It- infrastruktur

 

De seneste Microsoft-teknologier med 30 års erfaring

 

JCD A/S har mere end 30 års erfaring med it-infrastruktur inden for alle typer brancher og virksomheder.

Vi udnytter de seneste teknologier til at understøtte jeres it-infrastruktur; sikkerhed, backup, mail, netværk og behov for hjælp og support.

 

It-infrastruktur

Hos JCD har vi pakketeret en lang række services og produkter, så det er nemt for dig at vælge løsninger til jeres it-infrastruktur. 

Se alle vores løsninger til it-infrastruktur.

 

Derfor skal du vælge JCD A/S

JCD har mere end 30 års erfaring i at levere skræddersyede it-løsninger til danske virksomheder og koncerner. Vi opnår et grundig kendskab til vores kunder og deres hverdag for at forstå deres behov, udfordringer og ønsker.

JCD består af mere end 70 specialister lige fra systemkonsulenter, supportere, it-arkitekter, it managere - til webudviklere, ERP-konsulenter og -udviklere. Dermed har du mulighed for at trække på flere af specialister, der kender til vigtigheden af at forskellige systemer, enheder og teknologier spiller sammen.

 

Kontaktpersoner der kender din virksomhed

JCD består af et hold af specialister inden for flere fagområder. Det giver en lang række fordele, når dine udfordringer skal løses.

Vi bestræber os på, at din virksomhed er i kontakt med én kontaktperson, der kender din virksomhed, jeres setup og jeres systemer.

Udforsk vores løsninger

Drift, vedligeholdelse og udvikling af kritisk it-infrastruktur hos Aarhus Havn


JCD hjælper Aarhus Havn med alt fra den daglige it-support til it-management og den overordnede it-strategi.
 

   Aarhus Havn er Danmarks største erhvervshavn i forhold til container og fast bulk.

Havnen er en central og kritisk del af national og international infrastruktur. Det betyder, at vi har en kritisk infrastruktur, hvor it har en rigtig stor rolle. Stabil it-drift er en vigtig del for Aarhus Havns daglige drift, og det er her, JCD kommer ind i billedet - de drifter, vedligeholder og udvikler havnens it-infrastruktur.

JCDs specialister agerer min forlængede arm. Det betyder, jeg kan sparre med dem om havnens fremtidige behov, ønsker og it-ambitioner.

Vores samarbejde med JCD er med til at sikre havnens drift.

- Lars-Michael Andreasen, Head of Customer Coordination hos Aarhus Havn

Læs hele casen med Aarhus Havn

Fra daglig it-support til it management - når du har brug for det

Hos JCD kan vi kan hjælpe dig med alt omkring din it-infrastruktur.

Uanset om din virksomhed har behov for it-support, daglig drift, nyt hardware, it-sikkerhed eller en ekstern it-chef, der kan hjælpe jer med at udvikle og tilpasse jeres it-infrastruktur til virksomhedens vækst - er vi med dig hele vejen.

Hos JCD kan vi hjælpe med alt fra mailkryptering, backup, hardware, sikkerhed, overvågning, Endpoint Management - alt hvad en moderne virksomhed har behov for.

Vi tilbyder døgnsupport på flere af vores løsninger, så du altid kan få hjælp, hvis din it-infrastruktur rammes af uventede nedbrud eller angreb.

 

Skal JCD drifte jeres it-infrastruktur?

 

 

25 års samarbejde med Fårup Sommerland

Sikkerhed har højeste prioritet hos Fårup Sommerland - både i forhold til parkens gæster og it-sikkerhed.

"Det er nok de færreste, der ved, hvor meget it vi har inde bag væggene herinde (...) Mere end 25 års samarbejde med JCD - det taler næsten for sig selv.

Vi har igennem tiden udvidet vores samarbejde fra en enkelt EDB-maskine - til næsten at dække alt it i Fårup Sommerland i dag ..."

- Morten Gade, Økonomichef hos Fårup Sommerland

Læs casen med Fårup Sommerland her

"Hos JCD kan vi hjælpe dig med en specialtilpasset løsning til din it-infrastruktur, uanset størrelsen på din virksomhed - og uanset behovet.

Vi har mere end 30 års erfaring med alt fra it-sikkerhed, hardware og rådgivning - og kender alt til vigtigheden af, at dine systemer, kunder og personale spiller sammen"

Teddy Larsen, Salgskonsulent Infrastruktur

 

Vi vil gerne fortælle dig meget mere ...

Hør mere om hvad JCD kan hjælpe dig med.

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af JCDs specialister.

For at vi kan sende dig noget fantastisk indhold, er vi nødt til at gemme og behandle dine data. Du kan altid bede om indsigt i, hvilke data vi opbevarer om dig, ligesom du kan bede om at få dem slettet. Jeg giver tilladelse til, at JCD A/S opbevarer og behandler mine oplysninger og til, at JCD A/S må kontakte mig på email og telefon Læs vores privatlivspolitik