.

 

Se Escots hjemmeside her.

 

 

Har din virksomhed også brug for et nyt website?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Se flere cases: