det siger Nordjysk Diesel Elektro og Ketner:

 

 

Hos Nordjysk Diesel Elektro og Ketner er god kundeservice vigtigt. Med vores nye løsning kan vi give endnu bedre service.

Appen opfylder vores behov og løser vores tidligere udfordringer med dokumentation. Alle medarbejdere har adgang til appen, så al dokumentation uploades og gemmes i SharePoint. Det frigiver tid og ressourcer hos mekanikere og administrativt personale, der ikke længere skal bruge tid på at finde tidligere dokumentation.

JCD har leveret en løsning, der giver stor værdi til vores forretning. Med vores valg af JCD har vi fået en driftssikker, stabil og problemfri løsning.

 

Henrik Thomsen, Økonomichef 

Microsoft PowerApps gør vidensdeling og dokumentation i SharePoint nemt hos KETNER

 

PowerApps og SharePoint: Autoværksted sparer værdifuld tid med ny app

 

Appen er super effektiv til vidensdeling på tværs af virksomheden og sikrer god kundeservice, da alle medarbejdere nemt og hurtigt kan finde dokumentation.

 


PowerApps integreret med SharePoint - vidensdeling på tværs

JCD A/S har udviklet en løsning i PowerApps til Nordjysk Diesel Elektro. Nu kan de nemt og hurtigt uploade data og billeddokumentation direkte i SharePoint – også fra SmartPhone.

Appen giver forbedret kundeservice, mens mekanikere og administrativt personale sparer værdifuld tid hver dag. Nu kan alle medarbejdere svare på spørgsmål om tidligere udført arbejde, fordi medarbejderne nemt kan slå en kunde op og finde dokumentation.

Vidensdeling og dokumentation er nøgleordene; appen sikrer korrekt dokumentation, der aldrig kan gå tabt.

 


Registrering af dokumentation i SharePoint

Når eksempelvis en bil skal til service eller fejlsøgning, gemmes oplysningerne nu ikke kun på én computer men i SharePoint, via PowerApps. Alle medarbejdere har adgang og dermed er al dokumentation altid tilgængelig.

Med appen kan medarbejderne genfinde dokumentation, der er fuldt søgbart ud fra forskellige kriterier.

Nordjysk Diesel Elektros udbytte af løsningen:

  • Nem registrering af dokumentation fra tests og kundesager
  • Det er nemt at finde tidligere dokumentation
  • Mekanikere og administrativt personale sparer tid hver dag
  • Forbedret kundeservice – alle medarbejdere kan svare på spørgsmål om tidligere udført arbejde

 

Nordjysk Diesel Elektros app ligger i PowerApps.

 


Om Nordjysk Diesel Elektro

Nordjysk Diesel Elektro og Ketner består af 7 afdelinger og arbejder inden for dieselteknologi og er specialværksted for person- og varebiler - bl.a. med diagnosticering, fejlfinding og reparation af diesel-, benzin- og elsystemer. Der er dagligt langt over 100 kundeopgaver, der skal løses i form af reparation af biler og diverse test af diesel- og benzinkomponenter. Langt de fleste af opgaverne kommer gennem en eller anden form for fejludlæsning og det er denne dokumentation, der er ekstrem vigtig at have et godt og sikkert flow på. Virksomheden havde udfordringer med at registrere dokumentationen og havde efterfølgende også svært ved at genfinde den, hvilket var tidskrævende for både mekanikere og administrativt personale.

Testere er en samlet betegnelse for diverse testmaskiner, sporingsapparater m.m., som står placeret på tværs af værkstederne hos Nordjysk Diesel Elektro og Ketner.

 

Har din virksomhed også brug for bedre vidensdeling?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Se flere cases:

Læs mere om: