Papirløs ejendomsløsning i samspil med Navision hos TN Udvikling A/S

"Vores Dynamics NAV løsning er hjertet i vores forretning, og det skal være smidigt og effektivt at udvide og ændre vores portefølje.

JCD assisterer os med alle typer opgaver i den forbindelse, og er klar med kompetent assistance og support, når vi har brug for det. Med opsætning af skabeloner og standarder i systemet har vi meget hurtigt oprettet og opsat en ny enhed, regnskab eller ejendom og kan have dette i drift med et minimalt behov for hjælp.

Implementering af ejendomsløsningen fra JCD samt senest Document Capture, har virkelig bidraget til at løfte vores systemer til et niveau, hvor vi kan mærke en øget effektivitet. Samtidigt bidrager det til vores mål om at blive "papirløse"."

Torben Nielsen, Direktør, TN Udvikling A/S

 

Brug for en lignende løsning?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

Når du skriver dig op i formularen, gemmer og behandler JCD dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Læs vores privatlivspolitik