det siger Med24.dk:

 

Hos Med24.dk er vi 50 medarbejdere og har mere end 18.000 produkter inden for kategorierne kosttilskud, pleje og skønhed i vores ehandel-butik. Det kræver en hel del at vores it-systemer.

Vi har siden opstarten oplevet en betydelig vækst, som stiller store krav til vores effektivitet og tilpasningsevne.

 

I samarbejde med JCD har vi løbende fået lavet både tilpasninger og nye udviklinger til Microsoft Dynamics NAV - både i forhold til styring af vores omfattende lager, men også i arbejdet med at effektivisere og styrke vores arbejdsprocesser. 

 

Hos med24.dk er vi afhængige af, at vores ERP-system leverer de data, vi skal bruge, så vi kan behandle vareflowet effektivt og præcist, og dermed give den bedste service til vores kunder.

JCD A/S er gode til at løse de opgaver, vi stiller dem, men absolut også til at udfordre vores processer, og hjælpe os med at udnytte Dynamics NAV bedst muligt.

 

Nils Træholt, Indehaver og direktør, Med24.dk

 

Webshop, BI, Dynamics og integrationer til bl.a. DAO, GLS og PostNord hos Med24.dk

Med24.dk er Løkkens største private arbejdsplads. Placeret i den nordjyske ferieby, sender virksomheden hver dag i gennemsnit over 1.100 webshopordrer til primært Danmark, Norge og Sverige.

Med et stadigt voksende sortiment på over 18.000 varenumre indenfor kosttilskud, pleje og skønhed, har Med24.dk brug for en effektiv styring af lageret.

JCD A/S har gennem firmaets levetid været Med24.dk’s faste partner i udvikling af løsninger.

Fra at plukke ud fra udskrevne lister til en håndscannerløsning fra Tasklet Factory, som i 2016 blev udvidet med en lagerautomatløsning fra Kardex Remstar, har JCD bidraget med specialtilpasninger i Dynamics NAV.

Løsningen har givet en stærk stigning i effektivitet og minimering af fejl i pluk og forsendelse af varer.

Integrationer til CoolRunner, eExport samt implementering af Continia Document Capture er blot nogle af de få andre løsninger, som samlet bidrager til at optimere virksomhedens mål om at kunne levere effektivt, billigt og hurtigt til alle kunder!

 

Løsningen til Med24.dk indeholder blandt andet følgende produkter:

 

www.med24.dk

 

Har din virksomhed brug for effektive integrationer til jeres Microsoft Dynamics NAV?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik