flot og indbydende webshop og website løsning

 

Frimanns Gourmet er en moderne catering virksomhed, der leverer førsteklasses mad. Deres mad er en kombination af nytænkning, klassisk gastronomi, kreativitet og ikke mindst kundens ønsker og behov.

Firmaets største passion er "ordentlig" mad. For Frimanns Gourmet er ordentlig mad indbegrebet af god smag, gode råvarer og nænsom behandling af maden. De elsker den gode smag, der er kendetegnet af arbejdet med grundfonder, saucer, marinader mv.

Frimann har fået en webshop, hvor der kan bestilles mad ud af huset, hvilket har vist sig at være en stor succes for firmaet. Derudover har hjemmesiden fået et udseende med lækre madbilleder og harmoniske farver.

 

Se webshoppen her

 

Brug for et website eller webshop der sælger mere?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Se flere cases:

Læs mere om: