det siger Mogens Daarbak A/S:

 

Vi har samarbejdet med JCD A/S siden slutningen af 80erne omkring vores ERP / Dynamics NAV og it-infrastruktur.

JCD A/S har altid været en professionel, stabil og kompetent leverandør, der løbende har sparret og samarbejdet med os gennem vores udvikling og nye behov.
Derfor kontaktede vi selvfølgelig JCD, da vores it-infrastruktur i foråret 2021 blev ramt af et stort hackerangreb.

JCD A/S var hurtig til at reagere, og vi fik de mest nødvendige systemer indlæst fra backuppen inden for få timer, så driften var sikret. Det var afgørende for os at komme hurtigt tilbage, så angrebet påvirkede vores omsætning mindst muligt.

Efter angrebet, besluttede vi at udskifte en stor del af vores it-infrastruktur; netværk, SAN, firewalls. Også her fik vi god og professionel rådgivning om hvilke løsninger, vi skulle vælge.

 

Jan Poulsen Skrubbeltrang
It-chef, Mogens Daarbak A/S

 

Ny infrastruktur og forbedret it-sikkerhed hos Mogens Daarbak A/S

Hackere forlangte løsesum for at slippe grebet, da virksomheden i foråret 2021 oplevede  et hackerangreb, hvor virksomhedens computere, netværk og servere blev ramt af omfattende ransomware - og alle maskiner blev krypteret og låst. 

Hackerne lammede hele virksomheden, og de ansatte kunne ikke tilgå hverken økonomisystem, filer eller dokumenter. De it-kriminelle forlangte 250.000 dollars i løserum for at slippe grebet. 

Mogens Daarbak A/S nægtede at lade sig afpresse og valgte i stedet at søge hjælp hos JCD A/S.


Massiv investering i ny it-sikkerhed og it-infrastruktur skal forhindre fremtidige angreb og nedbrud

Mogens Daarbak A/S tog konsekvensen af det omfattende hackerangreb, og valgte at søge hjælp hos JCD A/S, som har været it-leverandør for Mogens Daarbak A/S i mange år - både på ERP / Microsoft Dynamics NAV og it-infrastruktur.

Virksomheden valgte at investere massivt i en ny moderne it-infrastruktur, nyt SAN, nye avancerede firewalls fra Cisco - der alt sammen skal være med til at forhindre fremtidige angreb og uønsket trafik på netværket.

Mogens Daarbak A/S har fået leveret en Cisco FirePOWER, der er blandt markedets mest avancerede firewalls, og yder maksimal beskyttelse mod fremtidige angreb. Cisco FirePOWER scanner alt ind- og udgående trafik, og overvåger uregelmæssige mønstre og handlinger på netværket.

Mogens Daarbak A/S valgte derudover at få etableret mere to-faktor-godkendelse end tidligere; hvor brugerne skal verificere gennem mobiltelefon.


Fra intern mailserver til øget sikkerhed og mail i skyen med Office 365

Før Mogens Daarbak A/S valgte at opgradere it-infrastrukturen, havde virksomheden egen mailserver, der fysisk stod på hovedkontoret i Aalborg. Her stod virksomheden selv for administration, vedligehold, backup og sikkerhed omkring virksomhedens mail. 

I forbindelsen med opgraderingen af ny it-infrastruktur, valgte Mogens Daarbak A/S også at få etableret Office 365 til de mere end 150 medarbejdere. Office 365 giver mulighed for at tilgå filer, programmer og mails på en ny og mere sikker måde. 

Med Office 365 er Mogens Daarbak A/S altid opdateret, og har de seneste sikkerhedsfunktioner - direkte fra Microsoft. 


Om Mogens Daarbak A/S - Kontorforsyning og kontormøbler

Mogens Daarbak er blandt Danmarks ældste kontorforsyningsvirksomheder, med mere end 25.000 varer inden for blandt andet kontormøbler, elektronik, emballage og meget mere.

Virksomheden består i dag mere end 150 medarbejdere fordelt på i alt 7 afdelinger; Aalborg, Brønderslev, Ribe, Roskilde, Silkeborg, Varde og Vejle. Derudover har Mogens Daarbak A/S et centrallager på mere end 10.000 m2, der forsynet hele Danmark med alt til kontoret.

 

Brug for en snak om it-sikkerheden i din virksomhed?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik