Website udviklet i Umbraco CMS med udvidelser og integrationer hos DLT A/S

 

JCDs webspecialister har leveret Umbraco website med diverse udvidelser til DTL.

Danish Laser Technology A/S er en moderne samarbejdspartner og underleverandør inden for rør- og pladearbejde. Med udvidelsen af deres produktion i 2017 og med løbende investeringer i nyt produktionsudstyr er de rigtigt godt rustet til fremtidens vækst og de krav som kunderne har til os som en professionel underleverandør.

De tilbyder en bred vifte af specialkompetencer og fagdiscipliner - alt fra laser- og vandskæring til afgratning og slibning. De har kapacitet til både større og mindre opgaver, og har et bredt og indgående erfaringsgrundlag som underleverandør til en bred vifte af industrier.

 

Se websitet her

 

Brug for en lignende løsning?

Giv os et kald på telefon 70 12 00 03 eller kontakt os ved at udfylde formularen. Så tager vi fat i dig hurtigst muligt. 

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik

Se flere cases:

Læs mere om: