omfattende webshop med integration til NAV

 

Virksomheden omfatter fire afdelinger med sekretariater i universitetsbyerne København, Odense, Århus og Aalborg samt ca. 75 FU-komiteer i det øvrige Danmark.

Formålet med Folkeuniversitetets virksomhed er gennem folkeoplysende undervisnings- og foredragsvirksomhed at udbrede kendskabet til forskningens metoder og resultater samt fremme demokratiforståelsen og aktivt medborgerskab.

Til Folkeuniversitetet har JCD udviklet flere ting, bl.a. en omfattende webshop med NAV-integration, der håndterer tilmeldinger til de mange tusinde arrangementer og derudover et omfattende kursusadministrations-system, hvor det er muligt at håndtere kontrakter, administrere hold, se deltagerlister, behandle bilag samt få et økonomisk overblik over hold.

 

Se websitet her

 

Brug for en lignende løsning?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik