det siger ADVODAN:

 

Det er vigtigt for os at have en it-partner, vi føler os trygge ved, og som kan varetage alle it-opgaver, således at vi kan koncentrere os om det, vi er gode til, nemlig at yde juridisk rådgivning for private- og erhvervskunder.

 

JCD har siden overtagelse af serverovervågning, netværk, back-up m.v. ydet en yderst professionel rådgivning, og vi ser frem til et godt samarbejde.

 

Mette Jensen, Sekretær og it-ansvarlig

 

Servervedligeholdelse, netværk, backup og overvågning hos Advodan

Advokatfirmaet ADVODAN Aalborg A/S er ca. 30 medarbejdere, og er en del af Danmarks største advokatkæde ADVODAN.

Branchen er præget af stor konkurrence, og det er vigtigt at løsningen er sikker og stabil og har en høj oppetid. Det er også elementært, at it-driften kan løfte mange brugere på samme tid.

ADVODANs dokument- og sagssystem er stort, og kræver at medarbejderne altid er i stand til at finde de rigtige dokumenter. Derfor er infrastrukturen helt central.

Det er afgørende, at løsningen holdes i luften konstant, og at medarbejderne til enhver tid har mulighed for at tilgå systemet - både på og uden for arbejdspladsen.

JCD arbejder sammen med ADVODAN Aalborg A/S omkring it-infrastrukturen, som blandt andet indbefatter servervedligeholdelse, netværk, backup, overvågning og ikke mindst sparring og rådgivning.

 

it-løsningen til Advodan indeholder blandt andet følgende produkter:

  • IBM servere
  • VMware virtualisering
  • Microsoft licensaftale OVS (Open Value Subscription)
  • Cisco firewalls
  • HP switche
  • Symantec V-Ray til backup af både data og virtuelle servere
  • Lenovo arbejdsstationer
  • VPN

www.advodan.dk

 

Har din virksomhed også behov for en gennemgang af din it-infrastruktur? 

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Se flere cases: