det siger Malerselskabet:

 

Hos Malerselskabet bruger vi blandt andet projektstyringen som et redskab, der bidrager til at vores tidsplaner og budgetter i de enkelte projekter overholdes.

Det er vigtigt for os at overholde vores aftale med kunderne. Derfor er det vigtigt for os altid at kunne komme i kontakt med vores C5-leverandør.

 

JCD er altid klar ved supporten, når vi har brug for assistance.

 

Søren Lyng, Økonomichef

 

Projektstyring, integration og styring af kompleks Dynamics C5 løsning hos Malerselskabet

Malerselskabet har eksisteret siden 1946 og er et af landets største og mest moderne malerfirmaer. De udfører både større og mindre opgaver ved nybyggeri og renovering.

Malerselskabet har en kompleks Dynamics C5-løsning, som centralt håndterer en stor del af det administrative arbejde i virksomheden. Løsningen består blandt andet af Dynamics C5-løn og en bredt udviklet Projektstyring.

Projektstyringen samler alle de omkostninger og ressourcer et projekt indbefatter, og danner på den måde grundlag for al udført maler-arbejde.

 

www.malerselskabet.dk

 

Har din virksomhed også brug for projektstyring og bedre integration til jeres ERP?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Se flere cases:

ERP

Læs mere om: