det siger Seritronic:

 

Den oppetid og driftsikkerhed der ligger ved at være i Microsoft Azure er noget, der betyder utrolig meget for os som produktionsvirksomhed, fordi nedetid det er noget, der koster mange penge for os.

 

Nicolaj Lefevre Grumstrup, it Project Manager

 

Microsoft Office 365 og Microsoft Azure hos Seritronic A/S

Seritronic er en produktionsvirksomhed, der fremstiller betjeningspaneler til den brede industri.

Virksomheden er blandt nordens førende leverandører og producenter af folietastaturer, betjeningspaneler og display løsninger.
De udvikler 100% kundetilpassede løsninger og samarbejder med producenter i både Kina og Taiwan. 

Seritronic har hovedkvarter og produktion i Danmark, salgskontor i Sverige og omfatter ca. 60 medarbejdere.

 

 

Office 365 giver højere tilgængelighed og mere sikkerhed

Office 365 giver Seritronic en højere tilgængelighed for medarbejderne. Særligt eksterne sælgere der er på kundebesøg i hele verden.

Før Seritronic fik Office 365 kørte de med mange forskellige løsninger for, at sælgerne kunne tjekke deres mail ligeså snart, de var væk fra WiFi-systemet. Det virkede lidt for problematisk i forhold til hvor simpel opgaven var.

Udfordringen eksisterer ikke længere, efter Seritronic overgik til Office 365.

 

Microsoft Azure – Oppetid og driftsikkerhed

Den oppetid og driftsikkerhed en virksomhed opnår i Microsoft Azure er noget, der betyder utrolig meget for de fleste produktionsvirksomheder - heriblandt også for Seritronic - idet nedetid koster mange penge for virksomheden.

 

Har din virksomhed brug for Office 365 og Azure?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik